Als de “Turkije-deal” mislukt: Oostenrijk dreigt met nationale maatregelen

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl men in Duitsland nog steeds zijn best doet voor het “vluchtelingenakkoord” met Turkije, denkt men in Oostenrijk al verder. De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken (Sebastian Kurz, kleine foto) denkt na over een alternatief voor het in toenemende mate bedreigde “vluchtelingenakkoord” van de EU met Turkije.

Screenshot_3Daarbij laat de minister zich eens temeer als pragmaticus zien. Tegenover het Duitse nieuwsblad “Focus” zei hij nu dat een betere grensbewaking van de EU-buitengrenzen noodzakelijk zou zijn. “Vluchtelingen” zonder geldige papieren zouden op eilanden aan de buitengrens van de EU vastgezet en daarna naar centra in veilige derde landen teruggestuurd moeten worden. De redding uit de Middellandse Zee zou niet meer verbonden mogen zijn met een ticket naar Midden-Europa, aldus de christendemocratische politicus van de “OVP.

Kurz herhaalde ook zijn appèl dat de EU in zake “vluchtelingen”-politiek dringend van landen zoals Australië zou moeten leren. De Australische marine stuurt dagelijks boten met migranten terug. “Vluchtelingen” die desondanks Australië binnenkomen, worden in interneringskampen op kleine eilanden in de Indische Oceaan of de Pacifische Oceaan ondergebracht.

Met het oog op een mogelijk mislukken van de “vluchtelingen”-deal tussen Turkije en de EU zei Kurz dat wanneer de EU over een sterke grensbewaking zou beschikken zo´n akkoord overbodig zou zijn. Wie echter zou denken dat de buitengrenzen van de EU niet te bewaken zouden zijn, zou “logischerwijs de herinvoering van de nationale grenzen moeten eisen.”

Kurz sloot eveneens nationale maatregelen in Oostenrijk, zoals het doorsturen van “vluchtelingen” naar Duitsland, niet uit. “We zijn beslist tegen de politiek van het door wenken, maar we zijn ook niet bereid om toe te kijken dat er in ons land een overbelasting optreedt.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Midden-Europa, Oostenrijk, Turkije. Bookmark de permalink .

15 reacties op Als de “Turkije-deal” mislukt: Oostenrijk dreigt met nationale maatregelen

 1. Cathja zegt:

  Wijze woorden! Rutte, wanneer horen we vanuit Den Haag soortgelijke geluiden? Ook wij willen niet dat ons land naar de knoppen gaat door het toelaten van talloze gelukszoekers.
  Nederland moet herkenbaar blijven voor ons en ons nageslacht.

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Wat een zootje is het toch binnen de EU. En aan echte oplossingen wordt door Duitsland maar niet gewerkt. Hoeveel aanslagen moeten er nog volgen ? Voordat men wakker wordt ?

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Dit had gelijk al moeten gebeuren! Je had dat moslimtuig en Afrikaans schorem NOOIT Europa binnen mogen laten komen. Uitsluitend opvangen in kampen in de regio! Dan had je nu geen Turkije-deal nodig gehad, je had geen sociale ontwrichting gehad en bergen geld verspild. Deze lui zullen NOOIT bijdragen of integreren. Maar: dit is van hogerhand gewoon bepaald. Ik vermoed dat hier een sinister complot achterzit. Omvolking, degeneratie, verarming, debilisering. Alles voor de geheime machten die gaan voor de werelddictatuur.

  Geliked door 3 people

  • Deborah Menorah zegt:

   Juist, het Plan hierachter. Totale destabilisatie en anarchie creëren, zodat er daarna een totalitaire dictatoriale wereldregering (New world order) geïnstalleerd kan worden. Men noemt dit “complottheorieën”, maar de wereldwijde ontwikkelingen wijzen erop en anders kan ik het echt niet verklaren.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Angie, ik geloof iet zo in geheime machten. Het heeft naar mijn idee wel te maken met politieke correctheid. Daar moeten we eens vanaf. En zoals die Oostenrijker zegt, interneringskampen vind ik een prima idee. Mag van mij met terugwerkende kracht vanaf 1965. Vanaf die kampen kunnen ze teruglopen naar hun heimat. Wel via Mongolië, wel wat langer lopen dus. Maar dat geeft niets, het voordeel is dat er dan niemand verdrinkt.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Angie, Dit vermoed ik niet,
   Dit is wel ZEKER!!!!!

   Like

 4. Marc zegt:

  De realiteitszin breekt wel door, maar hier nog niet.

  Like

 5. Antivenin zegt:

  Dat de EUSSR “machteloos” zou zijn om de invasie te stoppen, is totale onzin. Die horden islamieten komen hierheen omdat Merkel ze heeft uitgenodigd, en ze mogen blijven binnenkomen omdat Merkel en de EUSSR daarmee een doel voor ogen hebben. Dat dit niets goeds voor de autochtone bevolking voorspelt, moge duidelijk zijn…

  Like

 6. Zwakke handel een gewetenloze belofte mensen van eigen land discrimineren dat wordt nu gedaan,en sinds waneer mag een partij als DENK in de kamer zetelen,ze discrimineren komen er vooruit dat ze voor ERDOGAN zijn,schandalig,maar een ding RUTTE wij gaan niet ten onder aan jullie smerige politiek de hele EU is een face deze geldverslindende organisatie met een soort HITLER op kop nietwaar JUNCKER daar horen wij Hollanders niet bij,dit is ons land hier geef ik mijn leven voor,weg met de boerka en zwemmen met deze kleding het lijkt kabouterland wel mensen weg ermee en weg met dit nepkabinet

  Geliked door 1 persoon

 7. Laat Oostenrijk maar gaan, die pikt niet alles en dat is maar goed ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s