Na seksovervallen tijdens dorpsfeest: Politie nodigt “vluchtelingen” uit voor “preventieve bijeenkomst”

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het kuuroord Loßburg in het Duitse Zwarte Woud – idyllisch gelegen in het Kinzigtal – ontvangt zijn gasten met verfrissende hartelijkheid . . .” – zo beschrijft de gemeente Loßburg zichzelf in het “toverland aan de Kinzig” in zijn toeristische reclame. Deze tijden zouden echter uiterlijk sinds afgelopen weekend voorbij zijn, toen het op het dorpsfeest tot zware seksuele op vrouwen overvallen door “bescherming zoekende” zwarte Afrikanen.

De “Schwarzwälder Bote” bericht:

De mannen – volgens de politie vermoedelijk uit zwart Afrika afkomstig – waren al als groep op het dorpsfeest onderweg geweest.

Tegen 01.30 uur werd de jonge vrouw in de buurt van de toiletwagen door de mensen vastgehouden. De 18-jarige werd over haar hele lichaam betast respectievelijk aangeraakt.

Pogingen van het slachtoffer om zich los te rukken, mislukten. Pas toen ze hard begon te schreeuwen, stopten de daders.

Inmiddels zijn er meer gevallen bekend geworden. Daarom houdt de politie nu een “preventieve bijeenkomst” – echter niet voor de potentiële slachtoffers, maar voor de “vluchtelingen”.

Om in het vervolg zulke incidenten te voorkomen, zullen vertegenwoordigers van de politie en het districtskantoor Freudenstadt evenals vrijwilliger van de vluchtelingenkring Loßburg de asielzoekers uitnodigen voor een preventieve bijeenkomst. Daar zullen algemene regels bij bezoeken aan evenementen en de gevolgen van een niet rechts-conform gedrag worden behandeld.

De fatale gevolgen van de grensopening door Merkel met de massale komst van meestal jonge mannen uit de hele wereld zijn nu tot in de kleinste uithoeken van Duitsland te zien. Geen plaats is meer veilig. Bovenop de “tips tegen inbraken” moet de politie nu ook “vluchtelingen” erover informeren dat vrouwen niet seksueel mogen worden lastig gevallen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Na seksovervallen tijdens dorpsfeest: Politie nodigt “vluchtelingen” uit voor “preventieve bijeenkomst”

 1. Sjaak zegt:

  Geen angst, we halen ze persoonlijk af !

  Like

 2. Duitsland is een ziek achterlijk land geworden onder verachterlijke leiding van de heks Merkel

  Liked by 1 persoon

 3. Flo zegt:

  De politie is er niet meer voor de burger, dat s duidelijk, maar voor de verkrachtende nikker bendes!
  Nu nog in buurland Duitsland (schijnbaar overal daar) straks ook hier, als de bendes de “grens” oversteken.
  Ik ben bewapend.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  De sub humanen die niet uitgenodigd te worden voor een bijeenkomst. die Duitse meisjes/vrouwen hoorden daar te zitten. Zij dienen getrained te worden hoe om te gaan met “sleeve daggers” en andere gebruiksvoorwerpen om zichzelf veilig te stellen.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Prima idee Jan. Met de wals erover. Even laten drogen en je verkoopt ze als leren motorpakken. Brengen ze in elk geval nog wat op als statiegeld. Een win win situatie dus.

  Liked by 1 persoon

 6. Vrouwen zijn heel minderwaardig in de cultuur van de vreemdeling, (ex)woestijnbewoner. Als wij die cultuur afzeiken zijn we meteen racisten volgens hen en de politiek correcten. Laten die woestijngod aanbidders plus blanke aanhang hun woestijngod (de Duivel) eens aanklagen voor discriminatie. Wij doen dat al!!!

  Like

 7. Duitsland heeft de mensheid al wat leed berokkend in WO II, met al die slachtoffers en het uitroeien van de Joden. Wat God zij dank niet gelukt is. Krijgen we nu een lawine van aanslagen, aanrandingen en verkrachtingen en dan nog kindermisbruik. Het wordt eens tijd dat onze wereld leiders eens hun verantwoording gaan nemen. Ze zijn verantwoordelijk voor onze veiligheid en welzijn. Het wordt eens tijd dat er nou eens aan ons wordt gedacht en al die mensen die in armoe leven.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Marian, je merkt steeds meer weerstand bij de volkeren van Europa. Ik verwacht op termijn een totaal ander politieke koers. De burgers blijven voorliegen houdt geen stand. Een ommekeer van 180 graden. De Duitsers zullen niet meer worden zoals in het Nazi tijdperk, maar ongewenst volk het land uit bonjouren, desnoods met geweld zie ik er wel van komen.
   Vrijwilligers oproepen uit de Patriottische burgerij zoals Frankrijk dat recentelijk gedaan heeft, lijkt me dan wel handig.

   Like

  • Taljaard zegt:

   Duitsers zijn niet achterlijk en zullen zich niet blijvend laten voorliegen en manipuleren.
   In de voormalige DDR zijn de mensen wel heel wat kritischer, omdat zij ervaring hebben met dat soort overheden. Maar ook in het Westen, te beginnen en Beieren, slikken ze het niet langer.

   Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Denken die verdomde vertegenwoordigers van de politie en het districtskantoor Freudenstadt evenals vrijwilliger van de vluchtelingenkring Loßburg nou werkelijk dat ze daar eventjes al die seksovervallen tegenhouden met bijeenkomsten die door de belaagde Duitsers als de pest zullen worden gemeden? Eigenlijk zouden al deze idioten eens een keer hun eigen dochter of vrouw als Roodkapje moeten verkleden, hen het bos aldaar insturen en dan in het huis van oma opgewacht worden door een asielzoeker, vermomd als grootmoeder! En als de desbetreffende Roodkapje aan “oma”, die ziek in bed ligt, de bekende vragen stelt over bepaalde lichaamsdelen dan gaat dat vast ongeveer zo:

  Roodkapje: “Oma, wat heeft u zulke grote ogen!”
  “Oma”: “Daarmee kan ik zien wat voor een geweldig seksueel lichaam jij hebt, mijn kind!”
  Roodkapje: “Oma, wat heeft u zulke grote oren!”
  “Oma”: “Daarmee kan ik horen of jij misschien trek in seks hebt in de toekomst!”
  Roodkapje: “Oma, wat heeft u een grote neus!”
  Oma”: “Daarmee kan ik ruiken of jij heerlijke parfum op hebt!”
  Roodkapje: “Oma, wat heeft u een grote mond en grote handen!”
  “Oma”: “Daarmee kan ik je goed beetpakken om je namelijk zo te gaan verkrachten, domme gans die je bent, en ik zal je zodanig gaan beledigen dat je wenste dat je hier nooit op bezoek was geweest!”

  Ik hoop niettemin dat de desbetreffende Roodkapje, in plaats van bloemen, wijn, limonade, koekjes of een taart, een stevige ijzeren knuppel of ploertendoder in haar mandje heeft en daarmee de vermomde “asielzoeker”, die haar wil aanranden, gewoon het ziekenhuis in slaat! Met dat uitschot valt in geen miljoen jaar te onderhandelen!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Goed voor de economie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s