ISIS aan de paus: “Onze oorlog is een religieuze oorlog, in naam van Allah”

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Islamitische Staat” (ISIS) heeft vorige week op de uitspraken van paus Franciscus over de islam en terreur gereageerd en zijn uitspraken naïef genoemd.

ISIS heeft via zijn eigen tijdschrift “Dabiq” de uitspraken van paus Franciscus dat moslims de vrede willen en de handelwijze van ISIS economische gemotiveerd zou zijn, als naïef bekritiseerd. Dit bericht de “Freie Welt” onder verwijzing naar het Amerikaanse online magazine “Breitbart.com”.

Volgens ISIS zou dit “een goddelijk gerechtvaardigde oorlog tussen de islamitische natie en de volkeren van het ongeloof zijn.” Deze zou door het zwaard beslist worden. Daarna stelde ISIS vast dat men niet zou ophouden met de haat, zelfs niet wanneer het bombarderen van de “Islamitische Staat” beëindigd zou worden. “Onze haat zal niet eindigen voordat jullie de islam hebben aangenomen. En zelfs wanneer jullie de djizja, de belasting voor ongelovigen, betalen om onder de heerschappij van de islam te mogen leven, zouden we jullie nog haten.”

Bron:
http://kath.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, Paus Franciscus, Religie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op ISIS aan de paus: “Onze oorlog is een religieuze oorlog, in naam van Allah”

 1. Thom zegt:

  De Paus zal zeggen tegen de moslims: “Zo lang er leven is , is er hoop”. Hij denkt ze daarmee te kunnen overtuigen om in vrede met Christenen samen te leven. De moslims zullen hem antwoorden, zo lang er leven is , is er haat en zullen we de ongelovigen vermoorden”.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Toch een stukje gezond verstand bij die moordenaars om de paus naief te noemen ?
  Dat heeft de EU politiek hen nog niet nagedaan.

  Like

 3. wauso zegt:

  ISISI heeft dus meer realiteitsbesef dan Brussel, Den Haag, Parijs en Berlijn bij elkaar. Achterlijkheid daar hebben wij in Europa patent op !

  Geliked door 1 persoon

 4. Jackie2015 zegt:

  De paus is een anti-christ en een satan aanbidder.
  Verder denk ik aan het lied van Maarten Luther

  En vooral aan de regels:
  Hij draagt zijn rusting nog
  Van gruwel en bedrog
  Maar zal als kaf verdwijnen.

  God is Oppermachtig en heeft nog steeds ALLES onder controle
  HIJ zal Zijn doel bereiken en niets en niemand ook Isis niet zal Hem tegen houden

  Geliked door 1 persoon

  • C.A.Barstow zegt:

   Ook de Bijbelse christenen hebben in de loop der eeuwen hun tientallen miljoenen verslonden, van het zelfde laken een pak dus.
   In plaats van zo hoog van de toren te blazen zou een beschaamd stilzwijgen beter op zijn plaats zijn.

   Like

   • Japio zegt:

    Waar haal jij die wijsheid vandaan? Als je doelt op de roomse kerk ( inquisitie ) dat heeft niks met het christendom te maken. En als je doelt op de kruistochten dan ken je de geschiedenis niet. Dankzij die kruistochten zijn eerdere aanvallen van de islam afgeslagen en spreken we nu Nederlands ipv Arabisch. Alle normen en waarden zo als wij die kennen zijn Bijbels en eveneens de wetten die hier van kracht zijn. Wees dus maar blij dat Nederland van oorsprong christelijk is.

    Geliked door 1 persoon

   • Drs.P. zegt:

    Bent U soms iemand van het “ja maar” genootschap???
    Booslims hebben veel mensen vernmoord, JA MAAR gristenen ook.
    Booslims zijn bovenmatig crimineel, JA MAAR vlak de nederlanders ook niet uit, enz., enz.
    Of gedachten over de kruistochten waarin gristenen hun zogenaamde slechtse kant lieten zien, terwijl het georganiseerd werd om Jeruzalem van de booslim legers te bevrijden.

    Geliked door 1 persoon

   • Was honderden jaren geleden. De islam vecht nog ,en zal blijven vechten,Smerig volk die moslims.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Barstow.

    Wel ’n hele wereldvreemde opmerking.
    Een beschaamd stilzwijgen zal heel goed bij u op zijn plaats zijn…!

    Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   Mag ik even weten, Jackie, wat dan wel het doel is van de ‘oppermachtige’ en volgens de mij bekende berichten liefdevolle ‘god’?
   En kan hij niet een beetje haast maken met die liefde van hem?
   Liefdevolheid laat niet lijden, maar voorkomt lijden.
   Oppermáchtige liefdevolheid zorgt er voor dat alles wat lijden zou kunnen veroorzaken per direct verdwijnt (want oppermachtig).

