AANKONDIGING: PEGIDA-Nederland, 11-09-´16 in Den Haag

Screenshot_66

9/11. Een historische dag in onze geschiedenis. Een aanslag van terrorisme die op ons netvlies staat gegrift, waarbij duizenden onschuldige mensen de dood in werden gejaagd in naam van de islam. We zullen hier op deze dag zeker bij stilstaan. Juist op deze memorabele dag zal Pegida-Nederland samen met U de strijd tegen de islamisering en het terrorisme wederom gaan voeren op een vreedzame en geweldloze demonstratie, deze keer in Den Haag.

De aanslagen vinden nu steeds vaker plaats in Europa, veelal juist door de toevoer van zogenaamde “vluchtelingen” die herhaaldelijk via illegale wegen Europa proberen binnen te dringen. En met open armen worden ontvangen door wegkijkende regeringsleiders.

Dit is ook door voorman Edwin Wagensveld van Pegida-Nederland, in samenwerking met Tatjana Festerling van Fortress Europe, met bewijsmateriaal aangetoond   van foto’s, film en interviews.

Screenshot_67

Juist de strijd voor onze cultuur, onze normen en waarden zullen wij moeten blijven voeren, omdat wij niet moeten toegeven aan de grillen van de EU-elite die Europa wil islamiseren en met deze enorme toestroom van migranten instabiel wil maken.

De voorbeelden hiervan zijn dagelijkse kost in het nieuws, zowel op social media als in kranten en op tv. Hoewel de linkse propagandamachine alles op alles zet om zaken te verdoezelen of te verdraaien, halen wij met feiten de waarheid voor de slapende gutmenschen naar boven.

Volg ons ook via onderstaande links:

https://twitter.com/PegidaNederland
http://www.pegidanederland.com/
https://www.facebook.com/pegidanederland/

Screenshot_68

Bron:
www.facebook.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", burgermoed, Counterjihad, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Nederland. Bookmark de permalink .

9 reacties op AANKONDIGING: PEGIDA-Nederland, 11-09-´16 in Den Haag

 1. “Samen met U” de strijd aangaan tegen islamisering en terrorisme. “Samen met U?” hm.
  Ik heb dit de afgelopen tijd voor mezelf aan alle kanten bekeken en overwogen. Analyse volgt!

  Geliked door 2 people

 2. Frans Brassens zegt:

  Gezien de -op grond van feiten- alleszins aannemelijke veronderstelling dat 9/11 een al of niet bewust ‘samenwerkingsverband’ inhield tussen terroristen en lieden die belang hadden in een forse aanslag, acht ik deze dag geen goede keuze.
  Daar had beter over moeten worden nagedacht.

  Like

 3. Ik wil wel komen op 11 september! Ik neem dan mijn schilderij over 9/11 mee! Je ziet een vliegtuig naar twee hoge torens vliegen. Daaronder staan moslims en moslima’s met twee grote spandoeken; “We want the Holocaust back!!!” en “Bless Adolf Hitler!!!” Bekijk het schilderij; http://www.jackterrible.com/data/uploads/pics/paintings/Nine_Eleven.jpg

  Like

 4. BertG. zegt:

  Edwin Wagensveld, de voorman van de Nederlandse Pegida-beweging, moet voor de rechter komen. Hij wordt door het Openbaar Ministerie (OM) vervolgd omdat hij zich niet aan de regels van burgemeester Van der Laan heeft gehouden bij een demonstratie in Amsterdam in februari.
  https://www.powned.tv/artikel/pegida-voorman-moet-voor-t-hekje-verschijnen

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Ik ben al een paar keer geweest daar in Den Haag, maar dat stukje daar is allang geen Nederland meer hoor. Ze zullen jullie flink tegenwerken weer. Zelfs bejaarden en gehandicapten knuppelen ze daar nog omver

  Like

 6. Ik heb mijn schilderij inmiddels verbeterd die ik mee ga nemen naar de Pegida demonstratie! 9-11 heb ik veranderd in 9/11 en de teksten in de spandoeken heb ik aangedikt. Zie; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/43aXNBzdWig

  Like

 7. Ik wens ze heel veel succes.!!!!!

  Like

 8. Ik heb mijn schilderij van 9/11 weer verbeterd want ik was de staartvleugels van het vliegtuig vergeten te schilderen. Zie; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/L1JRJFarXjW

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s