Rechters: Van regering mogen wij criminaliteit migranten niet bestraffen

Screenshot_14

Autochtoon, blank, en slachtoffer van migrantencriminaliteit?

(Door: “Xander”)

Rechter in Zuid-Duitsland: Als wij migranten drie dagen lang preventief zouden opsluiten, dan hebben we half zoveel criminaliteit – Voormalig medewerker sociale dienst Berlijn: Wij hadden van politiek de opdracht migranten alles te geven wat ze wilden

Duitse rechters en officieren van justitie zijn buitengewoon gefrustreerd, omdat van de regering Merkel het uitdrukkelijke bevel hebben gekregen om moslimmigranten slechts in zeer uitzonderlijke gevallen straffen op te leggen. Zo kan het dat een Turk die een politieman bijna dood schopte, een Duitser die nooit meer aan het werk kan, overdag gewoon weer de straat op kan. Een andere Turk die een agent in zijn hoofd schoot, hoeft overdag niet eens vast te zitten en kan gewoon in zijn gestolen Mercedes blijven rijden. Dit zijn slechts twee van de dagelijks tientallen gevallen waarbij migranten een vrijbrief krijgen om bijna alles te doen en laten wat ze willen, terwijl autochtone Duitsers zelfs voor kleine vergrijpen extreem zwaar worden gestraft.

Voorbeeld: een Turk, geboren in Duitsland, leider van een bende. Voor de rechter wegens zeer ernstige mishandeling, roof, diefstal, drugshandel, et cetera. Na het voorlezen van de aanklacht wendt de Turk zich agressief tot de officier van justitie, en zegt: ‘Nu weet ik hoe je heet. Vanavond wacht ik je op, en neuk ik je dochter.’ Uitspraak van de rechter: 3 jaar en 3 maanden –voorwaardelijk. Kortom, de zwaar criminele Turk werd meteen weer op vrije voeten gesteld.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Rechters: Van regering mogen wij criminaliteit migranten niet bestraffen

 1. joopklepzeiker zegt:

  De rechtelijke macht onderdanig aan de politieke macht.
  Waar is de trias politica gebleven ?
  En deze rechters hebben natuurlijk boter op hun hoofd, ze hoeven helemaal niet te LUISTEREN naar de politiek, ze verkwanselen zelf hun onafhankelijkheid .
  Maar ach, een benoeming kost wat .
  En hoe zit dat nu met die democratische oplossingen ?
  Het hele systeem is rot tot op het bot .

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   De burgers moeten de staat aanklagen wegens obstructie van het recht. Zodat deze beerput opengebroken wordt en Merkel krijgt wat ze verdiend; gevangenisstraf.
   Ze staat niet boven de wet en heeft zich schuldig gemaakt aan criminele feiten in een openbare functie, doordat ze juist de rechtsgang heeft belemmerd. Zij, als Bundeskanzler, zou zich als eerste aan de wet moeten houden en als voorbeeld moeten dienen voor alle anderen. Dit is gewoon corruptie van de bovenste plank.

   Er was er één in de tweede wereldoorlog die hetzelfde deed. Miljoenen joden zijn door dit ‘mannetje’ om het leven gekomen. Nummer twee van dit ‘soort’ is voor altijd verboden.
   Er zijn toch onder de ‘normale’ Duitse bevolking genoeg mensen die de wet hebben bestudeerd en haar kunnen aanklagen? Waarom gebeurt dit niet? Als ze zich allemaal achter elkaar scharen en alles aan de openbaarheid brengen in de media en de aanklacht officieel deponeren, dan kan er niets anders dan een rechtszaak volgen: het volk tegen Merkel.

   Geliked door 2 people

   • joopklepzeiker zegt:

    Maar tussen kunnen en willen zit een heel verschil .

    Like

   • Mirjam zegt:

    De AFD zou in actie moeten komen, zij kunnen dit voor de bevolking doen. Ik weet zeker dat er genoeg mensen in Duitsland zijn, die Merkel meer dan zat zijn en ook haar vluchtelingenpolitiek. Zij heeft zichzelf, wederom net zoals het Hitler in een andere context deed in de tweede wereldoorlog, tot de leidster van Europa uitgeroepen. Europa is een utopie, laat haar zich daar maar keizerin van maken, maar van de Europese landen blijft ze af. Die vrouw tikt niet en de idioten die haar volgen ook niet.
    De mensen die haar niet volgen, zijn de dupe van haar grootheidswaanzin. Ik zie het nog zover komen dat er een aanslag wordt gepleegd op haar. En in vele mate, gezien de vertwijfeling en de onderdrukking die haar tirannie teweegbrengt in Europa en de rest van de wereld, is het meer dan aannemelijk feit dat dit ooit gebeurt.