   En waarom zouden we dan deze oppermachtige moeten ‘vrezen’, zoals staat in wat men zijn boek noemt?
   Waarom ook is hij jaloers (‘na-ijverig’ in het boek)? Gezien zijn oppermacht nergens voor nodig toch?
   …..
   Wat leven mensen toch soms in wazige werelden…..

   Geliked door 1 persoon

   • Anneke zegt:

    En beste Frans, jij toeft nooit in jouw dromenland ??? Ieder mens heeft zo z’n eigen geloof in… opgebouwd, tijdens zijn of haar levensloop. Alles en iedereen mag / moet tegenwoordig verafgood worden, maar geloof hebben in de Schepper (de G’d van Israel) is bij deze door jou ‘verboden’ ???

    Geliked door 1 persoon

   • Frans Brassens zegt:

    Je invuloefening is niet zo geslaagd, Anneke.
    Ik verbied niemand die niet op eigen benen kan staan (of denkt dat niet te kunnen) in wat dan ook zijn of haar steun te vinden. Hoe zou ik ook?
    Ik geef alleen mijn mening, dat ‘godsdienst’ wazige werelden betreft.
    Denk overigens niet dat dit zomaar een mening is.
    Daar ligt heel wat onderbouwing aan ten grondslag.
    Mijn vragen hier zijn bedoeld om Jacky aan het denken te zetten.
    Dat dit weinig succes zal hebben is me bij voorbaat duidelijk. Ik heb er ervaring mee.
    Het is érg moeilijk om je aan gewenning of hersenspoeling te onttrekken.
    Mij persoonlijk heeft het vele jaren en behoorlijk veel studie gekost.
    Maar wát een gevoel van vrijheid houd je er dan aan over!

    En nee, ik ken geen ‘dromenlanden’.
    Als ik die al had waren dat heel concrete ‘dromen’ die ik deels heb kunnen waarmaken.
    Ach, je kunt niet álles wat je leuk zou vinden bereiken. En er moet natuurlijk iets te wensen overblijven, anders verval je in een ongezonde vorm van gezapigheid.

    Like

   • Jackie2015 zegt:

    Ooit de moeite genomen om de STATENBIJBEL te lezen?
    Weet u wel dat oude stoffige Boek dat volgens velen helemaal achterhaald is? Ik kan u vertellen dit Boek is nog nooit zo actueel geweest als in deze tijd. Maar ja als men zich niet in God’s Woord verdiept dan heeft men geen idee dat de Profetieen die voorzegd zijn in de Bijbel steeds in een sneller tempo worden vervuld.

    Like

 5. Thomasson zegt:

  Wij moeten zeer dankbaar zijn dat ISIS is zo zeker van zichzelf, dat men daar de domme praatjes van de Paus beschouwd als naïef.Zij zeggen het zelf : Het zal “een goddelijk gerechtvaardigde oorlog tussen de islamitische natie en de volkeren het ongeloof zijn.” Deze zou door het zwaard beslist worden. Historisch gezien, hebben Europese leiders stront in hun hoofd i.p.v. van gezond verstand. In de jaren ’30 gaf ze, Adolf Hitler, duidelijke signalen over zijn plannen met Europa…Maar zij dachten dat hij bluft …zelfs als iedereen wist dat hij beschikte over het meest modern en de sterkste leger in Europa. Men moet toegeven dat de Europese landen konden NIETS tegen de Wehrmacht en de Luftwaffe uitrichten ..Ze waren eine Nummer zu klein. Ze wachten het af en probeerden Hitler te paaien. Zoals Winston Churchill het noemde: An appeaser is the one who feeds a crocodile and hoop to be eaten last. Het hielp echter niets: In september 1939 kwam Hitlers antwoord in de vorm van de meest bloedige oorlog die de mensheid ooit heeft gekend. NU STAAN WIJ WEER OP DEZELFDE UITGANGSPUNT ..Wij worden bedreigd, maar met een verschil ..ONZE LEIDERS SPELEN ACTIEF MET DE VIJAND MEE. Ze zijn de appeasers die de Krokodillen helpen om HUN EIGEN VOLK te verdelgen. Denk maar aan Angela Merkel, Francosis Hollande en de zuipende EU-bobo ..Jean Claude Juncker. Als wij moeten de periode waarin Hitler de God van Europa was en nu vergelijken ..Hebben wij het nu veel makkelijker. De vijand zit niet met tanks, Stuka’s en super technologie over de grens ..De vijand, genaamd ISLAM, is hier ..Hij leeft in ons midden Groot deel van hem vreet op onze kosten en is niet in staat om zichzelf zelfstandig te bedruipen. Hij brengt zijn dagen door met thee drinken in de moskee en stuurt zijn zoons naar ISIS EN AL QAIDA om te leren tegen ons te vechten en van binnenin ONS UIT TE VERDELGEN. ..Als ISIS zelf zegt het is een goddelijk gerechtvaardigde oorlog, betekent dat een ding: DAT ISLAM EN DE MOSLIMS ZIJN ONZE VIJANDEN. Wat belet onze politieke leiders om de vijand terug te deporteren naar de landen waar hij vandaan komt? Waarom moeten onze politieke leiders onze leven op het spel zetten? Ten behoeve van wat? Van wie? Iedere dag krijgen wij bewijzen dat de troepen van de islamitische vijand ons in gevaar brengen. Als onze politieke leiders niet in staat zijn hun eigen land te verdedigen, waarom worden ze niet vervangen door mensen die dat wel kunnen? Mensen met meer realiteitsbesef?

