Peiling: 78% van de Russen vertrouwt Poetin

Screenshot_91

(Vertaling: E.J. Bron)

MOSKOU – In tegenstelling tot de Duitsers hebben de Russen sinds geruime tijd een staatshoofd die weet wat hij wil, en die consequent nationale belangen vertegenwoordigt. Dat is, zoals blijkt uit een actuele peiling, blijkbaar ook voor de meerderheid van de Russische bevolking zichtbaar en vindt haar instemming.

Duits - Zuerst

Een imposante 78% van de Russen vertrouwt Poetin. Dat bleek uit een peiling van het opinieonderzoeksinstituut “Lewada-Centrum”, waarvan de resultaten nu gepubliceerd werden. 18% van de Russen vertrouwt Poetin niet, 5% geeft geen duidelijk antwoord.

Onder diegenen die Poetin vertrouwen, is de instemming relatief gelijkmatig over zeer verschillende politieke terreinen verdeeld. Zo noemt 14% van de geënquêteerden de toename van de gevechtskracht en de hervorming van de strijdkrachten als Poetin´s belangrijkste verworvenheid, voor 11% is dit de versterking van de standpunten van Rusland in de wereld. De economische ontwikkeling van het land, het herstel van de orde in de staat en het behoud van de stabiele binnenlandse politieke situatie werden elk door 10% van de mensen genoemd. 7% van de geënquêteerden beschouwt bovendien de gestegen levensstandaard van de burgers evenals hogere lonen, salarissen en pensioenen als Poetin´s belangrijkste prestaties.

De peiling van het “Lewada-Centrum” werd van 22 tot 25 juli onder 1.600 volwassen burgers uit 137 gemeentes in 48 Russische regio´s uitgevoerd.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Peiling: 78% van de Russen vertrouwt Poetin

 1. Aegolius cs zegt:

  Misschien wel Erdogan 100 % der Turken, zelfs in Duitsland. Mooie winst voor Rusland.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Een paar dagen geleden dacht een van de dames die hier aanwezig is dat ze wat verward is omdat ze niemand meer vertrouwde .
  Ik sprak dat tegen , iets met info en onbewust verbindingen leggen tussen nieuw en oude informatie en gecontroleerde oppositie

  Misschien dat dit wat helpt , moet je het wel LEZEN .

  Huis nummer 3 !!

  controlled opposition pays well, special if you endorse hillary !

  The great thing about being an avowed socialist is that you get to posture as a self-righteous man of the people without foregoing the benefits of wealth. Take the case of Bernie Sanders, whose self-reported net worth was $528,014, yet who just spent a reported $600,000 on a summer “vacation home” with 500 feet of lake frontage on gorgeous Lake Champlain.

  https://warsclerotic.com/

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Putin is een nationalist, maar ook een realist. Hij is geen onstuitbare oorlogskraaier. Maar het Westen schijnt er op uit te zijn hem continu uit te dagen ( handelsboycot, NAVO-oefeningen vlak bij de Russische grens, tegenwerking in Syrie, gezeik over de Krim etc..). Ik begrijp het Westen niet. In de huidige tijd is het zo belangrijk grote bondgenoten te hebben. Zeker een christelijke natie als Rusland. Waarom houden wij ons bezig met die schijtmoslims, die ons alleen maar kapot willen maken? Voer een boycot tegen DIE lui in. Haal je olie uit Rusland en verdelg ISIS. Laat geen Islam en Moslims meer toe in Europa, en verwijder waar het kan. En negeer de moslimwereld verder. Dan implodeert dat zooitje daar vanzelf wel.

