Dief tegen agent: “Ik onthoofd je in naam van Allah”

Screenshot_104

(Door: Shauni Deferm)

GENK – Een 49-jarige man uit Genk riskeert een celstraf van 18 maanden en een geldboete van € 600,-  voor verschillende diefstallen in Genk. Nadat de man in het vizier kwam van een politieagent, uitte hij ernstige bedreigingen. “Ik ga naar Syrië en kom terug om je te onthoofden”, zou hij geroepen hebben.

De veertiger trok eind juni door Genk om verschillende diefstallen te plegen. Wat begon met een pakje tabak, een gsm en een scheerapparaat, eindigde met een poging tot diefstal met geweld. Toen de man betrapt werd op het meenemen van een spaarpot, haalde hij uit met een houten plank met spijkers om zo de mensen die de diefstal ontdekten te bedreigen.

Onthoofden

Ook een politie-inspecteur, die de veertiger wilde controleren, kreeg te maken met ernstige verbale agressie: “Ik trek naar Syrië om een opleiding te volgen” en “Als ik terugkeer, kom ik je onthoofden in naam van Allah”. De politieagent vraagt hiervoor een schadevergoeding van € 250,-

De advocaat van beklaagde stelt dat zijn cliënt ten tijde van de diefstallen handelde onder invloed van drugs. “Hij leeft van een uitkering en moet daarvan een minderjarige zoon onderhouden”, aldus zijn raadsman. De uitlatingen naar de agent toe worden ontkend. “Die politieman heeft dat PV zelf opgesteld.”

Vonnis volgt op 25 augustus.

Bron:
www.hbvl.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Dief tegen agent: “Ik onthoofd je in naam van Allah”

 1. Jan zegt:

  Dat wapen heb je om moslims te doden dus maak er dan ook gebruik van, stomme eikel.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Een 49-jarige man uit Genk riskeert een celstraf van 18 maanden en een geldboete van € 600,- voor verschillende diefstallen in Genk. Een taakstraf zullen ze bedoelen. Een middagje verplicht schoffelen of zo iets. Baardmannen die misdaden plegen wil men niet straffen, eerder belonen voor hun uitermate crimineel gedrag.. Zou een autochtoon al deze criminele feiten plegen, dan kreeg hij geen 18 maanden celstraf, maar 60 maanden celstraf zonder aftrek van voorarrest. En geen boete van €600,- maar eentje van €2000,-. Iedereen kent de motie Halsema; Het tegengaan van Islamisering is geen doelstelling van beleid. Sterker nog; En er is door de overheid ook al bepaald dat Moslims beschermd dienen te worden. Tegen ons autochtonen, die voor hun recht proberen op te komen !

  Like

 3. Pieter zegt:

  Veel te laag ingezet politie-eikel. Moet minstens 5000 euro zijn.

  Like

 4. Cathja zegt:

  De dader zou wat mij betreft zelf kennis mogen maken hoe het voelt als je een lat met spijkers op je huid krijgt! De politie is nog mild met zijn eis om € 250,– schadevergoeding te vragen. Het wordt tijd dat het besef bij die islamieten gaat groeien dat ook met ons niet te spotten valt.
  Dag na dag is er ergens wel weer iets aan de hand waarbij moslims betrokken zijn, en ‘nooit’ is het hun aan te rekenen. Nou, dat moet echt veranderen. Dreigementen moeten direct afgestraft worden, en bij herhaling tweede paspoort inleveren en oprotten.
  Leef je leven zoals gewenst maar in je vaderland!

  Like

 5. elisah zegt:

  Wat een debiel, hij moet dus eerst naar Syrië gaan om een opleiding te volgen om daarna een politieagent te kunnen onthoofden? Ja, ja en die pipo zei dat dus alleen maar omdat hij drugs gebruikt had?
  Die moet ik onthouden, drugs als excuus voor alles en daar dan ook nog mee wegkomen….

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Die moslim kan de schadevergoeding van € 250,- niet betalen. Geen enkel probleem. Die plank met uitstekende spijkers waar hij andere mensen mee bedreigde, daar kan hij die geldboete mee afkopen. Geen stokslagen maar 250 plankslagen en de schuld is vereffend.

  Like

 7. Altijd weer het zelfde liedje, verward? Maar nu, man heeft een uitkering en van die uitkering gebruikt hij drugs. Om die aan te schaffen moet hij stelen. Wat lult die advocaat nu, daarom was hij onder invloed van drugs. Geen excuus voor stelen.

  Like

  • volksrechter zegt:

   Advocaat word betaald door de staat als persoon niet solvabel is, hetgeen dus van toepassing is en als de staat betaald dan is de rekening vlug gemaakt door die advocaat, misschien wel het vierdubbele ereloon als dat men gewoon zou betalen aan hem.

   Like

 8. Flo zegt:

  “Hij riskeert een etc…” Dus deze moslim rat krijgt helemaal geen enkele straf!

  Like

 9. Marijke zegt:

  Advocaten zijn soms ook ratjes. En hoe kan hij nou onder invloed van drugs geweest zijn; dat is toch hari., haro..haram?!

  Liked by 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk wordt de dief vrijgesproken en moet de agent een schade vergoeding betalen wegens smaad.
  Want U weet de huidige rechters spreken alleen nog maar “recht” !!

  Like

 11. fleckie zegt:

  Agent had ook kunnen zeggen, ‘Wacht even, dan geef ik je eerst een.’.blauw boontje,’ ten afscheid”.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Wat een opluchting zou het zijn als de Trias Politica eens jegens alle misdaden van zogenaamde vluchtelingen/economische immigranten zou reageren zoals het moet. Gewoon ook zoals elk andere burger van eigen land zou worden behandeld als ze iets op hun kerfstok hebben. Géén voorkeursbehandelingen en laffe onderdanigheid tonen, maar gewoon ze als dat behandelen wat ze in feite zijn: criminelen die niet bevorderlijk zijn voor de volksgezondheid en geen plaats in onze maatschappij en land hebben. Maar het beste zou zijn alles stop te zetten. Immigratiestop en no nonsens. Grenzen dicht.

  Like

 13. Ik ga naar Syrië en kom terug om je te onthoofden”, zou hij geroepen hebben.
  Nou dat is dan wel een flinke omweg eerst naar syrie en dan weer terug om die blauwhelm te onthoofden heeft ie vast lang over nagedacht 🐒🐒🐒

  Like

 14. Draco zegt:

  Als moslims onder de sharia willen leven, dan doen wij dat toch? Voor hen het sharia-recht, voor ons het normale recht. Wat zou er met jou gebeuren als je in, laten we zeggen Saudi Arabie, een agent met onthoofding bedreigd???

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Als moslims zo nodig onder sharia willen leven, gaan ze maar fijn naar een moslimland. Hier hebben wij het nu eenmaal anders geregeld en als dat hun niet aanstaat, donderen ze maar op.
   Trouwens in SA halen ze het niet eens in het hoofd een agent te beledigen, dat kan alleen hier, met al die overjarige struisvogels die het gevaar maar niet blijven zien.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s