Amerikaanse ex-generaal-majoor: Russische wapensystemen zijn deels superieur aan de Amerikaanse

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

Washington – Dat de Russische strijdkrachten de afgelopen vijftien jaar een grote stap vooruit gemaakt hebben en nu tot de beste van de wereld behoren, is onder deskundigen niets nieuws. Bij talrijke wapens konden Russische ontwikkelaars opmerkelijke vooruitgang boeken en de westerse concurrentie op enkele terreinen inmiddels voorbijstreven.

Duits - Zuerst

De voormalige Amerikaanse generaal-majoor en vakman Robert H. Scales uitte competente lof aan de Russische wapensmeden. Hij gaf in een gastbijdrage in de “Washington Post” een uitstekende beoordeling aan de huidige Russische wapensystemen.

Letterlijk schreef Scales: “Op dit moment zijn de Russische wapensystemen voor een derde deel of meer superieur aan die van ons. Ze hebben onze artillerietechniek geperfectioneerd.”

Scales noemt concrete vergelijkingen en voert aan dat “het werkgebied van een Russisch artilleriebataljon met zware raketwerper-systemen meer dan vijfmaal groter is dan bij een Amerikaans bataljon met raketwerper-systemen, dat gebruikelijke gevechtskoppen met een explosieve werking gebruikt.”

Ook de Russische Eloka (Elektronische oorlogvoering) krijgt lof van Scales. Hij beschouwt deze als “de beste ter wereld” en schrijft letterlijk: “De strategische Amerikaanse drones die op terroristen schieten en aangestuurd worden vanuit militaire steunpunten in Nevada, zijn meer geperfectioneerd dan de Russische. De Russische tactische drones echter, die de artillerie corrigeren, zijn kwalitatief en kwantitatief superieur aan die van ons.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland, VS. Bookmark de permalink .

8 reacties op Amerikaanse ex-generaal-majoor: Russische wapensystemen zijn deels superieur aan de Amerikaanse

 1. ieznogoedh zegt:

  Nou, dan kunnen we in Europa alvast wel schuilkelders gaan graven.
  Immers die verkiezingen in de USA zullen doorgestoken kaart zijn, als de truc met die nieuwe ‘onafhankelijke’ kandidaat niet lukt. Onafhankelijk, na 15 jaar bij de CAI te hebben gewerkt!!!
  Dus Killary Benghazi Klingon (mooi dat ze door nabestaanden van de slachtoffers van haar misdrijf wordt aangeklaagd, hetgeen overigens van moed getuigd, ze zullen niet de laatste anti-Klingons zijn die een ‘ongeluk’ krijgen) zal de verkiezingen daar wel ‘winnen’ om vervolgens vol aan te sturen op WO III. De Amerikaans economie kan immers wel een oorlogje gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Aegolius cs zegt:

  Het artikel stelt me zeer gerust. U ook, hoop ik?!

  Was het niet volgens NL overheidsspot: liever een arabier in mijn keuken dan Rus in mijn tuin?

  Like

 3. Lee zegt:

  De Russen zouden de grootste vrienden van ons moeten zijn gezien de grote verliezen die ze geleden hebben in de 2e wereldoorlog. Daar zijn die paar doden van amerikaanse kant niets bij. 20 miljoen doden hebben de Russen geofferd. Als dank worden ze nu onterecht geboycot. Een grote schande is het!

  Geliked door 1 persoon

 4. hendrikush zegt:

  De nieuwe fronten lopen Oost-West en niet meer Noord-Zuid.
  Tijd om samen te werken?

  Like

 5. Sjoe! zegt:

  De Yanks leuren opnieuw de Russische gevaar, of hoe?

  Like

 6. Ze doen niet voor elkaar meer onder, mooi.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  We kunnen relatief gezien de wapens van de Russen vergelijken met die van de Nazi’s in hun tijd. Ook de Nazi’s hadden hun wunderwaffen. Nog net niet op tijd een atoombom ontwikkeld (gelukkig), de V1 en V2, de Messerschmitt Me 262 (1941) met straalmotoren. Superieure vuurwapens zoals een pistoolmitrailleur die enorm veel schoten per minuut kon geven, en die dan een geluid gaf als van scheurende lakens. Het magazijn was wel erg snel leeg bij een vuursnelheid van meer dan 1500 kogels per minuut. En niet te vergeten de de Dikke Bertha, het super kanon. Ook de vele typen legervoertuigen en andere vuurwapens die superieure techniek bezigden vergeleken met die van de ge-allieerden. Navo, toch maar oppassen voor de Russen. De Russen hebben veel meer superieur wapentuig in huis dan wat menigeen denkt !

  Like

 8. Bas zegt:

  Soms heb je als VS supermacht een groot probleem.
  Lees verder op: http://bit.ly/2bhiwit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s