  Like

  • Asgard zegt:

   Ik vertrouw net zo ver als ik ‘m zie, niet dus,…wat weten wij nu van Rusland af??? We weten veel over de westerse politiek, of denken wij dat?? Feit is dat Rusland en Turkije zich weer willen verzoenen op wereldtoneel, dat kan maar 1 ding betekenen, belangen en nog eens belangen.het mag duidelijk zijn dat Poetin voor de wereld een goeie staatshoofd lijkt maar ik zie hem net zoals Erdogan als een wolf in schaapskleden, dat de Russen wat geflikt hebben tegen het westen dat mag ook duidelijk zijn anders reageert het westen niet zo op Rusland, de Amerikanen zijn zo gek nog niet, een tijd lang Merkel afgeluisterd over de handelsbetrekkingen met Rusland,…we zien nu waar dat naartoe kan leiden, een destabilisatie van het Europese avondland,..Rusland, Iran, Turkijke is een mooie alliantie! Dat gaat nog wel wat worden in de toekomst,..de profeten zijn zo gek nog niet!

   Like

   • Ik denk dat het ook niet veel afweet van Amerika,de echte vijand van europa

    Like

   • Benesha zegt:

    Jij weet blijkbaar niet veel van Rusland af en begrijpt al helemaal niks van wereldpolitiek. “dat de Russen wat geflikt hebben tegen het westen dat mag ook duidelijk zijn anders reageert het westen niet zo op Rusland” Wat een conclusie zeg. Wat heeft Rusland geflikt? Gereageerd tov een CIA coup in Kiev, geregistreerd vanuit de Amerikaanse ambassade aldaar? Gereageerd door een referendum te organiseren op de Krim waar voornamelijk etnische Russen wonen, voor terugkeer bij het moederland? Gereageerd om de Zwarte Zee vloot te beschermen tegen de Amerikanen met hun Oekraiënse nazi vrienden? De paralellen met Syrië waar Rusland zijn Middellandse Zee vloot voor anker ligt zijn klaar als een klontje. Zou het niet toevallig kunnen dat de hegemon VS het niet kan hebben dat Rusland die Amerikaanse hegemonie en dictatuur niet wil en in de weg staat? Ik weet waarvoor ik kies. Een meervoudig polaire wereld en niet de unipolaire Orwelliaanse dictatuur waar de VS naar toe wil. Waarom wordt het Trump zo moeilijk gemaakt denk je? Trump wil Amerika zich weer met zichzelf laten bezighouden ipv overal te willen interfereren.

    Liked by 2 people

 4. Draco zegt:

  Ik hoop dat Geert MP wordt en meteen goede banden aanknoopt met Putin, en ons terughaalt uit de Navo. Ons lidmaatschap heeft m.i. niet zo veel waarde meer. Voorts moet hij onze krijgsmacht meteen beginnen te versterken en uit te breiden. Nu is de krijgsmacht gewoon een buitengewoon goed bewapende politiestrijdkracht.

  Like

 5. Citaat

  “Wanneer het er op aankomt om geweld te gebruiken, dan speelt je het spel van het systeem. Het establishment zal je irriteren, om je te laten vechten. Want zodra ze je gewelddadig hebben gemaakt, dan weten ze hoe ze je moeten aanpakken. Trek aan je baard, trek rare gezichten. Het enige waar ze niet mee weten om te gaan is geweldloosheid en humor. ”

  -John Lennon

  Like

  • Patrkck zegt:

   Ja, totdat de straat wordt afgezet door moslims. De 25000 nederlandse militären zijn dood of gevlucht (geen munitie) en de politie kan niks. De moslims voeren dan de mannen weg. Eigenlijk is het bij “having to use” al te laat. Geweld moet je eerder gebruiken. De moslims en de linkse gebruiken nu al veel geweld en daar wordt naar geluisterd. Protest met humor wordt door de linkse media gecensureerd. De groeten.

   Liked by 2 people

 6. aquarius4422 zegt:

  Eerlijk gezegd heb ik ook meer vertrouwen in Poetin dan in Obama.
  Over Clinton wil ik niet eens woorden vuil maken.

  Like

 7. alidas1 zegt:

  precies wat je zegt aquarius4422.
  Hij komt tenminste op voor zijn eigen volk.
  ze willen hem uit zijn tent lokken maar hij trapt er mooi niet in.

  Like

 8. Poetin heeft een krachtige uitstraling en niet gauw uit zijn evenwicht. Een goede leider voor zijn volk. Beter dan die slappe hap in Amerika, op Trump na dan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s