Wilders eist direct opheldering rol FBI Garland-attack

Screenshot_30

Vragen van het lid Wilders (PVV) aan de minister-president over het nieuws dat de FBI vooraf zou hebben geweten van de aanslag in Garland op 3 mei 2015

1.) Hebt u kennisgenomen van de berichten in Vrij Nederland “FBI wist vooraf van terreuraanslag waaraan Wilders in Texas ontsnapte” van 8 augustus 2016 (*), in The Daily Beast “FBI Agent Apparently Egged on ‘Draw Muhammad’ Shooter” van 5 augustus (**), en van de beëdigde verklaring van een FBI undercover agent waarvan sprake is in deze berichten? (***)

PVV Tweede Kamer

2.) Is het waar dat een FBI undercover agent vóór de aanslag in Garland contact had met één van de terroristen en hem mogelijk tot deze misdaad heeft aangezet, terwijl de Amerikaanse autoriteiten wisten dat er naast de aanwezige Amerikaanse burgers ook een Nederlands parlementslid, die al jaren zwaar beveiligd wordt, met Nederlandse politiemensen in de zaal in Garland aanwezig was?

3.) Hebben de Amerikaanse autoriteiten de Nederlandse autoriteiten op enige manier (via ministeries, AIVD, DBB, ambassade, etc.) op de hoogte gesteld van de informatie die de FBI volgens de beëdigde verklaring van de FBI undercover agent zou hebben gehad over een mogelijke aanslag in Garland? Zo ja, wanneer en wat is hiermee gedaan? Zo nee, waarom niet?

4.) Bent u bereid de VS onmiddellijk om opheldering te vragen over deze berichten? Zo nee, waarom niet?

5.) Wilt u deze vragen nog deze week beantwoorden?

(*)
www.vn.nl
(**)
www.thedailybeast.com
(***)
https://assets.documentcloud.org

PVV nieuwBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Geert Wilders. Bookmark de permalink .

5 reacties op Wilders eist direct opheldering rol FBI Garland-attack

 1. Wat een schofterig gedrag van de FBI, wat een nazie gedrag. Wie geloofd Amerika nog. Mensen en wel onze Geert evt. opofferen omdat dat Nederland wat beter zou uitkomen. Wat een corrupt land is Amerika. Ik hoop dat Geert de waarheid boven tafel krijgt.

  Like

 2. janchik zegt:

  Ik heb in de zestiger jaren ten tijde van de Vietnam oorlog voor dit agressieve volkje gewerkt in Hanau, Duitsland. Ik heb toen onder al die duizenden Yanken slechts 1 man ontmoet die beschaafd was, met de bijhorende normen en waarden.
  Jammer voor Geert, maar hij kan daar beter wegblijven, zie maar wat er gebeurd met echte criminelen zoals Hillary, worden door o.a. Hollywood de hemel ingeprezen(o.a. door Meryl Streep), met een enkel tegengeluid (Clint Eastwood), die gemakshalve de door Hillary veroorzaakte moorden in Benghazi simpel niet benoemen, laar staan haar excuses aan de nabestaanden aanbiedt.
  Ook Trump moet op zijn tellen passen, want de NWO wil hem niet en die deinzen nergens voor terug.

  Like

 3. Lee zegt:

  Wilders komt niet voor in het grote plan, net als Trump en moet dus uit de weg worden geruimd.

  Like

 4. Mijns inziens is vraag hier de belangrijkste: Concreetheid moet je nu eenmaal -voor zover mogelijk- zien af te dwingen, anders worden die vragen nog eens beantwoord met sint juttemis.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Wilders is gewoon als lokeend gebruikt,nee er komen geen antwoorden op de vragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s