Italiaanse staat dient veelwijverij te legaliseren

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens islamitisch recht is het toegestaan vier vrouwen te hebben. Op correcte wijze spreekt men bij deze vorm van man-vrouw relaties van “polygynie” (veelwijverij). Meestal wordt in dit verband echter het woord “polygamie” (huwelijksvorm waarbij één persoon tegelijkertijd gehuwd is met twee of meer personen) gebruikt (polygamie kan immers ook betekenen dat een vrouw met twee of meer mannen gehuwd is – in een Mohammedaanse samenleving eerder weinig gevraagd).  

ongecensureerd.at

Meerdere vrouwen bij de burgerlijke stand

Daarom is het ook volkomen duidelijk wat een zekere Roberto Piccardo, die zich sinds zijn bekering tot de islam Hamza (naar de oom van Mohammed) Piccardo noemt, eist: een legalisering van polygamie. Hij wil dat Mohammedanen in Italië ook civielrechtelijk, dus voor de burgerlijke stand, met meer vrouwen kunnen trouwen (dat in Italië, net zoals in veel andere landen in Europa, de veelwijverij desondanks gepraktiseerd wordt, is een publiek geheim).

Hamza Piccardo is de oprichter van de “Unie van de islamitische gemeenschappen en organisaties in Italië” (UCOII), die gelieerd is aan de moslimbroederschap en zich sterk maakt voor een actieve rol van de moslims in Italië.

Polygamie dient voor moslims burgerrecht te worden

En omdat in Italië zojuist een wet in werking is getreden die het homoseksuele paren toestaat hun levenspartnerschap voor de burgerlijke stand te laten bezegelen, voelt hij zich er als moslim toe geroepen dezelfde rechten op te eisen voor zijn geloofsbroeders. Daarom schreef hij op Facebook: “Als het hier om burgerrecht gaat, dan is polygamie een burgerrecht. Moslims zijn het niet eens met homoseksuele levenspartnerschappen en desondanks moeten zij een systeem accepteren dat hen toestaat.”

Daarom oordeelt Piccardo naar het Mohammedaanse rechtsbegrip dat er geen reden zou bestaan waarom de Republiek Italië zulke mohammedaanse huwelijksgemeenschappen niet zou accepteren als de deelnemende personen (dus de man met de sluier dragende vrouwen) het hiermee eens zijn.

Zwakke kritiek van regeringspartij – felle van Lega Nord

De Italiaanse advocate en politica van de socialistische regeringspartij PD (Partito Democratico), Debora Serracchiani, zei daarover juridisch braaf: “Eeuwenlange strijd voor de vrouwenrechten kunnen niet zomaar aan de kant worden geschoven. Polygamie heeft niets met burgerrechten te maken.”

Lega Nord, de partij die met de voortdurende bereidheid tot dialoog van de regering van minister-president Matteo Renzi met Mohammedaanse organisaties moeite heeft, had echter fellere kritiek. Paolo Grimoldi, parlementariër en oprichter van de “Movimento Giovani Padani” (“Beweging van de jeugd van Padanië”), zei met het oog op de voortdurende appeasement-politiek tegenover de islam: “Dat is de gematigde islam, waarmee de Italiaanse regering de dialoog wil openhouden.”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Italiaanse staat dient veelwijverij te legaliseren

 1. Angie1968 zegt:

  Het is toch niet te geloven! Alle, maar dan ook werkelijk alle grondrechten, die wij hier lang geleden al verworven hebben, worden ter discussie gesteld door die achterlijke barbaarse schijtcultuur van de mohammedanen. Veelwijverij?? Bent u niet goed bij uw hoofd, beste italiaanse politici? What’s next? Vrouwenbesnijdenis, sluier om, sharia, steniging, kleutertjes neuken, halal slachten, doodstraf door onthoofding….u zegt het maar, hoor! Gewoon toegeven,hoor! Ik zou ook alvast de dhimmitude aanprijzen. Want het duurt niet lang meer voordat u uzelf vrijwillig als slaaf aanbiedt.

  Geliked door 1 persoon

 2. anna zegt:

  lijkt me onwaarschijnlijk in het land van paus Franciscus …..

  Like

 3. Het is niet moeilijk om gek te worden, de een na de ander komt met een belachelijk voorstel. We leven in europa, niet in een islamitisch land. Ga dan lekker daar naar toe. die moslims krijgen gegeven ogenblik allemaal een tik van de malle molen.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Die 4 vrouwen zijn nodig om ons sociale systeem op te blazen. Die fucking booslims importeren dan een stel van die zeug-pinguins die allemaal een bijstandsuitkering krijgen en kinderbijslag voor alle kinderen. Hoeven ze niet meer te werken. In Engeland zijn er al van die allahratten die 8500 pond per maand krijgen voor hun vrouwen en alle kinderen. Doe booslims lachen zich daar helemaal de kolere om die domme Engelsen!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ienie Bee zegt:

  Angie1968, ik ben het helemaal eens met uw reactie.
  Sinds wanneer bestaat het islamitisch recht in Europa? Laten wij maar eisen dat die geitenneukers zich aan onze rechten en wetten aanpassen. Nog meer fokken,nog meer kindergeld opeisen? Rot op, ga terug naar je eigen land met je veelwijverij!

  Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik M. zegt:

  Meen dat een moslim meerdere vrouwen mag nemen op voorwaarde dat hij hun ook kan voeden en onderhouden.
  Dat sluit natuurlijk een uitkering uit….

  Like

 7. Franco zegt:

  Anna: ”lijkt me onwaarschijnlijk in het land van paus franciscus.”
  Ik ga ervan uit dat u dit als wrange sarcastische grap bedoelt!?! Of u bent totaal niet op de hoogte van bepaalde feiten.
  Bergoglio, oftewel, paus franciscus (express géén hoofdletters) is alleen maar bezig Islam, moslims, instroom, sharia, etc. in Italie (lees: de hele katholieke wereld) te promoten. Verder zal zijn werk worden voltooid door de (extreem) linkse Italiaanse politici……..

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Het is nu toch wel duidelijk wat die verachtelijke islam barbaren van plan zijn?
  Laten wij in Nederland het zover komen?

  STEM PVV STEM GEERT WILDERS

  Like

 9. Die Grimoldi legt hier eveneens de vinger op de zere plek: Eens te meer blijkt hieruit maar weer, dat zoiets als gematigde islam, Europese islam, polder-islam of wat dan ook niet bestaat.: Islam= islam en als ze al enige tijd in staat zijn om dat te verbergen, komt dat later door het één of ander des te pijnlijker aan het licht. Zoals nú, want zó exceptioneel is dit geval heus niet: Het begint met het argument “met wederzijdse instemming” en het eindigt met een opgelegde norm: Leer ons ondertussen de islam -de enige dus- kennen.

  Like

 10. Lee zegt:

  Pardon? Ga gauw terug naar die zandbak waar jullie vandaan komen. Geloof kan geen reden zijn voor speciale behandeling, in wat voor vorm dan ook. We hebben hier een grondwet, ook in Italië. Daar dient een ieder zich aan te houden en zo niet; Handhaven!

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  De enige reden dat ze het hier willen is dat ze voor elke vrouw een uitkering aan kunnen vragen.
  Er zijn gevallen bekend van een imam die ons op deze wijze 8000 euro per maand kost.
  Alleen het Westen is dom genoeg om deze moslims tot de dood te betalen.
  Er moet wetgeving komen die voorkomt dat de islam misbruik blijft maken van onze sociale voorzieningen.
  Zodra ze het zelf moeten betalen is het zo afgelopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s