Angst voor “tweede Calais” in Italiaanse Ventimiglia

Screenshot_84

Verschillende Italiaanse grensplaatsen worden overspoeld door honderden “migranten”. Ze willen doorreizen naar de rest van Europa, maar de grenzen zitten potdicht. In het Italiaanse stadje Ventimiglia op de grens met het Franse Menton, is het het drukst: daar wachten 600 “migranten” totdat ze de grens over kunnen steken. De Italiaanse overheid weet niet meer wat ze met de situatie aan moet.

Ventimiglia. Senegalese migranten rond dichte Franse grens. Ze wonen in het park. Jongen rechts is pas 17. pic.twitter.com/UOuoSYALgW — Zoutberg (@zoutbergIT) August 9, 2016

Vorig jaar deed zich een soortgelijke situatie voor, toen “migranten” een protest organiseerden op de rotsen bij de stad en daarna werden afgevoerd. Toch is het nu anders, zegt correspondent Rop Zoutberg. “Er is een constante aanvoer van migranten. De migranten die de grens proberen over te steken, worden gearresteerd en meteen op een vlucht naar het zuiden van Italië gezet. Ze willen de aantallen bij de grens kleiner maken, zodat er niet een tweede ‘Calais’ ontstaat.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Angst voor “tweede Calais” in Italiaanse Ventimiglia

 1. zo te zien zijn het gewoon volgevreten economische “vluchtelingen “hebben hier in Italie en Frankrijk niks te zoeken. Dus gewoon op het vliegtuig en enkeltje zandbak…….het meest humane lijkt mij toch ????????

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Als je het laat doorwoekeren, wordt het daar inderdaad een tweede Calais. Maar belangrijker is de constante aanvoer te stoppen. Op zee oppikken en meteen terugslepen naar het vertrekpunt, en als dat niet kan, opvangen in centra op een eiland, en niet eruit laten totdat ze vrijwillig teruggaan ( of per ongeluk tijdelijk asiel krijgen). Het moet niet meer lonen om te komen. En Europa moet bereid zijn tot het uiterste te gaan om zichzelf te beschermen. Want als ze hier eenmaal zijn, krijg je dat schorem niet of heel moeilijk weer weg.

  Like

 3. Hans zegt:

  @gunpoint terugstampen
  We hebben niks maar dan ook helemaal niks als ellende te verwachten van deze primitieven.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Q; “Er is een constante aanvoer van migranten.

  Tja, als je ze voor de kust van Libië gaat halen, moet je later niet verbaasd zijn over waar al die gelukzoekers vandaan komen. Natuurlijk zullen er legio bij zijn die de grens illegaal hebben overgestoken, maar zolang jullie ze niet ‘en masse’ terug gaan brengen, zal dit alleen nog maar veel erger worden.

  Dit wordt een drama! Er is geen werk, er zijn geen huizen en hoe denkt men dit allemaal te gaan betalen? Wat als het geld straks echt op is? Dit circus valt niet in stand te houden!

  Like

 5. Ze moeten eens er mee te beginnen ze gewoon laten dobberen. Zoals het nu gaat vinden de gelukzoeker het prima. Niemand dwingt die mensen in die bootjes te stappen. Daar is niemand verantwoordelijk voor, dit heet zelfbeschikkingsrecht.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Straks wordt héél de Z-Europese kuststrook overspoelt door gelukszoekers. Niet door de golven van de Middellandse Zee, maar door fysiek humane golven uit Nrd-Afrika en het Nabije-Oosten. “Hoe gáát dit verder in de directe toekomst” ??? Wij mensen kunnen géén oplossingsplan samenstellen; althans niet de NWO-maffia. En zij zijn het die de politieke en financiële touwtjes in handen hebben !!! Die ‘touwtjes’ zijn de wurggrepen, bestemt voor het volk….

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Wat en GELUL zeg een overheid die ANGST heeft voor een bende uitzuigers.

  Fijns en dat moet dus over de veiligheid van een land waken .

  Like

 8. Bas zegt:

  Op enige afstand van het Italiaanse Ventimiglia ligt het onbezorgde vorstendom Monaco waar de rijken der aarde (m.a.w. de stoelpoten van Europa) graag aangenaam komt vertoeven.. In het exclusieve Nice komen wekelijks de rijken om er heerlijk te luieren en deel te nemen aan feestelijk braspartijen alsmede gezellige mondaine activiteiten,. In de haven van Nice is het een komen en gaan van jetset met peperdure exclusieve jachten. In het casino worden hele fortuinen doorgedraaid. Het kan niet op voor de jetset in hun waan van de dag. Maar ook voor migranten zal het er zeker aangenaam vertoeven zijn. Misschien wrijven ze dan het zand uit hun ogen als migranten voor hun snelle jachten staan om gratis mee te reizen. En wie weet komt zo meer druk op de ketel te staan c.q. om bijsturing gegeven de grenzen snel pot dicht af te sluiten. Het is weliswaar een dilemma maar iedereen redden betekent simpelweg de dood van onze maatschappelijk vorm c.q. onze bestuurlijke ondergang.

  Like

 9. hslot4 zegt:

  600 stuks munitie kost helemaal niet zo veel.

  Like

 10. elisah zegt:

  In Italië laten ze op het journaal hier niet echt iets over zien, alleen kwam er iets voorbij over de stad Como aan het Comomeer (daar waar Sjors Kloenie zijn villa heeft) waar men veel last van asielzoekers had die in het park sliepen en in de stad rondhingen.

  Like

 11. Pingback: Angst voor “tweede Calais” in Italiaanse Ventimiglia - Ik zeg NEE tegen EU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s