Asielpolitiek: Duitsland zet nauwelijks Noord-Afrikanen uit

Screenshot_126

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds maar weer hetzelfde thema en niet de geringste vooruitgang. Voor de honderdste maal wordt aan de burgers uitgelegd waarom Noord-Afrikanen vaak gewoon kunnen blijven. In de Duitse knuffelstaat wordt al jarenlang geduld wat niet geduld zou mogen worden. Ondertussen wordt de “Zwarte Piet” vrolijk tussen de staat en de deelstaten heen en weer geschoven, terwijl de problematiek niet opgelost wordt. Nu wordt er in de verkiezingsstrijd opgeroepen tot een “uitzetting-top”, terwijl je er zeker van kunt zijn dat in de Bondsraad al deze ideeën daarna begraven worden.

politikstube

Als je het bericht intensief leest, dan kun je geschokt vaststellen dat de regering überhaupt geen snelle en effectieve uitzetting wil, en er evenmin nauwelijks iets aan doet om dit te veranderen. Daarom kun je de Duitse uitzettingspraktijk vergelijken met smeerkaas: waar geen wil is, is ook geen weg. Alleen al het feit dat de meeste “asielzoekers” uit Noord-Afrika hun papieren vernietigd hebben of “kwijtgeraakt” zijn, maakt de uitzetting zeer moeilijk, want de thuislanden zijn in de regel veel slimmer dan de Duitse regering.

[…] Hoewel “migranten” uit de Maghreb-landen bijna nooit asiel krijgen, werden er in het eerste halfjaar van 2016 maar 166 Duitsland uitgezet. Vanuit de CDU klinkt de roep om een “uitzetting-top”. Hoewel minder dan 2% van de asielaanvragen van burgers uit deze landen wordt erkend, worden zij niet als veilige herkomstlanden gekwalificeerd. Vooral omdat de Groenen hier in de bondsraad tegen waren.

De gevolmachtigde grote steden beleid van de CDU-fractie in het Duitse parlement, Kai Wegner (CDU), zei: “De kwalificatie van Algerije, Marokko en Tunesië als veilige herkomstlanden mag niet langer geblokkeerd worden door de Groenen in de Bondsraad.” Het zou nodig zijn meer landen met een zeer gering erkenningsquotum van asielaanvragen tot veilige derde landen te kwalificeren. “Het is moeilijk te begrijpen om mensen, die met een waarschijnlijkheid van 98% geen recht op bescherming krijgen, een langer verblijf in ons land mogelijk te maken”, zei Wegner tegen “Die Welt”.

“We hebben een uitzetting-op van de staat en de deelstaten nodig om gezamenlijk en consequent om de mensen die uitgezet moeten worden naar hun landen terug te sturen. De staat heeft de plicht om hierin de deelstaten logistiek te ondersteunen en een uniforme uitzettingspraktijk te garanderen”, zei Wegner. […] Verder lezen op “Die Welt.de”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Asielpolitiek: Duitsland zet nauwelijks Noord-Afrikanen uit

 1. Asielpolitiek: Duitsland zet nauwelijks Noord-Afrikanen uit, ach het is een herhaling van zetten, het Europese asiel en immigratiebeleid zoals het nu is, is een beoogd beleid uitgevoerd door list en bedrog Merkel en Juncker…

  Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Hoezo uitzetten……Iedere nacht komen er in Duitsland ieder uur een vliegtuig vol
  met dat geteisem binnen….Dat hoor je niet op het nieuws,en het staat ook niet in de krant.
  Nee,dat dan weer niet!!.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Als de bevolking zelf niet ingrijpt is Duitsland verloren !!
  De politici hebben de Duitsers verkocht en verraden.

  Liked by 2 people

 4. terex zegt:

  Ze zullen er eerdaags achter komen wat ze aangehaald hebben door al dat stomme volk binnen te halen. Het is te hopen dat ze munitie genoeg hebben om ze eruit te schieten.

  Liked by 1 persoon

 5. Hans zegt:

  Als ze niet te genezen zijn van het gruwelijke geloof en ook niet uit te zetten zijn kun je ze maar beter afschieten.

  Liked by 1 persoon

 6. danny zegt:

  Oplossing: merkel en de merkel gezindten voor tribunaal en vooroordelen tot vuurpeloton.
  Daarna grote schoonmaak en geen moslim er meer in.
  Is dat nu zo moeilijk?
  Maar hoe krijg je die laffe moffen zo ver dat ze achter merkel en merkel adepten aan gaan?
  Moeilijk gezien het verleden.
  Maar het verleden, mag nooit een excuus zijn om niet in te grijpen.

  Liked by 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Wellicht als de Duitsers bij de volgende verkiezingen voor AfD gaan, en zo te horen gaan dat er heel wat, is het land snel schoongeveegd.

  Like

 8. Witte raaf zegt:

  Verkiezingsretoriek!
  Hoorde Pechthold vanavond op tv ook al zoiets zeggen mbt de “Turkye deal” die moest maar opgezegd gaan worden want die werkt niet en Erdo was een dictator en we moesten zelf maar een nieuw plan gaan bedenken mbt de vluchtenlingen-asielzoekers . En jawel de Europeese grenzen moesten ook maar eens beter bewaakt gaan worden!
  Nou ik weet niet wat U ervan vind maar ik trap er iig niet in.

  Liked by 2 people

 9. Pieter zegt:

  De Maziere heeft wat slappe maatregelen aangekondigd, maar niqab en boerka verbod zitten daar niet bij, terwijl toch eerst die indruk werd gewekt.

  Like

 10. Vrouwtje Merkel gaat vast met die zwartjes een nieuw Duits ras fokken, toekomstige bruine Duitsers.

  Liked by 2 people

 11. elisah zegt:

  In Duitsland blijkt men aan een gigantische zelfvernietigingsdrang te lijden, helaas wordt de rest van Europa ook de afgrond mee ingezogen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s