“Socialist” Bernie Sanders koopt zomerhuis voor $ 600.000,-

Screenshot_109

De “socialist” Bernie Sanders.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Water prediken en wijn drinken? Juist die Amerikaanse politicus die anders zo tekeerging tegen de “hoogste 1%”, kocht voor zichzelf in Vermont een zomerhuis voor $ 600.000,- Bernie Sanders verliest steeds meer aan geloofwaardigheid.

Contra magazine

De hoogste Amerikaanse strijder tegen de privileges van de superrijken en van het establishment maakt daar zelf deel van uit. Nadat zijn campagne tegen Hillary Clinton dankzij het bedrog van het partijestablishment van de “Democraten” mislukte en de “socialist” Sanders er daarna desondanks voor wierf om op Clinton te stemmen, houdt de Senator voor Vermont in Washington D.C. zich weer met zijn werk bezig – en gunt zichzelf een nieuw zomerhuis in zijn thuisstaat.

Daarvoor maakte de Senator $ 600.000,- vrij. Het nieuwe zomerdomicilie bevindt zich slechts op enkele meters afstand van de oever van Lake Champlain in het plaatsje North Hero op de Champlain eilanden. Een favoriete plek van veel rijken.

Intussen begint er bij de voormalige Sanders-fans wrevel te ontstaan. Want behalve zijn huizen in Washinton D.C. en in Burlington bezit hij nu al een derde huis. De vele kleine donoren, die van hun geringe inkomen nog een paar dollar voor zijn campagne schonken, voelen zich nu verneukt. Kun je ze het kwalijk nemen?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

32 reacties op “Socialist” Bernie Sanders koopt zomerhuis voor $ 600.000,-

 1. Lijkt wel een marokkaan of turk met een zomerhuis, Kunnen wij alleen maar van dromen. Maar van wie zijn geld wordt dit betaald ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Driek zegt:

  Ik vind het echt plebejisch, om als politicus in je overhemd met opgestroopte mouwen een toespraak te houden. Afkomst verloochend zich niet. We hebben er hier ook zo eentje, Jesse klaver van Groen Links, die stond ook in z’n overhemd te oreren. Walgelijke lieden. Tuig van de richel is.

  Geliked door 4 people

 3. Tja, nou ja…..Socialisme als zodanig bestaat in Amerika toch al niet, ga daar maar van uit.

  Like

 4. ildiko zegt:

  dit doen alle socialisten en communisten. Zelfverrijking, precies zoals de kerken ook.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  De Clintons zijn ook zogenaamde voorstanders van het socialisme, maar in wezen zijn ze zelf ook multimiljonairs. It’s all about the money, money, money…

  Like

 6. Mirjam zegt:

  De Clintons zijn ook multimiljonairs en sociaal democraten. It’s all about the money, niet om de eerlijkheid en gelijkheid, verre van dat…

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Het overhemd met opgestroopte mouwen is trouwens het de metafoor voor de geitenwollen sok van vroeger. Het moet de indruk wekken dat men zich inzet voor de ‘gewone’ man/vrouw, die geen cent te makken heeft en het beeld scheppen van eenheid met deze ‘doelgroep’. Een verkiezing strategie ingefluisterd door de marketing specialisten. Allemaal gemaaktheid. Bah.

  Geliked door 2 people

 8. Eric zegt:

  Zijn enige verdienste is dat hij de Clintons zolang heeft dwarsgezeten en een revolutie binnen zijn partij heeft ontketend die Trump in het voordeel kan spelen. Zijn verraad tijdens de conventie wist deze nieuwe dynamiek niet uit. Misschien had Trump hem als running mate kunnen kiezen, dan had Clinton er helemaal gelegen. En zo’n Sanders is een politicus als de anderen, die gaat gewoon voor de postjes.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Nivelleren is een feest …… bedoeld voor het ‘klootjesvolk’

  Marcel van Dam woont ook in een landhuis.

  Geliked door 2 people

  • vanhetgoor zegt:

   Marcel van Dam woont in een kasteel, een landhuis met een gracht er om heen temidden van een riant landgoed. Ik meen mij te herinneren dat dit twaalf miljoen Euro heeft gekost. Zijn vorige ‘recreatiewoninkje’ met slechts 20 kamers werd te klein voor plaats te bieden aan de inwonende geriater en psychiater naast de andere staf. Tevens is er in dit nieuwe huis meer ruimte voor asielzoekers op te nemen.

