HOE RADICAAL MOGEN ONZE MEDE-AARDBEWONERS ZIJN?

Screenshot_39

(Door: “M.A.L. Sion”)

Gelezen in het overzicht van Elsevier – interneteditie van 9 augustus 2016 : De jongen die in een filmpje in de Belgische stad Verviers oproept ‘alle christenen te doden’, blijkt een 15-jarige Nederlander te zijn. Het is de zoon van de Nederlands-Marokkaanse radicale imam El Alami Amaouch. Deze jongeman (dit kind !) is uiteraard geïnspireerd door zijn vader. Dat is een imam, dus een leidend figuur in de islamitische gemeenschap. Deze vader, op zijn beurt, is geïnspireerd door zijn rolmodel, de crimineel Mohammed, die 1400 jaar geleden het gif van de islam heeft verspreid.

De doctrine van deze barbaarse, zogenaamde profeet was uiterst radicaal. Het gif dat hij verspreid heeft, had tot gevolg dat wereldwijd miljoenen andersdenkenden een voortijdige gruwelijke dood hebben gevonden. In zijn belevingswereld was er slechts plaats voor (mede-)mensen die volgens zijn ideeën wilden leven. Thans, in 2016, zijn we zo naïef om in onze samenleving de verdere verspreiding van dat gif toe te staan. Honderden moskeeën hebben we toegelaten op ons grondgebied. Broedplaatsen van moordenaars.

Als we nog enig zelfrespect hebben en respect voor onze medemensen, dan komen we in actie om de verspreiding van dat vergif te stoppen. We moeten toch in staat zijn om ons er toe te verenigen om deze verzamelplaatsen van haat verspreidende volgelingen van de crimineel Mohammed uit onze samenleving te verwijderen.

Het is nodig om ons te realiseren dat de islam hard groeit. Nog even en hij overwoekert geheel onze samenleving. Dat betekent dat we niet zoveel tijd meer hebben om onszelf en ons nageslacht te redden. We moeten echt ophouden om weg te kijken. De islam pretendeert een ‘geloof’ te zijn en een ‘god’ te dienen. Of we nu atheïst zijn of christen of jood, we hebben toch wel een beeld in gedachten van wat een ‘god’ zou kunnen zijn. Dat kan toch nooit overeenkomen met de vermeende godheid van de islam, die niet het goede met de mens voor heeft, maar slechts misdaad bevordert.

Het is onbegrijpelijk dat deze sekte al 1400 jaar heeft kunnen bestaan. Het is ook onbegrijpelijk dat intellectuelen, zoals leiders van kerkgemeenschappen, de islam als een gelijkwaardige doctrine naast hun ‘geloof’ accepteren. Het is van het grootste belang dat het fundamentele besef doorbreekt dat de islam geen godsdienst kan zijn en dus ook geen bestaansrecht heeft in onze samenleving.

Uiteraard vereist het moed om de strijd met dit kwaad aan te gaan. Of eigenlijk is het een kwestie van voortzetten. Een aantal weldenkende mensen verkondigt al enige tijd dat de islam een verderfelijke sekte is. Er wordt echter te weinig naar hen geluisterd. Word wakker Nederland en sta op om de rechten en de vrijheid van ons en onze kinderen terug te eisen. De tijd dringt. Zeker als we daarbij betrekken dat de (zelf-)moord acties van de islamitische terroristen met de dag toenemen. We hebben te maken met een doodsverachtende bende die dusdanig geïndoctrineerd is dat hij niet open staat voor rede. Er is een harde hand nodig om dit kwaad uit te roeien.

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Islam, koran, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op HOE RADICAAL MOGEN ONZE MEDE-AARDBEWONERS ZIJN?

 1. Angie1968 zegt:

  Het vereist vooral het ontwaken vd policor goegemeente uit hun lethargische slaapwandeling. Zij zijn degenen die deze afbrokkeling en ondermijning van onze hoogstaande cultuur faciliteren ten faveure van de doodscultus der islamitische barbaren. Als deze domme minkukels hun absoluut waanzinnige wereldbeeld zouden kunnen bijstellen naar realiteitszin, dan was de strijd al half gestreden.

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  En als een 15 jarige iets zegt over die profeet van de Islafietsen dan staat de nederlandse politie voor uw deur; begrijpt u het nu nog lezers???

