D66 wil Wilders horen over gejuich na Brexit

Screenshot_46

DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders moet zich verantwoorden voor de manier waarop hij reageerde op de Brexit, de uitkomst van het Britse referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie. Dat vindt D66.

De Telegraaf

Screenshot_45De partij reageert dinsdag op de nieuwste cijfers van het Centraal Planbureau (CPB) waaruit blijkt dat de Nederlandse economie door de Brexit waarschijnlijk iets minder snel groeit dan gedacht.

D66-Kamerlid Steven van Weyenberg noemt het onbegrijpelijk dat Wilders ,,stond te juichen toen de Britten uit de EU stapten”. Door de Brexit verliezen we banen en welvaart, aldus de D66´er, die stelt: „Dit laat maar weer eens zien dat de PVV niet alleen de samenleving verdeelt, maar ook de economie schaadt. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurt bij een Nexit die de PVV bepleit.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Driek”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", D66, democratie, demoniseren, Eurofielen, EUSSR, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

52 reacties op D66 wil Wilders horen over gejuich na Brexit

 1. Draco zegt:

  WAT een flauwe kul zeg!!!!!!!!! Mag ik aub die lui van (Geen i)D666 het kanaal in schoppen? Ze komen mij zo onderhand de strot uit!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  D66 is werkelijk een stelletje gestoorde wereldvreemde regressief linkse idioten. Alles, maar dan ook werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om Wilders in een kwaad daglicht te stellen. Met de meest stompzinnige argumenten. Deze volksverlakkende vuige globalisten mogen van mij part ter plekke doodvallen. Met deze lui aan het roer gaat Nederland, en de wereld, diep de afgrond in. En het zich moreel superieur voelend schijtvolk heeft ook geen enkel zelfinzicht tav hun eigen DOMHEID.

  Liked by 2 people

 3. Ach, jé: Spuit elf!
  Nog afgezien van de vraag, hoe die economie al kan verminderen in een stadium, waarin de Brexit nog niet eens is gerealiseerd, Wilders hóeft zich helemaal niet te verantwoorden voor een stelletje eurofielen, dat er toevallig anders over denkt, dan hij!
  Agossie! Nu ze tegenstand ondervinden, halen die zogeheten “Democtaten” opeens de Oostblokmentaliteit uit de kast! Kan wat worden als we echt de “Nexit” gaan eisen!

  Liked by 1 persoon

 4. danny zegt:

  Laat Dhimmi’s 66 maar eens uitleggen wat er zo goed is aan Europa en waarom Nederland hier beter van zou worden.
  stelletje arrogante landverraders!

  Liked by 1 persoon

 5. Thom zegt:

  Ik geef D’66 gelijk, maar dan moeten zij vertellen wat de import van alle lichtgetinten en andere Allah Hakbars gekost heeft en nog kost en wat wij voor de dobbernegers gedwongen ophoesten. Schrappen ze die 0,1% waarvan niemand weet waar het vandaan komt tegen dat bedrag, dan hoeven we jarenlang geen belasting meer te betalen. D’66 politici hebben een ziekte in hun hersens, daar zit een soort hakbar-kronkel.

  Like

  • OphEUffen zegt:

   Waar willen ze Greet over horen dan? Dat hij niet dezelfde mening heeft als D66? De totale gekte heeft weer eens toegeslagen binnen de oude politiek. Zomaar een andere mening er op nahouden dan D66 (en de rest). Joh….

   Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Nee, daar moet die oetl.l niet aan denken.
  Dacht hij daar maar wel eens aan, dan zou hij wellicht ook gaan juichen bij een Nexit.
  Vooropgesteld natuurlijk dat dit geoorloofd is door de grote veilingmeester.
  En zelfs, zelfs als het enige teruggang in economie zou betekenen, dan nog is dat met gemak te compenseren.
  Eenvoudigweg alle mislimigranten weer terug naar hun eigen zandbak (ja, ook diegenen die hier geboren zijn maar in hun hoofd nog in de zandbak spelen) en alle subsidies voor linkse hobby’s stopzetten. Dan houdt Nederland geld over en kan de eigen bevolking eens de vruchten van hun arbeid proeven.
  Oh ja, vergeten, alle landverraders via een Neurenbergje voorgoed kosteloos maken en de linkse kerk als een non-religie verbieden. Dat laatste uiteraard tezamen met het verbieden van die andere, door links zo gevierde non-religie.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Hoe belachelijk wil D66 zich maken? Willen ze echt beweren dat Nederland onder de EU economisch explosief groeit. Nederland is de grootste netto betaler van Europa. Dat betekent onder de streep dat we meer erin pompen dan we eruit halen. De dag van een Nexit kan wat mij betreft niet snel genoeg komen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/heuj_grafiekjes.html

  Like

 8. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat d66 beschouwd wordt als een misdaadorganisatie die als doel heeft “schade toebrengen aan eigen volk”.
  Na veroordeling straten vegen met schop en borstel.

