Loyaliteit van Turkse Nederlanders toont falen van multiculturele samenleving

Screenshot_7

(Door: Afshin Ellian)

Veel Turkse Nederlanders hebben zich de afgelopen weken laten zien als verlengstuk van het regime van Recep Tayyip Erdoğan. Het toont andermaal aan dat het multiculturalisme heeft gefaald.

De teleurstelling in de multiculturele samenleving is alom. Zelfs de linkse multiculturele gelovigen beginnen zich af te vragen of het multiculturalisme een werkbaar maatschappelijk concept is. Er is soms een onoverbrugbare kloof tussen feiten en idealen.

In de voorbije weken is iedereen getuige geweest van de wreedheid van het “islamisme” van eigen bodem. Ze komen niet uit een ander continent. Het zijn moslimjongeren geboren in een Europese stad, die zich bij de Jihadisten aansluiten om op verschrikkelijke wijze aanslagen te plegen op onschuldige burgers en overheidsdienaren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Loyaliteit van Turkse Nederlanders toont falen van multiculturele samenleving

 1. peter zegt:

  Bij links duurt alles nou eenmaal jaren langer voor ze door hebben wat er werkelijk loos is .
  Dat komt vooral door dat ze mee liften met de profiteurs in de gemeenschap .

  Like

  • Rafael zegt:

   Vanaf 2010 is de VVD de grootste partij geweest; een rechts-liberale partij. Waarom schuif je de schuld op de linkse partijen als de rechter makkelijk een goede coalitie vormen kunnen en die problemen van multiculturele samenleving op kunnen lossen?

   Like

 2. Anneke zegt:

  Het inheemse volk, heeft nog het MINST gefaald…..”Zie, hoe flexibel en vooral – lenig wij zijn”!!! Héél wat moeten (letterlijk en figuurlijk) offeren, dit konden de nwe. mede NL-ers dus vrijwel niet. Zich aanpassen aan de !!! door hunzelf !!! nieuw gekozen cultuur (de cultuur van de G’d van Israel notabene) was vrijwel ON-mogelijk voor het grote gros. De inheem is geslaagd, voor deze toets…Politiek en financiële tak gezakt, samen met de nwe. mede NL-ers

  Like

 3. Dat is ook duidelijk zichtbaar het zijn en blijven Nationale Turksen moslims. Die bij iedere scheet die ze laten rennen ze met de Turksen vlag de straat. Wij mogen hun niet verstoren met Nederlandse tradities of gewoonte. Nederland is een land met daarin verschillende Kalifaten en heeft niets multicultureels !!!!

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Erdogan is een ‘alllaa-geschenk’, riepen gisteren de turken in Istamboel. Klinkt zoals ‘Gott mit uns’. En hij is al bezig met het invoeren van de sharia.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Turken kun je opdelen in Erdoganen, Gülenisten, Kemalisten, Koerden enz.
  De onderlinge broederliefde bloeit alleen maar op als ze een gemeenschappelijke vijand hebben.
  Als we ons er niet tegenaan bemoeien kun je er op wachten dat ze elkaar te lijf gaan.
  De religie van de vrede zal nog voor veel moord en doodslag in de Ummah zorgen.
  En dat mag ik graag zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s