VIDEO Pat Condell: “Europa´s laatste kans”

(Klik voor Engelse ondertiteling op het icoontje met het rode streepje)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO Pat Condell: “Europa´s laatste kans”

  1. koddebeier zegt:

    Hang de verantwoordelijke op !!

    Like

  2. Jean zegt:

    Beste Pat, zou Europa nog wel een laatste kans krijgen? I don’t think so, too many muslims..

    Like

  3. Lee zegt:

    Deze man is een held, een visionair die het bij het rechte eind heeft. De toekomst zal het uitwijzen.

    Like

  4. lilith zegt:

    Pat, baken van licht in een duistere wereld. Ik spreek al 20 jaar hierover. De reacties van ‘progressief’ (lees verlicht, dat vinden ze tenminste zelf…) laten mij koud.In die 20 jaar is veel uitgekomen. Het kost inderdaad ‘vrienden’ die dus helemaal geen vrienden blijken te zijn. Voor z.g.. progressieve mensen staat een afwijkende mening gelijk aan het begrip ‘zonde’ in de christelijke kerk met dezelfde sancties als uitsluiting en lastering.Wat ik niet begrijp is het verzaken van de wetenschap. Zij kunnen het fenomeen religie t.w. islam maar ook christendom ontmantelen; beiden zijn gebaseerd op iets anders dan die z.g. ooit in leven zijnde voorgangers. Onze ‘dure’ intellectuelen zijn als onze politici: laffe klaplopers bang om te zeggen wat zij vinden en huilen mee met de wolven in het bos. De uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

    Geliked door 1 persoon

  5. Latraviata zegt:

    Spot on Pat! Again!

    Like

  6. Paul55(realist:) zegt:

    15 maart 2017 D day, is het er op of eronder

    Like

  7. joopklepzeiker zegt:

    Het is bijna exact wat ik hier dus continu neerzet, alsof ik het gezegd zou kunnen hebben , ik ben alleen een stapje verder.
    Voor een democratische oplossing is het volgens mijn mening al te laat .

    Geliked door 1 persoon

    • Drs.P. zegt:

      @Joop
      Ben ik helemaal met je eens, maar wat dan???????

      Like

      • joopklepzeiker zegt:

        Zoals ik al velen malen heb gezegd, het proces naar een nieuw wereld orde zal zijn beloop hebben, niet meer te stoppen, we stonden erbij en keken erna en begrepen er geen ene klote van .

        Misschien als de realiteit van die nieuwe orde gaat doordringen zal er wat veranderen, misschien en vooral veel als !

        Het grote idee is dat we de wereld niet aan zichzelf kan overlaten maar bestuurd dient te worden door een elitaire top , die het allemaal beter weet.

        Dat we wat met die wereld aan moeten is wel duidelijk, maar de wijze waarop het nu gebeurd bevalt mij voor geen meter .

        Geliked door 1 persoon

  8. Anneke zegt:

    En je weet op wie je moet stemmen, vélen weten dit al decennia….MAAR de hete frauderende tellers van de stemmen. Democratie is feitelijk op z’n zachts gezegd een democratuur. De vrijheid geldt eigenlijk alléén voor de overheersende politiek bezetenen. Zij menen alle touwtjes in handen te moeten houden, hun droom moet en zal realiteit worden. Dromen doet men in letterlijke duisternis, de nachtelijke uren. Dromen zijn dan even een lichtpunt, tijdens deze uren van rust. We worden gewekt uit de dromen, door het zonnelicht en de nieuwe dag staat op en wordt actief. Onze dromen blijken dan wéér een treurnis van bedrog, onwaarheden…!!!

    Like

  9. Feniks zegt:

    Peace!
    Ook aan verlichte moslims!
    En kies verstandig voor de wereld die je wenst voor je kinderen!

    Like

  10. joopklepzeiker zegt:

    Ik ken wel opgelichte moslimes , maar geen verlichte moslimes , wat zijn dat ?

    Like

  11. BigLJohn zegt:

    Europa’s laatste kans. Wat denkt hij wel niet. Kans verkeken. Alleen een linksdenker gelooft nog in sprookjes. Het ging van gastarbeider tot massale aanwezigheid van onbetrouwbare Moslims. Een structueel probleem wat van kwaad naar erger gaat. Een uitweg bestaat er al lang niet meer, door jarenlange gemene streken van links, Brussel, en de Bilderberg bende. Onze enige kans bestaat daaruit, dat we op termijn kunnen kiezen tussen het zwaard en de dood door steniging ! Eerlijk is braaf !

    Geliked door 1 persoon

  12. Flo zegt:

    Waarvan akte!!
    Geweldig deze Pat, werd er maar geluisterd!!!!

    Like

  13. volksrechter zegt:

    PVV, Vlaams Belang, Front nationale, Fpo enz daar moeten we op stemmen en hopen dat zij het wel het tij doen keren, zo niet zullen we zelfs de wapens ter handen moeten nemen en ons rechten te laten gelden, de collaborateurs en oorzakers van deze invasie en wetende wat ze importeren dienen door een volkstribunaal veroordeeld te worden tot publiekelijke opknoping !

    Like

  14. Bas zegt:

    Pat Condell heeft een heldere kijk op de situatie !

    Like

  15. Ron zegt:

    Het kan nog steeds, maar er zullen wel binnen enkele weken groepen mensen moeten opstaan met echte wapens die in staat zijn regeringen omver te werpen.
    Gebeurt het niet dan krijgen we een bloedige burgeroorlog waarvan we de uitkomst nog niet wete.
    Echter….. ik laat me niet zomaar afslachten.
    Op zijn minst gaan er voor mij 4 jihadisten dood. Tenminste niet meteen.
    Door het verspreiden van ziektes onder de jihadisten. Hoe kunnen we dat doen?
    Door te zorgen dat ze door stekelige voorwerpen geraakt worden die besmet zijn met de meest gore bacteriële gorigheden die er maar te vinden zijn. En dat vinden van die gorigheden is niet zo moeilijk. Laat maar eens een emmer verzamelde stront een maandje staan met wat slootwater erin en kijk dan eens onder een microscoop wat je ziet.
    Maak booby traps met spijkers eraan, maar zorg wel dat je deze eerst in die emmer doopt. Hetzelfde met zelfgemaakte speren door een kartelvleesmes te tapen aan een bezemsteel. Pijl en boog is natuurlijk nog beter, maar vergeet niet de gemaakte wapens zwaar te besmetten met bacteriële gorigheid.
    De jihadisten die mij doden zullen enkele dagen later jammeren dat ze ooit naar europa zijn gekomen, zo doodziek zullen ze zijn. En zonder medische hulpmiddelen.
    Zoek maar eens in de geschiedenis van de eerste wereldoorlog wat er gebeurt met wonden die besmet en niet goed gereinigd zijn. Dat is de hel op aarde die ik ze ga bieden.

    Wie dit ook gaat doen, zorg wel voor een setje desinfecterende middelen ergens in huis voor het geval je jezelf prikt.

    Like

Plaats een reactie