Er willen steeds minder toeristen naar Duitsland

Screenshot_22

Heidelberg heeft enkele duizenden “asielzoekers” uit het Midden-Oosten en Afrika opgenomen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Zakkenrollen, seksuele overvallen en terreurgevaar hebben blijkbaar een geringe aantrekkingskracht op buitenlandse toeristen. Toeristische bolwerken zoals Heidelberg hebben te kampen met een dramatische daling van het aantal bezoekers in vergelijking met vorig jaar.

Vergeleken met mei 2015 is het aantal toeristen in Heidelberg uit Japan, Zuid-Korea en Taiwan met 40% afgenomen. Ook uit de VS zouden 10% minder toeristen zijn gekomen dan verleden jaar mei.

Toerismedeskundigen maken hiervoor bijverschijnselen van de massale asielimmigratie verantwoordelijk. Marketingleider Steffen Schmid wijst o.a. op het toegenomen gevaar van terreuraanslagen.

Enkele jonge Chinese vrouwen, die op dit moment met vakantie zijn in Heidelberg, hebben met de SWR gesproken:

“Eerlijk gezegd zijn we een beetje nerveus. Maar we denken dat de regering haar best doet om ons te beschermen. De Europeanen zijn heel vriendelijk, daarom voelen we ons hier heel veilig.”

Desondanks willen enkele toeristen op dit moment Europa liever niet bezoeken. Een jonge Chinese, die in Heidelberg studeert, vertelt dat een vriendin van haar zojuist een geplande reis naar Europa heeft afgezegd. Ze zou in plaats daarvan met vakantie gaan in Azië, schrijft de SWR.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Er willen steeds minder toeristen naar Duitsland

 1. Drs.P. zegt:

  We hebben niets meer te zoeken in een compleet gestoord land dat ten eerste heel europa naar de verdoemenis helpt en daarnaast wordt overspoelt door debiele parasieten.
  Onze vrouwen zijn er niet meer veilig en o wee als je dan een neuqnegert parasiet afknalt heb je een levensgroot probleem, want blanken mogen niets en asielratten mogen alles.
  Helaas moet Duitsland blijkbaar voor de derde keer kapot gemaakt worden.

  Geliked door 2 people

 2. C.A.Barstow zegt:

  Inderdaad, ik ga ook niet naar een islamitisch land om vakantie te vieren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Vind je het gek, daar ben je als vrouw niet meer veilig meer. Dat zullen ze wel gaan merken in hun portemonnee.

  Geliked door 1 persoon

 4. Duchesne zegt:

  Gisteren in Kaldenkirchen geweest, overal groepjes “asielzoekers” die gewoon op straat keelsnij bewegingen maken naar mensen. Politie keek gewoon toe. Duitsland is kapot. Wat een laf volk is het eigenlijk. Beschermen hun eigen vrouwen niet en de bejaarde agenten blijven liever in de combi dan dat ze hun volk beschermen. Kaputt, Duitsland is kaputt.

  Like

 5. Pieter zegt:

  Ik ga daar ook niet heen. Overal hetzelfde straatbeeld als in Nederland. Ik voel me hier al niet meer thuis, waarom in Duitsland dan wel.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Binnenkort is het weer de verjaardag van de broer van mijn vrouw die in Gouda woont. Die heftige verhalen die wij al gehoord hebben daar, over die Marokkanen…..Eens hadden ze gewapend met een mes ingebroken in het huis van mijn zwager, en bedreigde hem voor een moment. Of van dat gestolen nieuwe brommertje van de medebewoner van mijn zwager. De politie vertikte het om er werk van te maken, omdat het…..natuurlijk, omdat het Marokkanen waren. Toen de Marokkanen dit aan de weet kwamen (van de aangifte bij de politie) kwamen ze met een grote groep verhaal halen bij het huis van mijn zwager. Wij komen wel op mijn zwager zijn verjaardag, maar zorgen dat we ruim voor de avond weer wegrijden. Enkele jaren geleden; Toen mijn dochter nog in Rotterdam woonde gingen wij in de avond huiswaarts. Reden met de auto en moesten onder een poortje door.
  Daar stond een groepje Marokkaanse hangjeugd. Toen wij onder het poortje waren sloegen ze met zijn allen met hun handen hard op onze auto, onder het luide gejoel; respect, respect, respect…..Op de een of andere manier voelde dit zeer bedreigend aan. Nadien gingen we ook aldaar ruim voor de avond huiswaarts.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Volgens mij worden wij straks gedomineerd door dat islam-volk, er zijn er al zoveel, en die krijgen veel meer kinderen dan ons volk, en die kinderen krijgen ook heel veel kinderen, Dag Nederland, eens was je een fijn land om in te wonen, de enkelen die er dan nog wonen worden gedomineerd door de Islam – Nederland – NederIslamland, ze lachen hun eigen slap! Ze willen winnen, en onze regering geeft hen daar alle kans toe.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik was eens in Tunesië op vakantie, na een bezoek aan een bar, werd ik lastig gevallen door een groep mannen, ik deed net of ik er geen erg in had, maar toen ik dichtbij het hotel was werd het ernstiger, ik ging schreeuwend over de straat, daar waren ze niet op voorbereid, iemand belde de politie, die kwam en overzag de situatie, ik was omsingeld door mannen die allemaal aan mij wilde zitten. Ik werd onder begeleiding in het hotel gebracht, sindsdien ben ik het hotel niet meer uit geweest, ga nooit meer naar dit soort landen, onbeschoft mannelijk volk!! Toen was er nog geen internet, toen wist je nog nergens wat van. Je ging gewoon op vakantie. Dat kan dus ook al niet meer, zeker niet als je blond bent!!!!!!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Dit zal je maar gebeuren: Ga ja als Chinees in Duitsland op vakantie, kom je in een asielzoekerscentrumn terecht:;

  http://nos.nl/artikel/2124090-chinese-toerist-twee-weken-vast-in-duits-asielzoekerscentrum.html

