Parket seponeert racismeklacht tegen De Wever

Screenshot_10

De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA).

Het Antwerps parket heeft de klacht van een Marokkaanse mensenrechtengroep tegen burgemeester Bart De Wever van Antwerpen geseponeerd. De klacht ging over zijn uitspraken over de link tussen radicalisering en de berbergemeenschap.

In maart vorig jaar diende advocaat Abderrahim Lahlali in naam van een Marokkaanse mensenrechtengroep een klacht in tegen Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever. In het VRT-magazine Terzake had De Wever gezegd dat “80% van de Marokkaanse gemeenschap in Antwerpen bestaat uit berbers. Dat is een gesloten groep met veel wantrouwen tegenover de overheid, een zwak georganiseerde islam en een groep die zeer vatbaar is voor het salafisme.”

Lees verder>>>
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Berbers, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Racisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Parket seponeert racismeklacht tegen De Wever

 1. Daar heeft volkomen gelijk in Berbers is een bergvolk wat achter loopt en niet te vertrouwen is. Ik heb ooit twee bergdorpen bezocht, Praktisch middeleeuws en zijn wreed tegenover dieren.
  Dat zo’n volk daar zit in Antwerpen schandalig er is geen oorlog in Marokko. Maar ja, elke Marukker wil een tweede huis en dat mag de belasting betaler ophoesten.

  Like

 2. Jan zegt:

  een Marokkaanse mensenrechtengroep

  Hahahaha!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Pikant detail is dat Philip de Winter in soortgelijke gevallen, juridisch vaak minder geluk had. Of zou dit aan de soms felle radicalere attitude van zijn partij in het verleden hebben gelegen. Opvallend is het wel !

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  De Wever wordt vervolgd voor racisme!? Sinds wanneer is Islam een ras? En waarom mag je geen kritiek hebben op deze verachterlijke barbaarse randdebielen? Dat schijtvolk had uberhaupt nooit naar Europa mogen emigreren. Veel te achterlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s