  Like

  • Anneke zegt:

   Inderdaad, na bijna 80-jrn. is de wereld weer enorm teruggevallen in de tijd. Heimwee, naar de zo krachtige volkeren-uitmoord Wereldoorlogen ??? De politiek hongert hier werkelijk naar…Alweer tijden !!! Helaas…nog géén wereldwijd…Shalom.

   Like

 6. sammy zegt:

  the paus hoort gewoon bij the new world orde hij is niet naïef maar een soort anti christ die doel bewust een new wereld geloof probeert te creëren in samenwerking met de machthebbers en Multi miljardairs (dus de Bilderberg groep) van de wereld. niet meer en niet minder.

  Geliked door 1 persoon

 7. Michaël zegt:

  Laat god er nou maar buiten, Al die godsdienst waanzin is nou juist de oorzaak van alle ellende.

  Like

  • Anna zegt:

   Jammer dat u niet begrijpt waar het in de de wereld op dit moment om gaat…..
   Voor moslims is Allah echt hun god….
   Ze krijsen keihard in zijn naam als ze iemand dood maken…….
   Ze willen de hele wereld onder hun heerschappij………
   En dat lijkt te gaan lukken…….
   Waar staan wij dan ?????

   Like

  • Charles zegt:

   Zelf jij laat God er niet buiten, Hij, God, zit in jouw naam verweven:
   Mi “wie”, Cha “is als”, El “God” oftewel “Wie is als God”

   Like

 8. danny zegt:

  Alles wat met religie te maken heeft verbieden. Dus wat mij betreft opruimen met IS, maar ook met de paus.
  Religie zorgt alleen voor oorlog of naïviteit in deze tijd.
  Daarom ben ik altijd al bewust een atheïst geweest.

  Like

  • WHS zegt:

   Religie verbieden is zo ongeveer hetzelfde als als iemand verbieden een besmettelijke ziekte op te lopen. Godsdienst is een stoornis in het voelen, denken en waarnemen. Het wordt tijd dat de KNAW zich sterk maakt om “godsdienst/geloof in goddelijke wezens ” te bestuderen als psychiatrisch ziektebeeld.
   Erkenning van die stoornis kan veel oplossen.
   Drukke en onhandelbare kindertjes werden beter begeleid sinds men hun gedrag benoemde tot het ziektebeeld ADHD. Nog ernstiger is ADHDNOS, ADHD if not otherwise specified.
   Godsdienst als ziektebeeld voorkomt allerlei inhoudelijke verwarring en kan helpen om een remedie te vinden voor lijders aan de godsdienst-stoornis.

   Like

 9. De paus probeert alleen maar een stem in het kapittel te hebben. Wat hem dus echt niet lukt.

  Like

 10. Thoth zegt:

  (..) Volgens ISIS zou dit “een goddelijk gerechtvaardigde oorlog tussen de islamitische natie en de volkeren van het ongeloof zijn.” Deze zou door het zwaard beslist worden. Daarna stelde ISIS vast dat men niet zou ophouden met de haat, zelfs niet wanneer het bombarderen van de “Islamitische Staat” beëindigd zou worden. “Onze haat zal niet eindigen voordat jullie de islam hebben aangenomen. En zelfs wanneer jullie de djizja, de belasting voor ongelovigen, betalen om onder de heerschappij van de islam te mogen leven, zouden we jullie nog haten.”

  Zelf wanneer de ISIS gebombardeerd wordt zodat ze beëindigd is, de haat blijft bestaan. Het gaat weer lekker door zo…. Ook in Nederland hebben we weer ‘predikers’, die de zgn. ‘gematigde ‘moslims aanspreken. Tjonge, tjonge. Islam moet in Nederland én Europa verboden worden. Moslims moeten naar hun eigen land toe en de moskeeën moeten worden afgebroken. Anders blijven wij er daarmee mee bezig, eeuwenlang.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Thoth Dat is precies hoe de vork in de steel zit. U slaat spijkers met koppen. Net zo goed dat er geen gematigde nazis waren, zo zijn er geen gematigde moslims. Zoals Erdogen zegt: ISLAM IS ISLAM

   Like

 11. Claudia M. zegt:

  Dat is ook het enige wat zij kunnen, haten en vernietigen! Maar zoals ik al eerder schreef dit gaat echt niet ophouden als islam over de hele wereld is verspreid. Er zullen er altijd zijn die van mening zijn dat de ander de islam niet goed uitdraagt; de laatste moslims zullen elkaar nog uitroeien en dan zal er inderdaad vrede zijn; voor de aarde!

