Turkse vechtsporter slaat agent schedelbreuk, ‘geen reden voor hechtenis’

Screenshot_34

(Door: Annabel Nanninga)

Aanval is door omstanders gefilmd, dader al bekend om geweldsdelicten

Het incident: Een agent in het Duitse Kiel voert een controle uit op een groep jongeren die hem met een laser-pointer in de ogen schenen. Daarbij wordt hij aangevallen door een twintigjarige Turkse vechtsporter die al een bekende van de politie is wegens geweldsdelicten. Hij slaat de agent driemaal tegen het hoofd, de agent valt daarbij tegen een muurtje. De politieman heeft schedel- en hersentrauma, een op meerdere plaatsen gebroken neus en een oogkas-fractuur. Er zijn veel getuigen van de aanval tegen de agent, die trouwens al eerder in functie slachtoffer was van geweld. Ettelijke mensen hebben de misdaad gefilmd.

De Duitse justitie vindt dit alles geen reden voor voorlopige hechtenis.

Wablief?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Turkse vechtsporter slaat agent schedelbreuk, ‘geen reden voor hechtenis’

 1. Het is toch hoofdzakelijk in Duitsland dat zulke idioteriën zich afspelen. Er is niet veel meer van dat strijdbare volk overgebleven het is ongelooflijk dat zij dit zich dit allemaal laten welgevallen.De geesteszieke Merkel met haar WO II syndroom moeten ze toch kunnen afzetten met haar zieke beslissingen.

  Like

 2. Hans zegt:

  Gelukkig ben ik nog loeisterk, maar áls ik het al zou verliezen zoek ik hem alsnog op en castreer hem. Onverdoofd uiteraard. Want geloof, daar hou ik rekening mee.
  Dit minne volk moet zich niet voortplanten

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…kennelijk is het Europese rechtssysteem niet in staat om haar burgers te beschermen tegen gewelddadige razernij.”

  Ook Annabel heeft het nog steeds niet begrepen. Het is helemaal niet de bedoeling om de burgers te beschermen. Het is de bedoeling dat Europa geïslamiseerd wordt. Hoe lang gaat het nog duren voor het tot al die botte koppen is doorgedrongen? Ons enige alternatief is een totale revolutie, te beginnen met een anti-islamitische Kristallnacht. Op de regering wachten is zinloos, die staat erbij en kijkt ernaar en ziet dat het goed is. De islamisering ligt keurig op schema. In dit troebele water is het voor het schoftentuig uit Brussel goed vissen. Merkel, Juncker, Rutte, Dijsselbloem en noem al die kwibussen maar op, zijn niet achterlijk; ze zijn misdadige landverraders. Ze weten precies wat ze doen en ze voeren hun taak met wiskundige precisie uit.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

  • GT zegt:

   Juist een totale revolutie, want inderdaad dat is de agenda van die smeerlappen Islamisering maar die politieke kopstukken komen hier niet mee weg!

   Like

   • Rik Tayka zegt:

    zo mogen er niet mee weg komen al lachen ze om ons gekrakeel tot ze de boeien om krijgen want deze misdaad die zij plegen kent uiteindelijk velen duizenden onschuldige doden die zullen vallen.

    Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Een op je afstormende onblanke dient een vrijbrief te zijn om deze neer te schieten. Liefst gelijk dood zodat we geen extra kosten hebben voor ziekenhuisopname etc. Gewoon de wet veranderen, dat is heel simpel en doeltreffend.

  Like

 5. Tj.Paz zegt:

  Daar had geen Adolf aan de macht moeten zijn. We hebben nu het omgedraaide.Merkel heet ze geloof ik

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Die Turkse vechtsporter en zware crimineel komt natuurlijk weg met een hele kleine taakstraf. Een middagje schoffelen bijvoorbeeld bij de plaatselijke plantsoenendienst. De grootste criminelen bevinden zich niet alleen onder die Allah fanaten, maar ze zitten ook in Den Haag, Brussel en Berlijn, om zomaar eens een paar losse voorbeeldjes te geven. Die zware criminelen zitten ook in Brussel, alsmede in allerlei lands en stadsbesturen, justitie en MSM media. Zij zijn de handlangers van het tuig wat ze hier naartoe gehaald hebben. Dat betekend dat je er alleen maar op een gewapende manier van ze af kunt geraken.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Dit is de ultieme uitkomst van de krankzinnige Duitse welkom cultuur die de EU maar wat graag heeft overgenomen.
  De allochtone inwoners worden van hoog tot laag in bescherming genomen, in een sfeer van wegkijkerij , die is gebaseerd op een pseudo-intellectueel soort denken, dat wij politiek correct noemen.
  Vervang even de Turkse geweldpleger door een autochtone Duitser en dan weten wij dat de man met een noodgang achter de tralies zal belanden.en daar lang achter blijven zitten, ZOALS HET HOORT, maar in het zichzelf islamiserende Duitsland zien wij steeds meer gevallen van rechtspraak waarin beslissingen worden genomen die volledig in overeenstemming zijn met de opvattingen van de sharia.
  Daarin staat onder meer dat het niet aan de ”ongelovigen” is toegestaan ”de hand op te heffen tegen gelovigen”! Die hebben dus vrij spel.
  Dat is nu precies wat je krijgt wanneer je systematisch de islam de hand boven het hoofd houdt!
  Is het dan een wonder wanneer rechtsovertreders met een islamitische achtergrond gaan denken “WIE MAAKT MIJ WAT?’!! Zij hebben lak aan de westerse rechtspraak !
  Een situatie waarin de bescherming van de eigen bevolking duidelijk niet meer van hogerhand wordt gewaarborgd zal ongetwijfeld een klimaat doen ontstaat waarin de burgers zelf georganiseerd en gewapenderhand gaan zorgen voor hun eigen veiligheid.
  Een burgeroorlog lijkt mij inderdaad uiteindelijk onontkoombaar en helaas kan men nu al ongeveer voorspellen welke partijen tegenover elkaar komen te staan : het politiek correcte establishment, plus de aanhang van de politiek correcte partijen, die samenwerken met de moslims tegenover achtergestelde burgers die van een onhoudbare situatie schoon genoeg krijgen en zich willen ontdoen van onderdrukkers die het hun onmogelijk maken om in vrede en veiligheid te leven in het eigen land.
  Wat onduidelijk blijft in dit scenario is de vraag of het gehele gewapende machtsapparaat van de overheid zich achter die overheid zal opstellen, of de kant van het eigen volk kiest.

  Dat is wat je krijgt wanneer men koste wat het kost elementen aan een samenleving toevoegt die zich niet laten verenigen met het karakter van een maatschappij.
  En andermaal wordt duidelijk dat wij de vraag of wij WEL of NIET in de EU moeten blijven NOOIT moeten laten verengen tot de stelling dat deze EU ons vrede en welvaart brengt en daarom intact moet blijven..
  De EU brengt ons noch vrede, noch welvaart, noch veiligheid, noch vrijheid.
  De ”Merkels en Junckers” hebben het klimaat blijvend verziekt.
  Weg met deze EU!

  Liked by 2 people

 8. colin de Jong zegt:

  Snap niet dat zijn collega hem niet heeft neergeschoten. Alle kogels eruit voor dit gajes

  Like

 9. Pieter zegt:

  Dit gebeurde in Kiel op 22 juni 2016.
  http://www.liveleak.com/view?i=015_1466629264
  Zulke levensgevaarlijke islamitische psychopaten hebben wij hier ook. Duizenden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s