   Like

 10. louis-portugal zegt:

  Hij mag toch ook in een fatsoenlijk huis wonen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dat mag hij zeker, Louis, maar het is opmerkelijk dat hij het credo: ‘if you can’t beat them, join them’ letterlijk heeft genomen. Na eerst fervent tegen Clinton te zijn geweest, toch de beslissing maken van haar te steunen, is een opmerkelijke ommezwaai. Als zo iemand in de politiek als president was gekozen, hoe zou het dan met zijn integriteit en standvastigheid m.b.t. zijn beloftes gesteld zijn? Misschien heeft hij wel voor het steunen van Clinton een bonus ontvangen en kan zich daarmee het huis veroorloven.
   De reden dat hij gestopt is met meedoen aan de verkiezingen, zo las ik, is niet alleen de meerderheid van stemmen die Clinton behaalde, maar ook het tekort in zijn budget van geld om zijn campagnes verder te voeren.

   Ik weet niet of dit allemaal maar theorieën zijn die nu in mijn hoofd rondwarren, maar het geeft je te denken. Ik vind sowieso de hele ‘shebang’ van verkiezingsretoriek maar een farce en theater van onechtheid. Het zijn allemaal leugenaars en opportunisten als het hun uitkomt en ‘there is not a straight and honest man/woman among them. Corruptie viert hoogtij in de politiek en ik heb er totaal geen hoge hoed van op.
   Als je eerlijk bent in de politiek, dan vorm je een gevaar. Net zoals Pim Fortuyn, net zoals Geert Wilders, net zoals Nigel Farage.
   Maar dat zijn in mijn ogen wel de sterkste mensen. Mensen die ertoe doen, die je hart weer hoop geven dat het niet allemaal duivels zijn die onder ons leven en je weet instinctief dat ze eerlijk zijn, want ze wijken niet van hun standpunt af, ook al kost het hen hun leven. Voor deze mensen heb ik respect. En weet je, het rechtuit zijn, eerlijk zijn, dat is ook hun grote kracht. Als ze dit niet meer zouden zijn, dan waren ze net als de anderen en lieten de mensen hun vallen. Waren er maar meer van hen.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Laat me raden……..smeergeld van de Clintons ??

  Like

 12. “Socialist” Bernie Sanders koopt zomerhuis voor $ 600.000,- Ach dat is voor een Amerikaanse ‘socialist’ een peulenschil, Amerikanen zijn nu eenmaal anders dan de meeste Europeanen. Begrijp niet waarom dit zó op een bijzonder groot formaat voor het voetlicht gebracht dient te worden. In Nederland hebben “wij” toch óók zo’n socialist die a contant een huist ter waarde van € 350,000 aftikt, tja dit is het eerlijke verhaal (Kuch).

  Definitie van krankzinnigheid: Stemmen op dezelfde partijen, in de hoop dat het dan beter gaat in 2017…

  Je bent wat je stemt!

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Opvallend ja, meneer Samsom bedriegt zijn vrouw, neuqt zijn personeel, misbruikt zijn kinders voor propaganda en kan toch gewoon geld hebben om een ander huis te kopen bij de scheiding.
   Raar, werkende Nederlanders kennen dergelijke mogelijkheden niet.
   Hoe komt hij aan zijn geld, van Erdogan gekregen?

   Geliked door 1 persoon

 13. leefbarbaar zegt:

  Net als hier dus. De grote socialisten hier zijn allemaal rijk geworden door anderen geld af te pakken: Kok, de Waal, Jongerius, Samsom, Bos. Dat kan omdat ze de media bezitten.
  Ik volg het nieuws in Engeland ook een beetje en ook daar zit men met een dikke laag overbetaalde, niet functionerende ambtenaren, die de dienst uit maken. Ook daar wordt Bromsnor geleid door een commissaris, die denkt dat ie god is en overladen wordt met zilverlingen.
  Het socialisme is onlosmakelijk verbonden met de Bilderberggroep en even internationaal.
  We leven in een tijd van hebzucht en de mensen die moeten zorgen voor openheid, eerlijkheid en compassie, staan allemaal aan de verkeerde kant.
  Overigens is de Engelse oppersocialist dubbel fout: meneer Corbyn laat zich ook betalen door Hamas.
  http://jewishnews.timesofisrael.com/calls-for-probe-into-corbyns-failure-to-declare-funds-from-hamas-supporter/
  Daarom ook kan Brexit een zegen zijn. Saneer eerst je eigen land en je eigen bestuur, geef het volk zijn stem terug en herstel de onafhankelijkheid van justitie en media. Met Brussel onmogelijk, maar nu misschien nog uitvoerbaar.