  Like

  • fleckie zegt:

   Misschien kan D66 eens uitrekenen en bekend maken, hoeveel de ‘belemmeringen’ !!..door de EU de groente-en fruittelers , landbouw, en veeteelt gekost hebben , en hoeveel bedrijven hebben moeten ‘ ophouden’, [ nog maar te zwijgen over de gewone middenstand, waar de inkomsten behoorlijk zijn gedaald,]

   Like

 9. Lee zegt:

  Geleerde economen weten nog steeds niet welke gevolgen het precies gaat hebben aangezien de Brexit nog helemaal niet is ingezet. Mannetje pechtold heeft de wijsheid in pacht en wijst met zijn etterende vingertje alweer richting PVV. Miezerig clubje mensen is het ook en die pechthold in het bijzonder. De lucht die ze ademen niet waard.

  Like

 10. Witte raaf zegt:

  Het moet echt niet gekker worden,
  straks moet hij nog verklaren waarom hij zijn kont in tegengestelde richting afveegt!!!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  D66 ers zijn ook een stelletje zielige geestelijk verknipte balletjes !!
  En Nederland uit de EU zal best wel wat economische krimp betekenen, maar aan de andere kant besparen we miljarden en hoeven ons geen zorgen meer te maken over de volgende geld injecties voor Griekenland, de Italiaanse Banken, Spanje, Portugal zogenaamde EU ‘ontwikkelings’ hulp. handels boycot van Rusland en allelei onzinnige EU wetten en besluiten, de ongecontroleerde instroom van zogenaamde vluchtelingen, gelukzoekers, uitkeringstrekkers in spee en andere op en uitvreters, crimminelen, IS moordenaars, moslimbezetters enz enz. !

  Nederland de EU uit !! GRAAG !! z.s.m.

  EU tieft op, en al het linkse, liberale en christelijk rapalje mee, wij zijn ze zat, meer dan zat !

  Like

 12. Pieter zegt:

  Wat een ontiegelijke mongool deze D66 streber.
  De economie is altijd een momentopname en economische groei dus ook. Er wordt breed uitgemeten dat de Brexit schuld is aan onze verminderde economische groei, maar voor hetzelfde geld is de geliefde asielimport van D66 daar debet aan.
  Ach, er zijn zoveel factoren afhankelijk, maar naar Wilders wijzen als de grote boeman is wel het kleizieligste wat je kunt doen.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Misschien kan D66 uitleggen waarom zij tegen een Brexit en een Nexit is?

  Omdat de Grote Roergangers van de EU zo goed voor ons zorgen? Omdat we ons helemaal geen zorgen hoeven te maken over hoe wij er in de toekomst binnen de EU economisch zullen voorstaan? Ook niet omdat we weer achterlijke, corrupte landen binnenhalen die ons alleen maar geld kosten?

  Omdat de voortsnellende islamisering van de samenleving volgens D66 helemaal geen probleem is?

  De tienduizenden ‘vluchtelingen’ die Duitsland bijkbaar wekelijks binnenhaalt, zijn natuurlijk hoog opgeleid en nemen hun eigen kapitaal mee.

  Zij zullen zich probleemloos aanpassen aan onze vrije westerse waarden en voegen daar alleen maar veel positiefs aan toe.

  Zouden er werkelijk nog D66 aanhangers zijn die de onnozele lulverhaaltjes van hun leider voor zoete koek slikken?

  En is het niet zo dat hoog opgeleide mensen en studenten op D66 stemmen?

  Moge God ons bijstaan als die het voor het zeggen krijgen.

  Like

  • Ach, Wachteres, de gemiddelde D66’er wil zijn imago van moderne, ruimdenkende kosmopoliet niet kwijt, met andere woorden: IJdelheid speelt hier een niet onbelangrijke rol.Dat weegt aanmerkelijk zwaarder voor ze dan de vraag, hoe hoog het waarheidsgehalte van die onnozele lulverhaaltjes van hun leider is.

