Eclatante toename in Europa van gedwongen huwelijken met minderjarige meisjes

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

In veel westerse landen is op dit moment een huiveringwekkend on-cultureel fenomeen van archaïsche tradities waar te nemen. Zo ook in Zwitserland, waar steeds meer gedwongen huwelijken aan het licht gebracht worden. Het gaat daarbij in hoge mate om meisjes die nog niet eens 16 jaar oud zijn.

ongecensureerd.at

Gedwongen uitgehuwelijkte kinderen zijn vooral afkomstig uit islamitische landen

De meeste geciviliseerde landen, uiteraard Zwitserland dus ook, bestraffen gedwongen huwelijken van kinderen volgens de bepalingen van de VN-mensenrechtencharta. Desondanks kwamen er dit jaar al 119 meldingen van gedwongen huwelijken met minderjarigen binnen bij het “Bureau gedwongen huwelijk”. Van deze huwelijken werden er 26 met meisjes (kinderen) onder de 16 jaar gesloten. Het grootste deel van de gedwongen uitgehuwelijkte kinderen is afkomstig uit landen met een overwegend islamitische bevolking zoals Irak, Syrië, Eritrea, Afghanistan en Somalië.

Perverse gevallen

Een bijzonder pervers geval werd ontdekt in een ziekenhuis. Daar stelde men tijdens een onderzoek van een minderjarige de verdenking op verkrachting vast. Maar in een gesprek met het kind werd daarna vastgesteld dat zij, omdat zij gedwongen gehuwd was, waarschijnlijk door haar echtgenoot legaal (!) gepenetreerd werd (en daarbij vermoedelijk gewond raakte).

Net zo pervers is het geval van een 10-jarige Somalische op een Zwitserse school, waar de verantwoordelijk maatschappelijk werkster er achter komt dat deze leerling al getrouwd is.

 Schrikbarende toename

De Zwitserse statistiek voor gedwongen huwelijken met meisjes onder de 16 jaar is schrikbarend. Terwijl er dit jaar al sprake is van 26 meldingen, waren het in de tien jaar hiervoor slechts 5.

Men moet echter helaas uitgaan van een veel hoger niet officieel geregistreerd aantal gedwongen huwelijken, omdat de betrokken meisjes meestal de mogelijkheid (dwang door echtgenoot & familie) of ontwikkeling (hooguit de koran) ontbreekt om zich tot openbare instanties te wenden. Daarom is het meestal toeval dat een gedwongen huwelijk bekend wordt.

Oproep tot wetswijziging

Daarom roept het “Bureau gedwongen huwelijken” nu dringend op tot de handhaving van de geldende wetten voor wat betreft gedwongen huwelijken. Weliswaar is in Zwitserland een huwelijk met minderjarigen of een huwelijk onder dwang illegaal, maar als zo´n huwelijk in het buitenland (Somalië, Syrië, enz.) werd gesloten, kan de staat (Zwitserland) niet juridisch tegen deze huwelijken optreden.

De presidente van het “Bureau gedwongen huwelijk”, Anu Sivaganesan, eist dat in Zwitserland, naar Nederlands voorbeeld, alle gedwongen huwelijken automatisch ongeldig verklaard worden, om het even waar en wanneer deze zogenaamde huwelijken werden gesloten.

Gedwongen huwelijken in heel Europa

Maar niet alleen Zwitserland, ook andere delen van Europa worden steeds meer getroffen door deze vrouwen verachtende traditie. Volgens een melding uit de Duitse deelstaat Thüringen zijn ook daar al 35 gevallen van zulke kindhuwelijken bekend die in islamitische landen werden gesloten.

En ook in Duitsland vecht de mensenrechtenorganisatie “Terre des Femmes” ervoor om in het buitenland gesloten huwelijken met minderjarigen niet te erkennen. De Duitse minister van Justitie Heiko Maas liet in ieder geval doorschemeren dat desbetreffende wetswijzigingen mogelijk zouden zijn.

Gedwongen huwelijken ook legaal in Oostenrijk

Hopelijk reageert ook de Oostenrijkse minister van Justitie, Wolfgang Brandstetter, op tijd. Want ook voor Oostenrijk geldt wettelijk: “Een in het buitenland gesloten huwelijk is alleen dan geldig wanneer dit volgens de plaatselijke gebruiken werd gesloten.”

Wat in gewone taal betekent: Ook Oostenrijk accepteert juridisch gedwongen huwelijken met minderjarigen (en dat er geen kindhuwelijken in ons zouden voorkomen, is vermoedelijk rood-groen wensdenken).

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, Europa, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zwitserland. Bookmark de permalink .

14 reacties op Eclatante toename in Europa van gedwongen huwelijken met minderjarige meisjes

 1. De arme Mohammed gaf het verkeerde voorbeeld ,wat spijtig genoeg door veel van zijn door de Koran bedwelmde volgelingen word overgenomen !!De GOD van Israël leert ons door ZIJN ZOON JEZUS dat het voor ons niet geoorloofd is kleine of wel jonge kinderen te verleiden !Diegene die dit toch doen zegt HIJ (YESHUA ) zouden met een molensteen de zee in moeten worden gegooid!Wij mogen moslims en Europese heidenen wijzen op JEZUS de ENIGE oplossing voor alle problemen!Shalom van Léon van Duren.

  Liked by 2 people

 2. Dit vind ik het aller meest trieste van die vuilakken, en walchelijke moslims. Ze kunnen niet jong genoeg zijn voor zo’n oude lul. Dat daar niets aan te doen is. Het is gewoon legale pedofilie.

  Like

 3. hendrikush zegt:

  De huwelijken worden “kerkelijk” goedgekeurd en ingeschreven.
  Verplicht de moskeeën om die registers openbaar te maken.
  Parallelle rechtspraak moet zich houden aan door onze wetgever voor te schrijven randvoorwaarden.

  Like

 4. wauso zegt:

  Like

 5. Eduard uit Breda zegt:

  Over dit onderwerp hoor ik geen van de rooie linkse vrouwen spreken
  Waar blijven de dolle mina’s uit de jaren zestig over vrouwen rechten?
  Gr Eduard uit Breda

  Like

 6. Robby E. zegt:

  Sorry Léon, maar ook jouw religieus gebazel stuit mij tegen de borst!

  Liked by 1 persoon

 7. C.A.Barstow zegt:

  Smerige pedofielen, die islam barbaren hebben in die verachtelijke opper pedofiel mohamed een prima voorbeeld natuurlijk, evenals het in naam van deze vuile smeerlap vermoorden van ontelbare andersdenkenden/gelovigen en noem alle onvoorstelbare ellende die met deze walgelijke ideologie meekomt maar op.

  Like

 8. Philippine zegt:

  Misschien snappen die Dolle Minas het niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s