Dronken Afghaanse “asielzoekers” betastten ongehinderd meisjes in het damestoilet – burgemeester van Mödling is het definitief zat

Screenshot_19

Stadscentrum en voetgangerszone in het Oostenrijkse Mödling.

(Vertaling: E.J. Bron)

De burgemeester van het Oostenrijkse Mödling en afgevaardigde in het Neder-Oostenrijkse parlement, Hans Stefan Hinter (ÖVP), heeft er “schoon genoeg van”. Wat echter veroorzaakte deze woordkeuze?

ongecensureerd.at

De stad Mödling staat bekend om zijn levendige gastronomie, wat vermoedelijk ook de ronde heeft gedaan in menig asielzoekersonderkomen. En als je jong, mannelijk en islamitisch bent, je testosteronspiegel niet onder controle hebt en je in een land bevindt waar de vrouwen zich op een presenteerblaadje aanbieden, dan ga je dus gewoon op stap om je lusten te bevredigen.

Ze likten met hun tongen over haar gezicht

Aldus geschied in een bekende kroeg in de binnenstad van Mödling, waar vier Afghaanse “asielzoekers” een meisje tot in het damestoilet achtervolgden. Daar betastten ze hun slachtoffer onzedelijk over haar hele lichaam en likten met hun tongen over haar gezicht. Helaas waren andere gasten van de kroeg niet bereid, waarschijnlijk uit lafheid of ontbrekende burgermoed, dit gedoe te stoppen, hoewel het geschreeuw om hulp vermoedelijk in de gelagkamer te horen was. Daardoor konden de seksuele misdadigers ongehinderd en rustig de plaats delict verlaten, op straat nog een ander meisje seksueel lastigvallen, om daarna in hun door de belastingbetaler gefinancierde asielonderkomen hun roes uit te slapen.

Dronken Mohammedanen?

À propos roes? Volgens de media zouden de seksdaders dronken zijn geweest, hoewel de koran ten strengste het gebruik van alcohol verbiedt. Of het echter als eerste signaal van een gelukte integratie moet worden gezien als Mohammedaanse geloofsbroeders zich dronken zuipen, vermeldt men niet.

Eveneens twijfelachtig zijn de feiten dat men in de kroeg aan de waarschijnlijk al opvallende Afghanen alcohol verkocht, hoe de heren aan het geld hiervoor kwamen en waarom men niet onmiddellijk na de seksmisdaad de politie heeft gealarmeerd.

Bij het laatste punt wordt met de zwakke uitvlucht geargumenteerd dat het geschokte slachtoffer kennelijk tegen een kennis gezegd zou hebben: “Zeg niks, anders ben ik een racist.”

Burgerwacht geëist

Mödling is in ieder geval totaal verbijsterd en veel inwoners (en niet alleen daar) begrijpen de wereld niet meer. Een inwoner van Mödling, meneer Helmut K., vat het bondig samen: “Zoiets mag niet nog een keer gebeuren! Er moet een burgerwacht komen. Als dit bij ons zo doorgaat, dan begrijp ik de mensen die een wapen aanschaffen.”

En daarom is ook de burgemeester aan het eind van zijn geduld en zei zeer politiek incorrect: “We hebben schoon genoeg van de jonge, onbegeleide vluchtelingen uit Afghanistan!”

Het is echter te hopen dat hij als politicus ook daden laat volgen op zijn woorden!

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Dronken Afghaanse “asielzoekers” betastten ongehinderd meisjes in het damestoilet – burgemeester van Mödling is het definitief zat

 1. Zo gaat hi goedj en zo gaat hij hoe langer hoe beter. Er moeten er nog veel meer flink boos gaan worden tot op het razende af. De tijd van stinkende wonden en zachte heelmeesters heeft zijn langste tijd gehad. HOOP IK.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Tik tak op weg naar een burgeroorlog.
  Vielen dank Frau Merkel Sie haben es „geschafft“

  Like

 3. Hendrik zegt:

  IS dat incorrect wat de burgemeester gezegd heeft?
  De bevolking moet zich bewapenen en op dat ongedierte schieten als zij zich niet gedragen.

