In Turkije wachten tot 3 miljoen “migranten” op de doorreis naar Duitsland

Screenshot_53

(Vertaling: E.J. Bron)

Mocht Erdoğan zijn dreigement uitvoeren, dan zouden er weldra drie miljoen “migranten” vanuit Turkije richting Europa kunnen stromen. In Turkije bevinden zich ongeveer 2,8 miljoen Syrische “vluchtelingen”. En bovendien nog tienduizenden Irakezen, Afghanen, Pakistani en andere groepen immigranten uit de Derde Wereld, die allemaal naar Europa willen.

Als president Erdoğan zijn dreigement in daden omzet, dan zullen er niet minder dan drie miljoen “migranten” via de zogenaamde Balkan-route naar Europa, in de eerste plaats naar Duitsland, stromen.

“De Europese Unie gedraagt zich niet eerlijk tegenover Turkije”, zei Erdoğan in een interview met de Franse krant “Le Monde”. “Wij hebben drie miljoen vluchtelingen opgenomen, terwijl daarentegen de EU van alles probeert om hen buiten haar territorium te houden.”

Freie Zeiten” berichtte onlangs hoe de Turkse president met de dreiging van nieuwe immigratiegolven druk op Brussel uitoefent om de vrije binnenkomst van 79 miljoen Turkse staats burgers in de EU door te drukken.

De Italiaanse minister van binnenlandse Zaken, Angelina Alfano, is geschokt over het dreigement van Erdoğan:

“Als Turkije zijn sluisdeuren openzet, zou dit catastrofale gevolgen voor Europa hebben”, zei Alfano volgens “Breitbart”. “Er bevinden zich meerdere miljoenen vluchtelingen op Turks grondgebied.”

“De ontwikkelingen in Turkije zijn verontrustend. Migratie ontwikkelt zich steeds meer tot een effectief wapen om druk mee uit te oefenen in diplomatieke onderhandelingen”, zei de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op In Turkije wachten tot 3 miljoen “migranten” op de doorreis naar Duitsland

 1. Angie1968 zegt:

  NEEEEEEEE!!!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Waar hebben de landen van de EU nou in’s hemelsnaam een marine voor?
  Daar moet een blokkade komen en snel!

  Like

 3. isidor zegt:

  De vraag is wat is erger 3 miljoen vluchtelingen of bijna 80 miljoen turken.
  Ik wil ze beiden niet maar heb er geen zak over te zeggen.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Ja, natuurlijk. Als die eikels gewoon alles door laten lopen als ze zich vanuit turkije aan de grens melden, dan komen er nog wel meer dan 3 miljoen.
  Als je illegale mislimmigranten gewoon tegenhoud bij de grens (en bootjes bij de kusten van vertrek afvangt, terug sleept en daarna lek schiet) is het zo over.
  Dus Angelina Alfano moet niet zeuren, ze werkt er zelf aan mee.
  En de catastrofe voor Italië zal wel meevallen, want al die cultuurverrijkers willen graag doorreizen naar da landen van reichskanzler merkel en pinokkio rutte.
  Enfin, beter 3 miljoen fürchterlinge dan 80 miljoen turken.

  Like

 5. Kees zegt:

  Het is niet alleen Turkije wat de vluchtelingen tegenhoudt. De gesloten grenzen van Macedonië en Hongarije schrikken ook veel asielzoekers af. Zo blijven de echte over.

  Like

 6. bokito zegt:

  wat maakt het uit ze worden toch wel opgehaald doordat wijf

  Like

  • Nemesis zegt:

   Inderdaad. Maar wel per vliegtuig. Iedere nacht om ca. 1 uur landen er achter elkaar een stuk of 5 machines vol met “vluchtelingen”. Vliegveld Köln-Bonn. Dit staat in het verdrag dat Merkel mer Erdogan heeft uit gehandeld over het heen en weer schuiven van deze mensen, die ze dus over de EU wilde verdelen en Erdogan visa vrijheid voor zijn onderdanen zou krijgen en dat de gesprekken over opname in de EU weer opgenomen zouden worden. Het gaat in eerste instantie om 500.000 personen, die dus niks met de voornoemde vluchtelingen die via Griekenland zijn gekomen te maken hebben. Een klein extra cadeautje voor de sultan.

   U hoeft me niet te geloven beste lezers hier, net zo min als men het van de EU doodstraf geloofde. Maar het staat u vrij zelf maar eens een kijkje te gaan nemen. Porz-Wahn is niet zo verschrikkelijk ver weg van uit Nederland.

   Like

 7. Wat is er op tegen dat ze verdrinken. Ze worden niet gedwongen om in die bootjes te stappen en Turkije verdiend er ook nog aan. Ieder mens heeft een eigen wilsbeschikking, altijd respecteren.

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  In Siberië is plek zat, oneindige steppen die ze vol kunnen zetten met tenten.
  Even serieus, lid worden van de EU heeft die Turkse smeerlap allang uit de boeken geschrapt, die dictator laat die barbaren op Europa los met medeweten en medewerking van Poetin, wacht maar af.

  Like

 9. anna zegt:

  dit was al vanaf het begin te voorspellen … als dat gedoe met dat visum door zou gaan krijgen alle 3 miljoen de Turkse nationaliteit en kunnen ze vrij reizen door Europa ….

  Like

 10. KRAFTAVILQA zegt:

  Vluchtelingen ammehoela ’t is een invasieleger dat klaar sttat om Europa binnen te vallen en Europa wil/mag zich niet verdedigen. We gaan een onaangename toekomst tegemoet voor U bereid door de gutmensch ruim een halve eeuw socialisme heeft z’n verwoestende werking gedaan.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @kraftavilqa
   Zo helemaal waar…….
   Was het maar een fucking nachtmerrie!!!!
   …Vluchten kan niet meer…..ik zou niet weten waar naar toe!
   We moeten ons blijven uitspreken,en zoveel mogelijk mensen wakker zien te maken!
   En das een hele klus kan ik je melden……

   Like

 11. SeeMore zegt:

  Het is die geestelijk gemankeerde geitenneuker wel heel hoog in de bol geschoten:
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/turkije-dreigt-anti-amerikaans-sentiment-is-groeiende-337774/
  Die gek deinst helemaal nergens meer voor terug. De EUSSR bedreigen en chanteren om vervolgen ook nog eventjes ruzie te gaan zoeken met de joe-naait-ut steeds.
  Zou als ik de Yankees was, maar heel snel de tactische kernwapens uit Incerlik weghalen!!!

  Like

 12. Paul55(realist:) zegt:

  Ze hebben ons altijd bang gemaakt voor de russen, maar het de islam en zijn gevolg, die de wereld ECHT bedreigen. Hoe moeten we het tij keren, om deze waanzinnige islamitische vloedgolf, de baas te worden. We kunnen een gat graven tot aan de hitte van de aarde, en ze daarin flikkeren. Man man, het is bijna niet te geloven, wat zich hier voltrekt!

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s