Belangrijkste adviseur van Erdoğan tegen Kern: “Smeer ´m, ongelovige!”

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

De verbale aanvallen vanuit Ankara tegen de Oostenrijkse regering duren onverminderd voort. Nadat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Ahmet Çavuşoğlu, Oostenrijk enkele dagen geleden beledigd had als “hoofdstad van het radicale racisme”, zorgt de belangrijkste adviseur van president Recep Tayyip Erdoğan alweer voor het volgende schandaal.

politikstube

Op Twitter schrijft Burhan Kuzu aan de Oostenrijkse bondskanselier Christian Kern: “Smeer ´m, ongelovige!” “De EU gaat sowieso ten onder en de NAVO stelt niets voor zonder Turkije”, staat er verder in de boodschap, die vermoedelijk niet alleen aan Kern is gericht.

Ankara stoort zich vooral aan de kritiek van de kant van de EU dat Turkije zich na de putsch-poging in juli steeds verder van democratische en fundamentele waarden betreffende de rechtsstaat zou verwijderen. De op dit moment bediscussieerde herinvoering van de doodstraf zou tot het definitieve einde van de EU-toetreding van leiden, werd al meerdere malen vanuit Brussel en de hoofdsteden van de EU-lidstaten benadrukt.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, democratie, dictatuur, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Turkije, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Belangrijkste adviseur van Erdoğan tegen Kern: “Smeer ´m, ongelovige!”

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Duidelijke Turkse taal, vindt u niet? Dus wat ga je nu doen als EU? Gewoon zeggen: Nee, Meneer Turkije, wij willen u niet meer. Of echter onze politici zo dapper zijn, ik betwijfel het. Het zal wel weer pappen & nathouden worden. Geen probleem; je wordt als politicus toch gewoon doorbetaald, ongeacht wat je presteert. Mooie baan toch?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Misschien krijgt hij wel ‘wachtgeld’ van de EU, zolang ze het op ‘twee gedachten’ hinken (Turkije te vriend houden en toch in de EU, of Turkije te vriend houden, maar niet in de EU) nog niet beu zijn.

   Like

 2. hendrikush zegt:

  Juncker zal straks uitleggen dat de Turken het niet zo bedoeld hebben en dat de beste oplossing is om te doen wat ze van ons vragen: met de pet in de hand onze zakiya afdragen en alle vernederingen als brave dhimmy’s verdragen.

  Geliked door 2 people

 3. Sjaak zegt:

  Radio Eriwan antwoord !
  VERPISS DICH MOSLEM UIT EUROPA !

  Like

 4. john zegt:

  Vanuit belziek sturen we Koen Geens met de boodschap om heel diep te buigen voor merdogan.

  Geliked door 1 persoon

 5. ildiko zegt:

  EU heeft geen ruggengraat en de Turken weten dat, dus blijven onze honden knielen.

  Like

 6. L. Schraal zegt:

  Daarom wordt het tijd om de leer van de Islam te verbannen uit Nederland inclusief alle moskeeen te slopen,en de Turken terug naar Turkije en de Marokkanen terug naar Marokko. Alles wat met de Islam is verweven/verbonden weg uit Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thom zegt:

  De Turk heeft niet eens helemaal ongelijk. De EU stelt niks voor en de NAVO is Amerika. De rest plus Turkije is niks. Overigens moet de Turk flink doorgaan. Kern uit Oostenrijk voelt de hete adem van toekomstig FPÖ-president Hofer in zijn nek en zal niet wijken voor Turkse dreigementen.
  Bondskanselier Kern zal de toetredingsgesprekken van de EU en Turkije met een veto beëindigen.
  Waar Höfer al niet goed is en hij is nog niet eens in functie.

