De moslim factor!

Screenshot_76

(Door: Guido Van Alphen)

In mijn blog van 29 juli jl. (‘De nieuwe kameraden’) schreef ik al dat de rode en groene partijen van dit land (België) al tientallen jaren hun best doen om de allochtone nieuwkomers aan hun kant te krijgen, dit ter vervanging van het eigen proletariaat dat de linkse partijen steeds meer de rug toekeert. Sinds de Turkse opstootjes in Limburg is het voor de modale landgenoot wel steeds moeilijker om bij die allochtonen de verschillende moslim-strekkingen uit elkaar te houden: soennieten en sjiieten, en – voor wat Turkije betreft – nu ook de aanhangers van Erdoğan en die van Gülen. Die laatste twee groepen gaan ook hier soms letterlijk met elkaar op de vuist, terwijl de eerste twee in het Midden-Oosten elkaar als ketters beschouwen en er niet voor terugdeinzen elkaar zelfs naar het leven te staan.

Die linkse politieke misère houdt het CD&V er niet vanaf ook te gaan vissen in de electorale moslimvijver van dit landje. Er bevinden zich in alle Vlaamse partijen momenteel al wel leden met een allochtone, al dan niet moslimachtergrond en sommigen hebben zelfs al een politiek mandaat in de wacht kunnen slepen. Maar ergens zijn er wel grenzen. Zo blijkt een zekere Youssef Kobo sinds kort te werken op het kabinet van de Brusselse CD&V-staatssecretaris Bianca Debaets. Voor wie de man nog niet zou kennen, dat was degene die in beeld kwam tijdens de heisa na de tragische dood van dat kereltje van 15 op vakantie in Marokko, het thuisland van zijn voorvaderen. Op zich was daar niets verkeerd mee, alleen was die Kobo (niet verwarren met een woord dat er goed op trekt!) medewerker van Kif Kif, het zootje ongeregeld dat de drijfveer was achter de klachten tegen het Vlaams Blok, waardoor die later (met de bereidwillige hulp van Verhofstadt) veroordeeld zou worden. Verder was hij één van de medeoprichters van Movement X van Abou Jahjah en blijkt hij nog steeds nauwe banden te hebben met Karim Hassoun, voormalig voorzitter van Jahjah’s AEL. Wat denkt het CD&V met die man te bereiken, vooral als men weet dat hij een Jodenhater is die Israël vergelijkt met IS?

Het CD&V is een vroegere machtspartij die stilaan maar zeker verschrompelt tot eentje die alleen nog mag hopen verder mee te mogen spelen. Met types als Kobo (waarom straks niet Abou Jahjah zelf?)  zal het er gegarandeerd niet beter op worden.

In de marge van bovenstaande nog dit. Er loopt een wetsvoorstel van Zuhal Demir (N-VA), zelf van Koerdisch-Turkse origine met de dubbele nationaliteit, om dat dubbele statuut af te schaffen. Dat zal niet gemakkelijk gaan. In de eerste plaats omdat er landen zijn (zoals Marokko) die niet toelaten de eigen nationaliteit te schrappen, terwijl anderen bij problemen met landgenoten geen medewerking verlenen (zoals Algerije). Anderzijds kunnen er ook juridische problemen opduiken, zoals voor iemand van bij ons die op Amerikaans grondgebied werd geboren en dus ook Amerikaan is (en dat wil blijven). Misschien zou het allemaal eenvoudiger zijn als men een nieuwe wet zou maken die niet de dubbele nationaliteit verbiedt, maar wel de Belgische nationaliteit afschaft voor wie hier veroordeeld wordt, mocht hij of zij op dat ogenblik een dubbele nationaliteit hebben, waaronder de Belgische. Die persoon wordt, na zo’n veroordeling, dan uitgezet naar het land waarvan hij de andere nationaliteit heeft. En met landen die niet willen meewerken, gewoon de diplomatieke betrekkingen opschorten.

Bron:
http://blog.seniorennet.be
Door: Guido Van Alphen

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, België, christendemocraten, cultuurrelativisme, Eurabië, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op De moslim factor!

 1. Angie1968 zegt:

  Ik zou nog een stap verder willen gaan: alle landen die niet willen meewerken aan heropname, verbreek je diplomatieke betrekkingen mee. Zij hebben ons harder nodig dan wij hen. Maar tevens sluit je alle gedenaturaliseerden op. En pas als ze zelf een oplossing voor hun probleem vinden (geloof me, waar een wil is, is een weg; die lui komen heus wel weer in hun “heimat”), dan laat je ze weer vrij. Maak het probleem vd moslims niet ons probleem. Geen genade. Als je moet vertrekken, vertrek je. Hoe dan ook. Verzin zelf maar een oplossing. Desnoods ga je maar leven op de Noordpool.

  Geliked door 1 persoon

 2. Voor mij is het een pot nat. Ze zijn allemaal haatdragend, integreren niet, Houden niet van onze tradities. Maar dringen die van hun aan ons op en dat is alleen maar ellende.Plus ze blijven ten alle tijden MOSLIM.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Moslims mogen mij onbeperkt de teringtiefeskanker wensen.
  Nou ben ik islamofoob.
  De cultuur van Anatolische geitenhouders op ezel is gelijkwaardig aan de onze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s