Wilders: “Brexit is een zegen voor de Britten en zal een feest voor Nederland zijn”

Screenshot_86

Reactie Geert Wilders n.a.v. aantijging Eurofielen66

“Brexit is een zegen voor de Britten en Nexit zal een feest voor Nederland zijn. Dat het op korte termijn tot onzekerheid leidt met dito effecten doet daar niets aan af. Een vertrek uit de EU zal ons land weer soeverein maken en baas over eigen land, geld en grenzen en dus ook economisch sterker. In de EU blijven betekent nog langer open grenzen en het importeren van nog meer terreur en islam. Daar moeten we vanaf.

Net zoals we af moeten van die laffe eurofielen van D66 die ons land willen opheffen, onze economie en spaarpotten willen uitleveren aan de ongekozen bureaucraten, onze welvaart wegsluizen naar failliete landen als Griekenland en met hun opengrenzenbeleid medeverantwoordelijk zijn voor de import van ontelbare terroristen.’’

PVV nieuwBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Eurofielen, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Groot-Brittannië, PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wilders: “Brexit is een zegen voor de Britten en zal een feest voor Nederland zijn”

 1. koddebeier zegt:

  Goed zo Geert, op naar de 50 zetels……………………..of meer !!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Maar, lieve Geert, dan zullen de globalisten en de regressief linkse sneeuwvlokjes onder ons niet leuk vinden, hoor! En, fascistisch en intolerant als ze zijn, zullen ze alles uit de kast halen om dat te voorkomen. Want zij vinden dat ze altijd gelijk hebben, en elke oppositie moet uitgeschakeld worden. Hoe dan ook. Zie ook Trump. Smeercampagnes, peilingvervalsingen, en wellicht straks ook verkiezingsfraude en moord.

  Like

  • Anneke zegt:

   Vandaar de enorme fraude rond het tellen van de stemmen, zeker de afgelpn 10-jr. !!! Links ging meer en meer sympathie verkiezen, maar kan dit feit niet accepteren. Daarom moet het volk maar economisch (dus financieel)…verteren in hun hete NWO-ovens.

   Like

 3. Lee zegt:

  Hier valt echt niets aan toe te voegen. Mensen die dit niet inzien zijn echt suïcidaal wmb. Deze man heeft er al jaren voor gewaarschuwd en telkens wordt hij gedemoniseerd, net als Pim destijds. Ziekmakend. Willen de echte Nederlanders nou echt situaties zoals in Rotherham en grote delen van Frankrijk, Zweden en Duitsland? Want dat staat ons ook te wachten.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Ondanks wat het cpb becijfert tot 2030, hebben wij (goed Engels sprekend) en onze kanaalburen elkaar hard nodig.
  Het zal wellicht tot 2030 vergen, eer we zelf kunnen juichen onder het financieel/economisch juk van de EUSSR zijn ontsnapt. Mede met behulp van het V.K.

  Like

 5. Prima Geert, daar is niets mis mee. IK HOOP DAT ER NOG FLINK WAT ZETELS BIJKOMEN.

  Liked by 1 persoon

 6. joopklepzeiker zegt:

  dit gemist ?

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Brexit zou een zegen zijn maar is het nog niet .

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Daar is geen woord Frans bij, onze volgende Minister President heeft voor 100% gelijk!

  STEM PVV STEM GEERT WILDERS

  Like

 9. Draco zegt:

  Ik hoop dat Geert straks een manier vindt om de “vier grote partijen”, D666 PVDAllochtonen CDAsociaal en VVDommer dan domst te verbieden, zodat die leugenachtige kliek uit de tweede kamer gesodeflikkerd kan worden. Ik word kotsmisselijk als ik die randdebielen bezig zie. Ik hoop dat er spoedig een eerste kabinet Wilders komt, EN EEN NEXIT!!!

  Like

 10. wim zegt:

  Vragen naar de bekende weg van D66. Janken om een – misschien – tijdelijk verlies en de ogen sluiten voor de enorme verliezen die doormodderen met de failliete EU nu reeds oplevert en die ons op termijn in de afgrond zullen storten.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Geert heeft gelijk en de andere partijen zijn zinkende schepen, waarvan iedereen steeds beter de grote gaten ziet die in de bodems zitten. Een Nexit is wat wij nodig hebben en waar we voor moeten gaan en Geert zal een meerderheid van stemmen halen.

  Like

  • alidas1 zegt:

   Mirjam.
   dan moet er geen fraude worden gepleegd met stemmen tellen dan word hij zeker de grootste.
   Maar ja dat tellen he daar zit het hem in.

   Like

   • Het zit em niet in het stemmen tellen maar in het systeem.
    Democratie …….betekenis geregeerd door de massa / het volk daar zit hem het probleem het is een verkapte dictatuur onder een meervoudig partij systeem verborgen waarbij een minderheid over een meerderheid kan regeren.
    Lees het groene boek maar eens van Muammar Gaddafie de eerste pagina zegt alles al.

    Like

 12. Pingback: Wilders: “Brexit is een zegen voor de Britten en zal een feest voor Nederland zijn” - Ik zeg NEE tegen EU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s