De bedrieglijke kaarten “verlies van Palestijns land”

7y8f9JS

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: Shany Mor – Vertaling: Evelien van Dis)

Anti-Israël activisten gebruiken vaak bedrieglijke kaarten om Israëls vermeende wandaden ten opzichte van het land gedurende de laatste eeuw aan te tonen. Zulke beweringen worden gedaan door mensen die op z’n best geen kennis van de feiten hebben, en op z’n slechtst geen ethisch kompas.

In deze dagen hoef je niet lang over een campus van een Amerikaanse of Europese universiteit te lopen zonder een bepaalde versie van kaarten tegen te komen van ‘Verlies van Palestijns land’. Deze serie van vier of vijf landkaarten bedoelt aan te geven hoe hebzuchtig Zionisten gestaag Palestijns land zijn binnengedrongen. Er kunnen prentbriefkaarten van gekocht worden om te verspreiden.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op De bedrieglijke kaarten “verlies van Palestijns land”

 1. De bekende tactiek van Amerika, je om de tuin te leiden. Laat Israël toch eens met rust en steek je energie is in je eigen land. Er valt dar nog genoeg te doen; racisme, armoede, werkeloosheid, criminaliteit en de gezondheidszorg.Wat een bemoeizucht.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Ik zou de Palestijnen uberhaupt geen land hebben gegeven. Ze hadden gewoon verdreven moeten worden naar Arabisch territorium waar ze ook oorspronkelijk vandaan komen. Palestina is nl een verzinsel van Y. Arafat om legitimiteit voor zijn gewapende strijd te krijgen. Israel heeft zich veelal welwillend gedragen, maar Palestijnen willen nu niet en nooit niet vrede met de Joden, want alle Joden moeten volgens Islam gewoon DOOD. En Israel moet vernietigd worden. Dus, rest alleen de typisch islamitische leugenachtigheid en feitenverdraaiing. Bovendien heeft Palestina inmiddels zat geld gekregen om een prachtig land op te bouwen, maar al die poen is er door Hamas etc..doorheengejaagd, en aan zelfverrijking vd leiders besteed. In ieder geval is het niet bij de “arme” Palestino’s terecht gekomen. Typisch voor de hele moslimwereld. Zal nooit wat worden.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Indrukwekkend overzicht van de Palestijnse leugens.

  (Oorspronkelijk gepubliceerd op AmsterdamPost op 18 november 2012, waar het op 8 augustus, bij het overlijden van webmaster Jaap Mollema, 10.592 views had.)
  Inleiding door Martien Pennings

  Dit artikel is van zéér groot belang in de ideologische strijd rond Israël. Het behoort klassiek te worden en een vaste referentie voor wie schrijft over internationaal recht en Israël. De basis van dit stuk is een samenvatting door Roelf-Jan Wentholt van het boek van Matthijs de Blois, “Israël, een staat ter discussie”.

  Briljante uiteenzetting!

  https://ejbron.wordpress.com/2013/09/11/israel-en-het-internationale-recht/

  Like

 4. Jan zegt:

  Gaza zomerkamp: hoe steek je een Jood dood

  A summer camp operated by the al-Quds militant group has trained more than 30,000 children this summer to carry out terrorist attacks using various knives and firearms, according to a new report by an organization that monitors activity in the Middle East.  The terrorist group has said that “the goal of the camps is to stoke the embers of jihad among the generation of liberation, to inculcate Islamic values and to prepare the army of victory for liberating Palestine.”

  http://freebeacon.com/national-security/terrorist-summer-camp-trains-children-stabbing-firearms/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s