België: Syriërs mogen asielcentrum overslaan

Screenshot_70

“Asielzoekers” die zo goed als zeker erkend worden, stromen meteen door naar een OCMW.

“Asielzoekers” die zo goed als zeker in België ­mogen blijven zoals ­Syriërs of Eritreeërs, zullen nog vijf tot tien dagen in een asielcentrum moeten wachten. Daarna gaan ze naar een lokaal OCMW dat vanaf dag één kan starten met hun integratie.

Ook “kwetsbare asielzoekers”, ­zoals kinderen met een handicap of jongeren met ernstige psychische moeilijkheden, zullen niet langer in een asielcentrum opgevangen worden.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, België, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op België: Syriërs mogen asielcentrum overslaan

 1. en terugsturen was zeker geen optie ?????????????? GRRRRRRRRRRRRRRRR

  Die testosteronbommen lachen zich een bult………..

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Geweldig hoe deze politieke oplichters de zaken belazeren, zo valt het bijna niet meer te controleren hoeveel van hun islamistische vrienden zij binnenhalen. Idee ook voor Samson en Merkel. Ongezien tientallen miljoenen koppensnellers binnenhalen met de bedoeling om de blanke bevolking van Europa uit te roeien! Met vriendelijke groet van IS.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Geweldig hoe deze politieke oplichters de zaken belazeren, zo valt het bijna niet meer te controleren hoeveel van hun islamitische vrienden zij binnenhalen. Idee ook voor Samson en Merkel. Ongezien tientallen miljoenen koppensnellers binnenhalen met de bedoeling om de blanke bevolking van Europa uit te roeien! Met vriendelijke groet van IS.
  Door wie wordt die Michel betaald? IS? SA? Barrack O.? Erdogan?

  Like

 4. Cathja zegt:

  Maar ben IK nou gek of zijn ZIJ het? Waarom lees ik keer op keer het woord ‘integratie’, terwijl we het toch over ‘vluchtelingen’ hebben? Als in mijn land een oorlog uitbreekt, en ik word elders opgevangen, dan ga ik toch weer terug als het in mijn land veilig is?

  Maak het vooral de Eritreeërs gemakkelijk zeg! Die gaan nooit meer weg en gaan echt nooit aan de slag. Die kun je dus afboeken voor de arbeidsmarkt. Ik zie deze mensen in mijn stad ook wel eens lopen. Altijd een plastic tas van de één of andere supermarkt bij zich, en ze lopen als een slak met 4 lekke banden!
  Welke baas wil deze mensen graag in dienst nemen?

  Fout beleid in België. Zet in op terugkeer, en geef ze niet het gevoel dat ze op termijn de Belgische nationaliteit krijgen. Ik ben geen voorstander van rassenvermenging.

  Like

 5. Die beginnen ook al zo gek te doen al de Duitsers. Wacht maar af, de tijd zal het leren dat ze jullie je strot uitkomen. Sloof je maar lekker voor ze uit. Waarderen doen ze het toch niet.

  Like

 6. tinekevanschagen zegt:

  Ze gaan niet terug,,,,,Ze willen niet terug,,,Ze HOEVEN NIET TERUG….!!!!!!!..
  EUROPA moet en zal geislamiseerd worden!
  Das toch niet zo moeilijk?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s