Dit is een verderfelijk systeem vergoelijken onder het mom van verdraagzaamheid

Screenshot_111

(Door: Darya Safai)

De Belgisch-Iraanse Darya Safai (41) is oprichtster van de actiegroep Let Iranian Women enter their stadiums en auteur van Lopen tegen de wind.

Deze foto maakt mij niet gelukkig. Sommigen vinden het een mooi symbool van diversiteit en het bewijs dat culturen harmonieus kunnen samenleven. Anderen leggen er de nadruk op dat je moslimvrouwen zo de kans geeft om mee te doen aan internationale wedstrijden. Ik zie dat niet zo rooskleurig.

Wie gelooft in het dragen van de hidjab, gelooft in de sharia. Het is niet zomaar een kledingstuk, maar het uiterlijke kenmerk van de discriminatie van vrouwen, die een van de pilaren vormt van het islamitisch gedachtegoed. Op basis van de sharia worden vrouwen rechten ontnomen. Alleen bij hoge uitzondering hebben ze het recht om te scheiden, de voogdij gaat altijd naar de man en de getuigenis van een vrouw is maar half zoveel waard.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, sharia, Slavernij, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Dit is een verderfelijk systeem vergoelijken onder het mom van verdraagzaamheid

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Kunt u zich nog herinneren? Op De OS in Mexico brachten Tommie Smith en John Carlos de Black Power groet. Ze zijn ontslagen door het Amerikaans Olympisch Comité en het IOC sprak er schande van.

  Maar wat zij deden was in mijn ogen niet anders dan wat de moslimvrouwen doen in hun door moslimmannen goedgekeurde outfit. Een demonstratie van hun geloof. Waarom mogen deze vrouwen wel wat de zwarte mannen destijds niet mochten?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 2. “Sommigen vinden het een mooi symbool van diversiteit en het bewijs dat culturen harmonieus kunnen samenleven.” Tja waar halen ze het vandaan om een islamo-fascitische monocuultuur een uiting van diversiteit te noemen, daar kan alleen een linkse randdebiel op komen. Dat de moslim vrouwen zich bewust van hun sociale status binnen deze verschrikkelijke monocultuur zijn is al veel langer bekend bij de realisten onder de autochtone bevolking. De moslim vrouwen berusten zich al 1400 jaar onder onder de oppressie van de islam en hun echtgenoten en hun zonen. De zonen worden opgevoed als kleine prinsen, overal krijgen deze etters van kleine mensen hun zin in, wat overblijft wanneer zij eenmaal volwassen zijn is een geestelijk beschadigd mens, zich sociaal onvolwaardig voelt in een moderne westerse maatschappij en dito cultuur. Hiermee is het zaadje geplant voor een ontsporing in de maatschappij, niet allemaal natuurlijk, maar bij velen blijft deze vorm van opvoeding meestal wel hangen…

  Geliked door 3 people

 3. Ovatie! Dit had niet beter verwoord kunnen worden, door níemand!
  Aan de naam van de auteur meen ik te bespeuren, dat zij niet van West-Europese afkomst is en mogelijk schuilt daarin wel het geheim: Wij westerlingen zijn de laatste generaties zó verwend met de vanzelfsprekendheid van vrijheid en gelijkheid dat we de vinger vaak niet eens op de zere plek kúnnen leggen als er in die richting kennelijk iets niet deugt. Dat auteur dit wèl uitmuntend kan, kon echt wel eens iets te maken hebben met wat zij bijvoorbeeld in eigen kennissenkring waarneemt -zonder daar zelf overigens rechtstreeks mee te maken te hebben. Maar de waarneming is wèl van A tot Z juist!

  Like

 4. Jan zegt:

  Die mohammediene doet gewoon pijn aan mijn ogen. Even compenseren met fatsoenlijk volleyball outfit:

  Geliked door 2 people

 5. Ik haat dit, islam is overal, men wordt er constant mee geconfronteerd. Zelfs hoofddoekjes irriteren me mateloos…..laatst in Ziekenhuis was ook een medewerkster die onderzoekjes doet….met een hoofddoek……..laatst in gemeentehuis, ook een medewerkster met een hoofddoek…..ik word er kotsziek van……….weg met die islamitische uitingen……….weg met islam

  Geliked door 2 people

  • Ach beste jowitteroos je zit nu in dezelfde fase van islam kritisch denken, net zoals vele andere realisten. Het zinkt maar niet in (niet genoeg m.i.) bij het volk wat volgend jaar weer op de traditionele politiek gaat stemmen, niet bewust van het feit dat de reguliere politiek correcte volksvertegenwoordigers in bedekte termen zeggen: Weg met jullie! Misschien is in maart volgend jaar de laatste kans op een voorzichtig herstel van de democratie, maar zelf ben ‘k daar zeer sceptisch over…

   Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Wacht eens even, die islamitische Mohammedaanse moslims die vrouwen helemaal willen inpakken doen dat zodat vrouwen geen lust opwekken. Vieze lage smerige lust! Maar als je dat pak bekijkt dan kun je heel duidelijk de vrouwelijke vormen goed zien, het is net alsopf ze naakt is. Ik vermoed dat er in Turkije en Midden Oostelijker er veel ‘jongenshartjes’ sneller gaan kloppen bij het zien van die wulpse vrouwelijke vormen. En met dat jongenshartjes die sneller gaan kloppen bedoel ik natuurlijk gewoon dat ‘s-avonds laat in bed de mannen in de achtergebleven gebieden hun roede ter hand nemen en Gods water over Gods akker laten vloeien.

  Geliked door 1 persoon

  • ……..alles in de islam heeft met onderwerping te maken, ook de kleding……….bidden,voedsel,rituelen, seperaatie ( zwemmen, moskeebezoek) en zo integreerd het islamitische systeem Sharia in ons Westen en de volidioten die ons land denken te regeren, denken maar dat het uit respect voor een zogenaamde religie is………..

   Like

 7. Die vrouwen zitten gevangen in hun geloof en hun kleding is met recht hun gevangenis. Je moet er toch niet aan denken dat als het warm is je zelf nooit luchtig mag kleden.

  Like

 8. Pete zegt:

  Zo te zien heeft onze islamitische deelnemer aan de “olympische spelen” (mag dat wel van allaah ?) ernstig overgewicht !!

  Tis ‘obesitas’ een ziekte die veel voorkomt bij moslims !

  Waar je ook komt ter wereld, zie je moslims, zie je dikke vette waggelenden eenden in aardappelzakken..
  Chronische stress.. zie je vaak bij vrouwen, die moeten leven in een, gedwongen, religieus, sociaal keurslijf en onnatuurlijke “levensstijl”
  En ook nog verplicht zeggen dat je het uit “vrije wil” doet..hahaha.

  Moslim mannen vinden dit prima.. Dikke vette wijven zijn sexueel onaantrekkelijk, niet begeerlijk voor andere mannen, ingeval dat de niqaab of boerka zijn functie voorbij schiet bij hitsige allaah-mannetjes..
  (vandaar dat slanke geitjes zo populair zijn in moslim landen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s