  Chinese toerist twee weken vast in Duits asielzoekerscentrum

  Een 31-jarige Chinese toerist heeft in Duitsland bijna twee weken vastgezeten in een asielzoekerscentrum. De man wilde naar de politie om aangifte te doen van een gestolen portemonnee, maar kreeg door communicatieproblemen een asielaanvraag voorgelegd die hij ondertekende.

  Vervolgens werd hij naar het dichtstbijzijnde asielzoekerscentrum gebracht. Daar werden hem zijn paspoort en visum afgenomen, moest hij vingerafdrukken afstaan en werd hij medisch onderzocht. Dat stond de man allemaal zonder morren toe. Ook nam hij het zakgeld aan dat asielzoekers bij aankomst krijgen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Gelukkig was er een afhaalchinees in de buurt die hem heeft afgehaald.
   Het zakgeld moest hij natuurlijk wel terugbetalen.

   Duitsland was niet het land wat hij er van verwachtte.
   Er waren namelijk veel bruine mensen, maar hij had geen zon gezien

   Like

 10. fleckie zegt:

  De verminderde inkomsten van het toerisme, kunnen/ mogen ze dan maar indienen bij Frau Merkel!

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Op Euronews zie je bijna elke dag nieuwe opblaasboot-ladingen met vele tientallen zwarten arriveren. Liefdadigers van de kustwacht met plastic handschoenen helpen de krachtige jonge rovers aan land in Italië. En dat verspreidt zich over de asielcentra en het continent.
  We moeten terug naar methodes uit de middeleeuwen om ons de hordes van het lijf te houden; stadsmuren, stadsgrachten, poortwachters, kerkers, schavotten. Anders schaffen we het niet.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  En zo gaan landen ten onder, de politici en het achterlijke linksvolk halen met gejuich de asielmulanten binnen en de sociale voorzieningen en de economie storten van lieverlee in.
  Het volk verarmt financieel en cultureel.
  Welk normaal denkend mens wil er dan blijven wonen ??

  Like

 13. erik zegt:

  “Desondanks willen enkele toeristen op dit moment Europa liever niet bezoeken. Een jonge Chinese, die in Heidelberg studeert, vertelt dat een vriendin van haar zojuist een geplande reis naar Europa heeft afgezegd. Ze zou in plaats daarvan met vakantie gaan in Azië, schrijft de SWR.”

  Zou het in azië veiliger zijn dan?

  Maar, alle gekheid op een stokje, het is inderdaad griezelig met zoveel vreemdelingen hier in het westen. Er zijn velen bij die echt voor hun leven moesten vluchten, scheer ze niet allemaal over één kam.

  Het ergste is natuurlijk dat er wel veel misdadigers en kwaadwillende islamieten bij zijn, en nog erger is de politieke correctheid van onze ‘overheid’. Als onze regeringen nou eens wat kordater optraden en dus de kwaadwillenden oppakten en uitzetten, dat zou al heel wat ongerustheid wegnemen. Maar het is net alsof ze wat verzwijgen, het is net alsof ze wíllen wat er nu gebeurt en dát maakt ons zo ongerust.

  Like

 14. johan zegt:

  Het is jammer ik vind Duitsland een heel mooi land maar met zoveel woestijnratten heb ik daardoor geen behoefte om naar Duitsland te gaan om vakantie te vieren. Ik vind dat Nederland al 900000 woestijnratten teveel heeft dus ga uit principe niet naar moslim landen.
  Het is in en in triest dat die Oost Duistse zeug en haar vriendjes Duitsland naar de klote heeft geholpen.

  Like

 15. Anneke zegt:

  “Hé, de toeristenindustrie op z’n gat” ??? Eveneens steeds minder toeristen naar België; Brugge, Brussel en Antwerpen !!! Heb zelf het vermoeden dat de terreurdreiging als smoes wordt ingezet, om de jarenlange overdreven successen / vervalste cijfers van de toeristenindustrie te verbloemen / glad te strijken. Mensen ga fijn en veilig naar Israel…Je kijkt je ogen uit, in dit sprankelende land.

  Like

  • OphEUffen zegt:

   Hongarije en omgeving ook goed te doen. Het is er mooi en relatief voordelig. Daar hebben ze zelfs een Minister President die opkomt voor zijn volk. Dat steun ik graag.

   Like

 16. Affijn die chinees gaat straks terug met het verhaal dat je hier in Europa gratis geld eten onderdak krijgt en niet hoeft te werken .
  Dat wordt straks ook weer een invasie van chinezen voor de alles is gratis EU.

  Like

 17. madeleine zegt:

  Echte vluchtelingen (vooral dan christenen of niet-moslims) moeten we helpen, daar niet van. Maar waarom betekent dit helpen ineens dat ze hier BLIJVEND moeten kunnen leven? Degenen die in 14-18 naar Nederland of Frankrijk zijn gevlucht gingen na de oorlog toch ook gewoon terug naar hun kapotgeschoten huizen en bouwden hun dorp terug op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s