   Like

 14. erik zegt:

  zóóó kleinzielig, wat ligt dit er bovenop, wat laat deze man zich kennen.
  Hebben daar in de tw. kamer niks beters te doen?

  Like

 15. Wilders zal gelijk van de gelegeneid gebruik maken te vertellen oe voortvarend Engeland is sinds de Brexit 😉

  Like

 16. wim zegt:

  Laat D66 dan gelijk even uitleggen waarom zij steeds zo’n groot voorstander waren van toetreding van Turkije tot de EU. Welk Nederlands was/is daarmee gediend?

  Like

 17. Lilith zegt:

  Goed gekeken van D66 naar de Etdogan taktiek: onder de vlag van democratie de vrije meningsuiting vermoorden. Landverraders!

  Like

 18. Joshua zegt:

  Mannetje pechdrol hoort zo zoetjes aan in een gesloten inrichting thuis, mensen die het beste met NLD. voorhebben worden door deze viezerik de grond in gedrukt,maar mensen die hier de boel onveilig maken worden de hemel in geprezen, hoe seniel ben je dan ?

  Like

 19. Claudia M. zegt:

  Ik stond ook te juichen. Helemaal omdat ik het eigenlijk niet verwacht had en het spreekwoord luidt nu eenmaal; ‘als er één schaap over de dam is, volgen er meer’ en ook dat kan mij niet snel genoeg gaan! Ik wil uit de huidige horrorsituatie vandaan! Ik wil mijn Nederland terug!

  Liked by 1 persoon

 20. Pete zegt:

  Misschien kan hij eerst eens uitleggen (daar horen we links nooit over) waarom ZIJN islamitische stemvee feest vieren als er weer een geslaagde aanslag is geweest door debiele islamaanhangers…
  Of feest kereltje pechtold stiekem mee ??

  Like

 21. Pieter zegt:

  Hier nog een foto van deze achterlijke figuur.
  https://d66.nl/mensen/steven-van-weyenberg/

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Oeps . . . overduidelijk mama´s knulletje!

   Liked by 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Ja, mama belt hem nog iedere avond om half elf om te vragen of hij al naar bed gaat en of hij zijn tandjes wel heeft gepoetst. En ze herinnert hem eraan dat hij met zijn handjes boven de dekens moet slapen. 😀

    Like

  • Joshua zegt:

   Die weyenberg is net zo’n l..lhannes als zijn lijsttrekker, die vind kleinsma op de goede weg zitten, wat een hersenloos geval.
   Deze omhoog gevallen ballen weten niet eens waar zij mee bezig zijn en raaskallen mee met debiele gedrochten.

   Like

 22. Drs.P. zegt:

  Fuck de typhus demonen666 club!!!!!!!!

  Like

 23. Jade zegt:

  Wilders moet helemaal niks…
  Ik wordt schijtziek van die landverraders van D66.

  Like

 24. C.A.Barstow zegt:

  De linkse ratten worden wakker en proberen over de rug van Geert Wilders een puntje te scoren, nog een paar maanden en dit soort landverraders en andersoortige islam knuffelaars kan op zoek naar een andere job.

  Like

 25. Harry zegt:

  We kunnen wel ophouden met kritiek op D66 te leveren .
  Ze zijn zó erg verdwaald , dat er geen enkele hoop meer is .
  Slechts al dan niet vrijwillige euthanasie is nog een optie .
  WAT EEN ZWERM MONGOLEN !

  Stond al in brand toen ik alleen de de kop boven het artikel nog maar gelezen had .
  Het zou wellicht goed zijn als Wilders in de tweede kamer ondervraagd werd , kan ie die kloothommels tot op het bot fileren .

  Gelukkig ben ik niet de enige die op z’n k*t staat bij dergelijke berichten .
  Waar halen ze de waanzin in hemelsnaam vandaan ?
  Kunnen we die Pechtold niet vogelvrij laten verklaren ?
  Ik zou hem met plezier verzuipen !

  Like

 26. N.E. Derlander zegt:

  Gaat niet goed met D66 in de peilingen!

  Like

 27. Harry zegt:

  Eigenlijk begint die Pechtold steeds meer op Erdogan te lijken .
  Ze proberen al hun tegenstanders (mond)dood te maken en qua arrogantie doen ze niet voor elkaar onder .
  Alleen is Pechtold een schreeuwer zonder inhoud , met geen enkele macht of invloed .
  En hij heeft een gruwelijk manco omdat ie niet in staat is een heleboel dingen te snappen .
  Hoe doorbreek je zo’n cirkel ?