  Like

 14. Jan zegt:

  Bernie Sanders, de Marcel van Dam van de Democraten

  Binnenkijken bij: Het landgoed van oud-PvdA-topman Marcel van Dam

  Huidig optrekje:

  http://www.show.nl/video/clips/2016/binnenkijken-bij-het-landgoed-van-oud-pvda-topman-marcel-van-dam/

  Dit kon je je als politicus in de tijd van Rode Joop niet permitteren met een eenvoudig minister- of Kamerbaantje alleen als je corrupt was en dat zijn alle rooien.

  Like

 15. Jan zegt:

  The top 1% of the top 1%…………….

  Like

 16. N.E. Derlander zegt:

  Soms verbaas je je als je ziet dat iemand geheel onverwachts als een blad van een boom van mening draait, zonder aanwijsbare reden. Zonder aanwijsbare reden…………..?

  Like

 17. Anna zegt:

  Dat geld had hij zeker nog over van zijn Campagne……

  Like

 18. Anneke zegt:

  Socialisten zijn de grootste A-socialen !!! Mede dankzij hun is de ikke ikke ikke mentaliteit in onze samenlevingen tot leven gekomen !!! Haha, de samenlevingen zijn inmiddels fiks verdord !!!

  Like

 19. Anneke zegt:

  Net zo rot als, mrs. Killington !!!

  Like

 20. Pete zegt:

  Zag het nog niet staan bij de reacties !

  “links lullen—rechts zakken vullen”

  Een ‘goeroe’ van links.. de zanger Bob Dylan, bezit een landgoed in Amerika zo groot als de provincie Utrecht, met een veestapel van 800 paarden..
  (baas boven baas)

  De pech is dat zulke charlatans, een gat in de markt zagen, wat opzich niet verkeerd is lijkt mij..
  Maar hele vokstammen en generaties hebben beinvloed met hun achterlijke ideeën, (alle culturen zijn gelijk). En die narigheid openbaard zich nu, met alle ellende en dooien die je jezelf maar kan voorstellen..
  De 3e wereld oorlog is rechtstreeks een gevolg van dat armzalig ‘linksdenken’ !!!

  Like

 21. Republikein zegt:

  Klep, wat een kutstuk.
  Hoe kom je er op.

  Like

 22. Jan zegt:

  Sanders moet in debat met Cruz (ook nu kreeg het publiek de vragen toegespeeld van CNN, wat dus wéér fraude betekend) toegeven dat Obama Care shit en gebakken lucht is

  Sanders, typische socialist, gewoon doorgaan op de ingeslagen weg en liegen

  Like

 23. Jan zegt:

  FBI onderzoekt handel en wandel van de vrouw van Bernie Sanders in verband met verduistering van $7 miljoen, wat leidde tot failliet van particuliere Burlington College waarvan zij hoofd was

  http://dailycaller.com/2017/04/28/the-fbi-is-investigating-bernie-sanderss-wife-over-sketchy-land-deal/?utm_campaign=atdailycaller&utm_source=Twitter&utm_medium=Social

  En dan zijn er nog steeds personen die menen dat socialisme iets met rechtvaardigheid te maken heeft en niets met diefstal

  Like

 24. Jan zegt:

  Sanders en vrouw lichtten staat en school op voor €10 miljoen

  Sen. Bernie Sanders, I-Vt., and his wife, Jane Sanders have hired prominent defense attorneys amid an FBI investigation into a loan Jane Sanders obtained to expand Burlington College while she was its president, CBS News confirms.

  Sanders’ top adviser Jeff Weaver told CBS News the couple has sought legal protection over federal agents’ allegations from a January 2016 complaint accusing then-President of Burlington College, Ms. Sanders, of distorting donor levels in a 2010 loan application for $10 million from People’s United Bank to purchase 33 acres of land for the institution.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/bernie-jane-sanders-hire-lawyers-amid-fbi-investigation-bank-fraud/

  Like

 25. Jan zegt:

  Waarom sociaslist synoniem is voor leugenaar

  Bernie Sanders sleept het tweede jaar weer $1000.000 binnen terwijl hij kritiek heeft op rijke mensen


  When asked whether Sanders’ wealth undermines his advocacy for wealth distribution, the Senator’s senior political adviser, Jeff Weaver, argued the idea that Sanders is a hypocrite as “ridiculous.”

  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/socialist-bernie-sanders-earns-more-than-1m-for-second-year-while-complaining-about-rich-people/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s