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Gert Jan Reitsma 9 Augustus 2016 om 13:12 Gelijk een situatie zoals men die zag in de de tweede Wereldoorlog. Was men in die tijd openlijk tegen het Nazi systeem, dan stond in no time de Sicherheitsdienst (SD) voor je deur. Ik hoor mijn (overleden) vader nog vertellen hoe hij in zijn bakkerij wel eens lastig gevalllen door een lid van de SD. Het was nog maar een snotneus zei mijn vader, een erg jong mannetje in een SD uniform. Overal had de SD’er kritiek op, en altijd weer moest mijn vader kruipen voor die snotneus, om te voorkomen dat de SD’er hem mee liet nemen naar het gebouw van de SD ! Mijn vader en twee van zijn broers werden al eens vastgezet door de mof om gefusileerd te worden wegens illegale praktijken zoals dat heette, o.a. Joden verbergen voor de mof. Door tussenkomst van een invloedrijke politieman kregen mijn vader en zijn twee broers op wonderbaarlijke wijze gratie. In en na na de oorlog was deze politieman kind aan huis bij onze familie.

   Like

 3. Nee. al heel lang nier meer.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het vervelende van onkruid is, dat het woekert. Je bestrijdt het, even lijkt het verdwenen te zijn, maar plotseling heb je het weer, en nog veel hardnekkiger dan voorheen. Uitroeien is het devies, maar je hebt er veel werk aan.
  Zo zie ik ook de uitwassen van de islam. Het overwoekert inderdaad ons land, ons werelddeel, en wie neemt het op zich om vastberaden te beginnen met het verwijderen ervan?
  Niemand lijkt zich aan de islam te durven branden. Bang voor het oordeel + de gevolgen uit het islamitische Midden-Oosten (?) Toch zal er een grens getrokken moeten worden, want doen we niets, dan is het een kwestie van (korte) tijd eer de Mohammedanen bezit nemen van onze vrije wereld, om daar de islam als enige toegestane ‘religie’ te installeren en ons allemaal tot ondergeschikten/onderdanen te maken.
  Onze kinderen en kleinkinderen gaan een inktzwarte toekomst tegemoet als wij de islam geen HALT toeroepen!

  Liked by 1 persoon

 5. Anna zegt:

  Het is immers ” vrijheid van Godsdienst”

  Ja en dan hebben we wel een probleem…… Want HUN GODSTDIENST ZEGT DAT JE IEDEREEN DIE ANDERS DENKT……. DUS ONGELOVIG IS,……. In hun ogen…….DAT JE DIE DE NEK AF MOET SNIJDEN……. LEVE DE VRIJHEID VAN GODSDIENNST!!!!!!!!

  Like

 6. AEO zegt:

  Europa doet me denken aan de kikker, die in een pan op het vuur gezet wordt. Langzaam neemt de temperatuur toe, maar de kikker springt niet de pan uit. Op een bepaald moment is de temperatuur zo hoog geworden, dat de kikker sterft.

  Liked by 1 persoon

 7. jackholland zegt:

  mootje was een liefhebber van pedopraktijken,hij beroorfde graag karavanen,veelwijverij was ook een hobby evenals opdrachten geven tot moord, slavernij ,verkrachten van vrouwen van de tegenstander, Tevens wipte hij de vrouw van zijn zoon. kortom een SCHOFT van het ergste soort.
  Deze schoft wordt door zijn aanhangers ,, moslims gezien als de beste moslim die ooit geleefd heeft en ooit zal leven.
  Je kunt dus wel nagaan wat voor fijne gedachten en levensbeschouwingen zijn aanhangers er op na houden.als je het leven van deze ploert als rolmodel voor je eigen leven ziet.
  En wij westerlingen gaan ook nog serieus in op de wensen van moslims om ze zo makkelijk mogelijk hun persvers gedachtengoed ite kunnen laten praktiseren.
  Keihard uitlachen om hun achterlijkheid is het enige verstandige wat je kan doen.
  Tevens moeten moslimkindertjes en ook niet moslimkindertjes verplicht lessen volgen inzake de walgelijkheid van islam en alles wat er bij hoort.
  Deze lessen moeten door een objectief persoon dus geen imam worden gegeven.
  De holocaust is immers toch ook verplichte leerstof ?

  Liked by 2 people

 8. Draco zegt:

  Als het kabinet Wilders I aantreedt, moet Geert meteen de partijen CDA, VVD, D666 en PVDAllochtonen laten verbieden. Dit zijn de partijen die voortdurend bezig zijn ons land te vernietigen.

  Liked by 1 persoon

 9. Aegolius cs zegt:

  Uw strijd is de mijne, M.A.L. Sion! Alleen mijn mogelijkheden zijn jammer genoeg te beperkt. Kan door mijn leeftijd komen.
  MVG.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  En hoe debiel durven goedmensen zijn, voordat we moeten ingrijpen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s