  Like

 4. ildiko zegt:

  nou schoon genoeg van? dan moet je het land schoonvegen precies zoals Erdogan ook doet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Dit gedrag gaat de spuigaten uit ..maar het is niet verwonderlijk. Moslims waren altijd beesten, zijn beesten en zouden er altijd beesten blijven. Toen ik vele jaren geleden in Israël op vakantie was, Hoorde ik van een Israëlische vrouw van Nederlandse komaf het volgende : met Arabieren kan je op twee manieren communiceren: a) met een zware stok of een knots in je hand en b) door een loop van een geweer. Naar haar gezichtsuitdrukking te oordelen was ze bloedserieus. Toen de tijd dacht ik: wat is dat toch voor een mens? Zo bikkel hard? Ze kon net zo goed bij de Boeren in Zuid Afrika van de apartheid wonen! Nu vele jaren later denk ik dat deze vrouw had volkomen gelijk. WIJ MOETEN ONS VIJANDIG OPSTELLEN TEGENOVER VLUCHTELINGEN, ASIELZOEKERS EN MIGRANTEN. Net zo vijandig als de Nederlandse vrouw zich in Israël tegenover Arabieren opstelt en de blanken destijds, tijdens de Apartheid, tegenover de negers opstelden. WIJ MOETEN LEREN tegenover deze ongenodigde gasten HAATDRAGEND TE ZIJN. Iedere stap dat ze buiten de AZC zetten, moeten ze geconfronteerd worden met een houding die virulente haat uitstraalt. Dat zal hen doods bang maken en b) ze zouden heel snel uit het land verdwijnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. C.A.Barstow zegt:

  Er komt een moment dat de volkswoede als een vulkaan ontploft, die woede zal zich als een razende Roeland over Europa verspreiden.
  Daarna wil ik wel eens zien hoeveel islam barbaren het nog wagen hierheen te komen.
  Probleem opgelost!

  Like

  • Thom zegt:

   Europa is een land van diabetici geworden. Zij die bereid zijn om te vechten zijn er te oud voor. Kortom ik hoop, dat U gelijk heeft maar ik vrees dat zolang het merendeel van het Europese volk zich nog volop kan bezatten, volvreten en ziekpaffen ze denken dat het hun tijd wel zal duren omdat er niks aan de hand is.

   Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad , ik hoop ook dat hier ineens de pleuris uitbreekt , maar de mentaliteit kennende , de luiheid , de lafheid en het onbenul van “ons” Nederlanders , dan geloof ik niet dat dit gaat gebeuren .
    Welhaast iedereen vindt dat “de ander” het maar op moet lossen .

    Zie wat er gebeurd is in Turkije , dan heb je hier zo duizenden van die geitenneukers op straat , wij komen haast alleen nog voor een stille tocht uit de stoel , als het leed alweer geschied is .

    Like

  • nou dat is precies wat ik ook denk het zal gaan lijken op de franse revolutie genoeg is genoeg en dan gaan er koppen rollen als dit zo doorgaat!

   Like

 7. Pingback: Dronken Afghaanse “asielzoekers” betastten ongehinderd meisjes in het damestoilet – burgemeester van Mödling is het definitief zat – Fenixx.org

 8. Marly zegt:

  wat te denken als je dit leest Duitse rechters en officieren van justitie zijn buitengewoon gefrustreerd, omdat van de regering Merkel het uitdrukkelijke bevel hebben gekregen om moslimmigranten slechts in zeer uitzonderlijke gevallen straffen op te leggen. Zo kan het dat een Turk die een politieman bijna dood schopte, een Duitser die nooit meer aan het werk kan, overdag gewoon weer de straat op kan. Een andere Turk die een agent in zijn hoofd schoot, hoeft overdag niet eens vast te zitten, en kan gewoon in zijn gestolen Mercedes blijven rijden. Dit zijn slechts twee van de dagelijks tientallen gevallen waarbij migranten een vrijbrief krijgen om bijna alles te doen en laten wat ze willen, terwijl autochtone Duitsers zelfs voor kleine vergrijpen extreem zwaar worden gestraft.

  Like

 9. terex zegt:

  Ze zijn nog niet in de goede kroeg geweest zo te lezen. Gegarandeerd als ze dit kunstje bij ons in de kroeg zouden flikken, dat ze de rest van hun leven vloeibaar eten en dat ze graag terug gaan naar waar dat vieze uitschot vandaan komt.
  Ze worden zo geslagen dat ze hun zeik laten lopen en terecht.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Die Merkel is het schuim van Europa, dat mens spoort voor geen meter, ze moet opgepakt worden wegens wreedheden.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 12. Nico Kleijn zegt:

  Ik denk dat het gynaecologen in opleiding waren die graag wilden zien en voelen of er verschillen zijn bij de westerse vrouwen?
  Maar misschien is het toch beter als alle vrouwen een busje pepperspray bij zich dragen? Verboden of niet, persoonlijke veiligheid lijkt mij belangrijker dan achterhaalde wetjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s