  Pedant irritant achterlijk rotventje .
  ‘Wilders HOREN ” ??? Hoe bedenk je het , omhooggevallen veilingmeester ?
  Jezus in kabouterformaat !

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik ben bang dat Pechdrol zich niet met Jezus – ook maar een mens – maar met God vergelijkt, Harry.

   Zo stapt hij in de Tweede Kamer ook naar voren als hij meent tegen Wilders te moeten ageren. 😛

   Like

 28. sandra zegt:

  D66 moet lekker zijn mond houden. Komt alleen maar poep uit.

  Like

 29. Spuit D66 geeft ook weer modder.

  Like

 30. leefbarbaar zegt:

  Weer zo’n kontlikkertje van Arrogander, die een plaatsje wil op de kieslijst van volgend jaar en dan maar iets roept om op te vallen. Je moet wat als anoniem backbencher zonder werkervaring.
  Overigens zal meneer Wilders graag in debat haarfijn komen uitleggen wat de voordelen zijn van een Brexit en van een Nexit. Wat oneindig veel beter uit te leggen valt dan 75 miljoen Turken los te laten op Europa, zoals D66 wil. Weer eentje die kan gaan flyeren voor Hillary Clinton.

  Like

 31. BigLJohn zegt:

  Wat mij opvalt is dat er steeds meer politieke partijen opschuiven naar uiterst links. De PvdA is het aloude voorbeeld. Daarnaast Groen Links, en nu ook al D66. Om over de SP en het CDA nog maar te zwijgen, die zouden zich ook wel eens bij deze club kunnen aansluiten. Het feit alleen al dat de complete tweede kamer de PVV aan het bashen is zegt al genoeg over de politieke koers die al die partijen eigenlijk voorstaan. Ze zijn namelijk allemaal uiterst links, pro Brussel en pro Islam ! En in staat om met list en bedrog, en hulp van de MSM media, een hele hoop kiezers naar zich toe te trekken ! Ik zie ze zelfs nog in staat, om bij een grote winst van de PVV bij de komende verkiezingen, en als ze zelf de verkiezingen zwaar hebben verloren, nog steeds de PVV helemaal uit te sluiten van regeringsdeelname !

  Like

  • Het kan ook nog zo zijn, dat we in deze tijd het beste de klassieke begrippen “links” en “rechts” wat zouden kunnen herzien: Die konden op zichzelf wel eens aardig aan betekenis hebben verloren.

   Like

  • Anneke zegt:

   NWO-trollen zijn het allemaal. En de visie van deze duvels is super socialistisch, verre van sociaal. Véél mensen menen dat de woorden sociaal en socialistisch synoniemen van elkaar zijn. Een gelijke betekenis hebben ‘ze’ geheel niet !!! Ronduit mega A-sociaal richting leefbaarheid van het volk èn het voortbestaan van ‘flora en fauna’ van land en zee.

   Like

 32. Bertus zegt:

  Ik ben student, ik stem PVV en heb de BREXIT zeker gevierd!!! Al kost het ons 10% economische groei is het nog altijd een goede zaak. Al die bangmakerij doet weldenkende mensen niets. Ik kan niet wachten op een nexit om dan vervolgens af te rekenen met alle verraders. D66 beweert democratisch te zijn maar tevens voor een EU dictatuur, laat de hoer Pechtold dat maar eens komen uitleggen.

  Like

 33. Mirjam zegt:

  Iedereen, die een beetje normaal verstand heeft in Nederland en de rest van Europa, misschien zelfs de hele wereld, heeft gejuicht toen de Brexit een feit werd. De kleinzieligheid van Pechmans en zijn partij, om erover te vallen dat Geert Wilders dit ook deed, is gewoon weer typisch een geval van onzinnig geblaber van zelfgekweekte, hoogmoed waanzinnige idioten.

  Like

 34. Pingback: Wilders: “Brexit is een zegen voor de Britten en zal een feest voor Nederland zijn” | E.J. Bron

 35. Joshua zegt:

  Hier ook een mooi voorbeeld van d666 fürher pechdrol.
  D66 – Of het onkruid van het elitepopulisme
  http://www.stopdebankiers.com/09/d66-onkruid-elitepopulisme/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s