’Man verkrachtte en mishandelde vijf meisjes’

Screenshot_80

ROOSENDAAL – Het Openbaar Ministerie (OM) in België heeft zes jaar cel geëist tegen een 24-jarige man uit Roosendaal. Hij wordt verdacht van het seksueel misbruiken en mishandelen van vijf jonge vrouwen, onder wie enkele minderjarigen. Dat melden Belgische media.

De man verbleef al een tijd in het Belgische Essen, waar hij bekend staat als ‘de Afghaan’ (!). De vijf meisjes die een klacht hebben ingediend, komen uit dezelfde vriendengroep.

De Telegraaf

Een 19-jarige vrouw die zegt te zijn verkracht, verklaart dat de man tijdens de aanval tot bloedens toe in haar borst beet. Een andere vrouw zegt dat ze tijdens een uitgaansavond onwel werd, nadat de man haar op een cocktail had getrakteerd. Ook zij zou zijn verkracht. Een vrouw die een relatie zou hebben gehad met de man, verklaart aan de politie dat ze gedwongen werd MDMA te nemen en vervolgens misbruikt werd.

Het OM ziet geen reden om aan de verklaringen te twijfelen. De man uit Roosendaal erkent dat hij met sommige van hen uitging en seksueel contact heeft gehad, maar nooit tegen hun zin.

De uitspraak volgt op 11 augustus.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, Seks, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op ’Man verkrachtte en mishandelde vijf meisjes’

 1. boorzalf zegt:

  Castreren en droppen boven Afghanistan.

  Like

 2. Cathja zegt:

  In de media nergens een vermelding dat het om een moslim gaat hè? Ach, we kunnen er in bijna alle gevallen wel vanuit gaan dat dit zo is. Het is bijna aan de orde van de dag. Wat er niet bij staat in de kranten vullen we zelf wel in. Daarvoor hebben we geen journalisten nodig.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Het is ook allemaal vies vuil pervers verkrachtersvolk. Allemaal eruit schoppen. Pat Condell had gelijk toe hij ruim een jaar geleden al voorspelde dat “the import of the most hostile, backwards culture on the face of the planet will make life in Europe less safe for gays, Jews and WOMEN.” We zagen het al in Keulen, Noord-Engeland en eigenlijk overal in Europa. Dit Moslimschorem hoort niet hier, en eigenlijk nergens in onze wereld.

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  Hoe naïef moet je dan zijn om van een “Afghaan” een cocktail aan te nemen?
  Of een “relatie” te hebben met zo’n man?
  Loop met een grote boog om dat tuig heen, dan kom je er misschien nog goed vanaf.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Woest op de Televaag die weer eens voor de zoveelste maal de goede naam van de autochtone Nederlanders door het slijk trekt.

  De door en door verrotte links correcte media die vuile buitenlandse tering verkrachters stug Nederlanders blijven noemen !!!!
  Wat haat ik dat soort media die de Nederlanders door het slijk blijven halen om vooral maar politiek correct te zijn. !!!!

  De achterlijke linkse smeerlappen die zichzelf journalist durven te noemen, daar zouden we collectief een klacht wegens smaad tegen in moeten dienen !!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Ik denk dat het de journalisten opgelegd is. Zo ook in praat programma’ s op de tv. Dan zit ik ook altijd te wachten tot zij is een keer die vraag zoude stellen, die ik zou stellen. Maar die komt nooit. Is allemaal van te voren afgesproken wat wel en wat niet mag. Mooier is als het live is, dan kan je er nog wel eens iets tussendoor gooien.Van die vrouwen vind ik vreselijk en natuurlijk ging het weer om zo’n gluiperige moslim. Die vrouwen zouden hem eigenlijk voor hij zou worden vastgezet eens flink wat zweepslagen op zijn blote kont moeten geven. Maar, dat vind hij misschien nog lekker ook.

  Like

 7. Bas zegt:

  Wat een smerige respectloze viespeuk !

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Gewoon villen met zoute varkensreuzel overgieten en aan de deur van ’n moskee spijkeren.

  Liked by 1 persoon

 9. Onze regeringen geven zelf de mogelijkheid om te verkrachten enz. enz. want ze houden bewust de moslims de hand boven het hoofd. WELKOM WELKOM WELKOM moslims .
  deze oorlog verliezen we, want onze leiders verraden ons.

  Like

  • L. Schraal zegt:

   Sjoukje Reitsema,op 15/16 maart 2017 a.s. Hebben we een legale en wettige mogelijkheid om dit soort wan toestanden een halt toe te roepen door PVV te stemmen als nieuwe Volksvertegenwoordiger van Nederland. Dan gaat er in 2017 eindelijk een begin aan Herstel van Nederland en haar inwoners en culturele erfgoed worden begonnen. Tot dan mag je hopen nooit s avond’s s nacht’s in je eentje een groep van 5 of meer vluchtelingen tegen te komen.

   Like

 10. Onze regeringen houden de moslims de hand boven het hoofd en daarom kunnen wij wel schelden maar het helpt allemaal niets, het is een verloren zaak De gesel van de islam komt eraan.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Verkrachters altijd overdragen aan de vader van de slachtoffers. Samen met broers en – of vrienden weten ze daar wel raad mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s