  Like

 8. Dan mogen zij toch zeker niet de doodstraf invoeren. Kijk hoe zij nu met hun gevangenen omgaan. Het lijkt wel slachtvee (wat ik al verschrikkelijk voor dieren vind). Maar zo behandeld Erdogan toch zijn volk wat het niet met hem eens is. VISUM VRIJ REIZEN, EEN DIKKE LUL VOOR HEM.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Afwachten of Merkel en de EU-manitoes woord houden tegen die Turkse Assad.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Ik krijg het idee dat Turkije in Europa behoorlijk de dienst begint uit te maken. Zo’n vuile sneer richting Oostenrijk hoeft men daar toch niet te pikken? Wie reageert hier eens op?
  Ook al zou de heer Kern een ‘ongelovige’ zijn, waarom moet een Turk hem daarop aanspreken? Wij leven in een werelddeel waar vrijheid van godsdienst is, maar waar men ook het recht heeft om NIET te geloven. En dat heeft Turkije maar te respecteren!! Ze worden naar mijn zin veel te brutaal. De geluiden uit Ankara worden dreigender. Treedt de EU hier niet tegen op?

  Wat is dat trouwens voor irritante uitspraak, dat de NAVO zonder Turkije niets voorstelt? Bah, wat een arrogant volk is dat toch! En zouden ZIJ visumvrij willen reizen door Europa? Mooi niet! Toetreding tot Europa kunnen ze ook maar beter op hun buik schrijven, want ten eerste is Turkije geen voluit Europees land, en ten tweede voldoen ze niet volledig aan de voorwaarden die gesteld zijn om lid te kunnen worden.

  Erdogan zou ’s een beetje moeten dimmen met zijn geraas richting Europa. Hij krijgt aardig wat kapsones en gedraagt zich als de keizer van Europa! Moeten we soms bang van hem worden? We kunnen beter tegen hém zeggen: “smeer ‘m”.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Hoe lang moeten we daar nog over discussieren dat de onderhandelingen met turkije gestopt worden. Stop ze gewoon! Het is een moslimland en dan weet je genoeg. Grenzen sluiten want als je de turken ooit visumvrij reizen geeft dan komen gelijk alle in turkije wonende Koerden naar Europa. Dan is Erdogan er vanaf en heeft hij net als wat de turken indertijd met de Armeniers hebben geflikt het land gezuiverd van andere tegenstand.

  Geliked door 1 persoon

 12. Anneke zegt:

  Het merendeel van de Nederlanders hebben de cultuur van allah en mohammed NOOIT hier willen hebben. Puur bedrogen en decennia voorgelogen door de NWO-zieken. Allang voor de wereldoorlogen realiteit waren geworden. Zo, na de onafhankelijkheid van Amerika is de regerende zetel van het Westen meer en meer vergiftigd met het idee, de Schepper wel effe te kunnen nabootsen. Eén wereldcultuur, zouden deze duvels wel voor elkaar krijgen. “Nou; het is hun nog niet gelukt…Het is een (paniek) race tegen de klok geworden”. De duvelse metselaars, hebben teveel vrije wil èn hebben GEFAALD.

  Like

 13. Marly zegt:

  Het enige wat Europa moet doen is gewoon hun grenzen sluiten ,dan heeft Turkye niets meer in de pap te brokken .Maar dat mag niet van Brussel ????Waarom niet ???!!!!!,dit gaat niet meer om vluchtelingenleed !!!!!!

  Like

 14. Bernardus zegt:

  En de Europeaan gaat gezellig verder met z’n o zo interessante leventje en laat dit soort aantijgingen gewoon op zijn beloop. Dit soort uitspraken moeten leiden tot een gezamelijke tegenreactie. Ook de bedreigingen over het opzeggen van de migrantendeal moet per direct aangepakt worden. Zet een groot hek bij de grens met Turkije en laat helemaal niemand de grens passeren. Laat ze het met hun broeders lekker zelf uitzoeken. Degene die hier ook maar één positief woord rept over Turkije of hun dictator moet men linea recta terugsturen. Dit soort excessen bedreigd ons Westerse landen en onze culturen. Maar zoals eerder gezegd, de mensen horen wat en gaan weer over tot de orde van de dag.

  Like

 15. J. van Diermen zegt:

  Nou meneer Rutte; als je een vent bent ga je even bij Erdogan langs en vertel je hem eens de waarheid. Of schijt je in je broek bij de gedachte als je dat moet doen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s