  Like

 12. boorzalf zegt:


  Kan de paus nog wat van leren.

  Like

 13. ildiko zegt:

  Ik verwacht van zo een man dat hij alles over godsdiensten weet, dus niet met flauwekul komt. Voor mij hij is gelijk met Balkenende, Timmerman, Rutte, Merkel, Joncker, Obama dus eigenlijk een huichelaar.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @ildiko De huidige paus is de belichaming van de Tweede Wereldoorlog paus Pius XII van de 21ste eeuw. Het is wel te begrijpen dat Pius XII was bang voor de nazis en de fascisten van Mussolini …Maar van wie is deze schijthoop van een paus bang? Zijn taak is nu juist voor zijn eigen mensen te vechten en geen domme praatjes te verkondigen. Hij beschikt echter niet de dapperheid van de Poolse paus Johannes Paulus II of die van Ratzinger. Hij kon beter bij de tango-hoeren van Buenos Aires blijven. Aan zulke mensen hebben wij niks.

   Like

 14. edwin vissers zegt:

  goed zo jackie 2015

  Geliked door 1 persoon

 15. Jean zegt:

  Wat kun je nu ook verwachten van een naïeveling? enkel naïeve kletspraat.
  Leg “alle” religies onder het screenmachine waar gecontroleerd wordt of die fabeltjesbullshit voldoet aan onze seculiere wetten, bij de minste botsing die passage schrappen en indien er geweigerd wordt dan die hele handel schrappen.
  Voor ons staan onze seculiere wetten op plaats 1 en nooit of te nimmer bullshit komende van onbestaande creaturen of van pedofielen.

  Like

 16. abouneenee zegt:

  Eindelijk spreekt men de waarheid over het ultieme doel van de islam! Het spreken met dubbele tongen, “Islam is vrede”, is door IS beslecht, de wolf heeft zijn schaapskleren uitgetrokken! Heugelijk dit.

  Nu moeten de ruggengraatloze ‘leiders’ opstappen en een nieuwe generatie het puin laten ruimen, de perfecte kandidaat heeft zich al in 2005 opgeworpen en draagt de naam Geert Wilders. In plaats van hem te omarmen bleven en blijven kamerleden slechts trouw aan waanbeelden van een elite waar zij toe zouden behoren, alsof zulks hen zal beschermen tegen het “zwaard” van IS. Kamerleden moeten unaniem onvoorwaardelijke steun uitspreken voor de PVV willen we de islamisering van dit land nog ongedaan kunnen maken en het aantal slachtoffers beperken.

  Het eeuwige vergelijken van de islam met vreedzame religies moet stoppen en types als Angela Merkel moeten niet denken dat je met meer islam(import) het probleem zal kunnen wegnemen, tenzij je de afwezigheid van de sharia als dominante wetgeving in een land het hoofdprobleem acht. Zouden Merkel en Rutte (het wormvormig aanhangsel) zich reeds hebben bekeerd tot de “haatdragende” ideologie? Ze gedragen zich er in ieder geval wel naar!

  Like

 17. Angie1968 zegt:

  En nog dringt het niet tot de verdaasde koppen vd elites door. We zijn in oorlog met Islam! Wanneer gaan jullie dat nu eens erkennen, en dus ook ophouden al die klootzakken naar Europa te transporteren!?

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  En de haan blijft maar kraaien.

  Like

 19. Mirjam zegt:

  Ja, Aegolius, inderdaad. Zolang de leugen blijft regeren, de verraders blijven ageren, blijft de haan kraaien.

  Like

 20. Net als de katholieken vroeger, daar zijn ook heel wat doden bij gevallen.

  Like

 21. Ferry zegt:

  Je gelooft negen van de tien keer waarmee je bent opgevoed dus kunnen we gerust spreken van een soort of hersenspoelen.
  Dit zou bij wet verboden moeten worden aangezien dit nog nooit iets anders heeft opgeleverd dan oorlogen en geweld al duizenden jaren lang. Als je alle geloven doorneemt dan rammelen die aan alle kanten met hun verhalen die onmogelijk waar.kunnen zijn.
  Maar ja als je vanaf kind dit voorgeschoteld krijgt als zijnde echt gebeurd dan ga je zelfs in het onmogelijke geloven.
  Levensgevaarlijk dat heeft de geschiedenis en het heden al keihard bewezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s