    Doordat velen niet weten wat te doen, uit angst of andere redenen, zal dit voor sommigen de enige weg lijken, die de ellende zal stoppen. Alle landen moeten uit de EU, moeten onder het juk uit van de overheersing en vernietiging van onze cultuur en onze historie uit.
    Het is gewoon idioot dat de grenzen nog altijd open zijn en elk beest van welk land dan ook, hier naar binnen kan komen en vrij kan moorden, verkrachten, overheersen en vegeteren. De weerzin tegen de ‘gedoogden’ c.q. overheersers wordt groter en groter en burgers wanhopiger.
    De makkelijkste oplossing voor al deze ellende is gewoon weer soeverein onze eigen landen leiden en beschermen en niet meer naar de EU luisteren. Gewoon onze grenzen bewaken, zoals we vroeger ook deden, niemand meer al het schorem alle landen uit. Ons leven terug, onze vrijheid, onze rust. Geen alli baba’s meer hier.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Ook in Nederland !

   Like

 2. hslot4 zegt:

  de Turk zich agressief tot de officier van justitie, en zegt: ‘Nu weet ik hoe je heet. Vanavond wacht ik je op, en neuk ik je dochter.’ Uitspraak van de rechter: 3 jaar en 3 maanden –voorwaardelijk. Kortom, de zwaar criminele Turk werd meteen weer op vrije voeten gesteld.
  Heeft ie zn woord nog gehouden ?

  Like

 3. Jan zegt:

  Het stuk drek dat de man justitieel laat vervolgen die de terrorist in München uitschold

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Er is een complot aan de gang waarbij islamitisch tuig wordt aangemoedigd onze maatschappij te ontwrichten. Dit is geen hyperpolitieke-correctheid meer. Dit is volksverraad vd hoogste echalons.Duitsland moet gewoon kapot en omvolkt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  De politiekers die als godverdomste plicht hebben de burgers te beschermen hebben onze leefwereld vernietigd en verraden aan perverse barbaren dus moeten wij die politiekers “politiek” vernietigen “voor onze eigen veiligheid”.
  Dat kan zonder geweld, gewoon het tuig wegstemmen en dan laten oppakken zodat ze kunnen veroordeeld worden voor misdaden tegen eigen volk.

  Like

 6. Maar in onze grondwet zal toch ook onze rechten en welzijn beschreven staan. Dan kunnen wij toch de trias politica aanklagen op onzorgvuldigheid bij het uitvoeren van die wet ?

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wie is dat? Die Trias Politica?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Mirjam zegt:

    De trias politica (ook wel de driemachtenleer genoemd) is een uitwerking van het idee van staatsinrichting, ook bekend onder de term scheiding der machten (binnen een staat). Het is een politiek systeem waarin de wetgevende, de uitvoerende en de rechterlijke macht gescheiden zijn.
    Zodat ze onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren.

    Like

   • Lees maar het bericht van joopklepzeiker.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Mirjam, dank voor de overigens meer dan overbodige les over Trias Politica. Ik wilde alleen aangeven dat Trias Politica geen instelling of een persoon is die aangeklaagd kan worden. Trias Politica is ook geen iemand, maar een iets. Iets kun je niet aanklagen. Dus de opmerking van Marian van Cranenbroek slaat als een tang op een varken.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Mirjam zegt:

   Daarvoor legde ik het ook uit, J.C. De staatsinrichting is een complex geheel en voor velen onbekend gebied/terrein.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Als deze rechters enig fatsoen in hun donder hadden zouden ze weigeren hun ‘taak’ uit te voeren !

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Eerst Duitsland; daarna N……………………..

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Hahahahhahaha het is nog een Nedrlandse ook dat stuk vuil wat aangifte heeft gedaan .

  Ik ben Michelle (40) en films met mijn dochter (7). Wij wonen in Duitsland. We zijn op onze YouTube-kanaal, een Vlogger.
  #Vlog #Vlogger #DailyVlog #Xscape #XscapeTV #XscapeYouTuber
  media@the-potters.biz
  https://www.youtube.com/channel/UCUJLmQHrpbLReg6J-k3sEUA/about

  Like

 11. in de naam van jezus cristus…….zijn wij dan allemaal grote lafbekken?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s