Nu komen de “vluchtelingen” uit Italië via Zwitserland naar Duitsland

Screenshot_47

Twee “vluchtelingen” wachten in de veiligheidssluis van het politiebureau in Weil am Rhein op hun registratie.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De illegale grensoverschrijdingen verplaatsen zich in toenemende mate van de ene kant van Duitsland naar de andere. Steeds meer “vluchtelingen” lukt de ongecontroleerde vlucht vanuit de duistere Zwitserse dictatuur naar de deelstaat Baden-Württemberg. Het eerste meldpunt is vaak het politiebureau in Weil am Rhein. Daar worden ze volgens na het fluisteren van de toverformule “asiel” geregistreerd en mogen ze met gratis treinkaartjes doorreizen naar Karlsruhe, en dat allemaal zonder welke papieren dan ook. Of ze daar dan daadwerkelijk ook aankomen, wie weet.

politikstube

Je zou nu het vermoeden kunnen hebben dat het hierbij o.a. ook om die “vluchtelingen” gaat die de Duitse marine in het kader van operatie “Sophia” voor de Libische kust uit de Middellandse Zee “redde” en als extra service naar Italië bracht, want er vluchten steeds meer “geluksridders” uit het onveilige Italië via het onveilige Zwitserland naar het veilige Duitsland.

[…] Terwijl de Balkan-route van Griekenland tot aan Oostenrijk en Beieren bijna geheel is afgesloten, gaan intussen meer “vluchtelingen” vanuit Italië via Zwitserland op weg naar Duitsland. Hun belangrijkste route verloopt via Ticino en eindigt in het zuiden van Baden-Württemberg. Zowel de Zwitserse grensbewaking als de Duitse federale politie hebben langs deze route de afgelopen weken duidelijk meer illegale grensoverschrijdingen vastgesteld.

De agenten van de plaatselijke politie krijgen hiermee te maken. Hun gebied behoort tot de federale politie, die eigenlijk noch voor de grensbewaking noch voor asielaanvragen verantwoordelijk is. Maar wanneer er ´s avonds plotseling een groep hongerige Afrikanen voor hun deur staat, moeten de politieagenten van Weil am Rhein gewoon voor hen zorgen.

Engels spreken ze niet, identiteitspapieren hebben ze niet bij zich. Maar één belangrijk woordje komt er uiteindelijk over hun lippen: “Asiel”.

Na de registratie krijgen de “asielzoekers” een treinkaartje naar het twee uur verderop gelegen Karlsruhe. Daar bevindt zich het centrum voor eerste opvang van de deelstaat voor “vluchtelingen”. “Of ze ook werkelijk naar Karlsruhe gaan, weten we niet. Het zijn immers vrije mensen”, zegt Katharina Mutter. […] Verder lezen op “Die Welt.de

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nu komen de “vluchtelingen” uit Italië via Zwitserland naar Duitsland

 1. Marc zegt:

  Ik dacht dat de Zwitsers aan hun Italiaanse grens tanks hadden opgesteld?

  Like

 2. Niek zegt:

  Iemand al iets gehoord over de luchtbrug naar Merkelland?

  Like

 3. Ze kunnen ze beter meteen ophalen uit Italië en droppen bij Merkel op de stoep. Het begint langzamerhand druk te worden in Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s