Beveiliger Van Gogh Museum weigert bezoeker: “Liever geen Marokkanen binnen.”

Screenshot_113

AMSTERDAM (AT5) Een Marokkaanse jongen heeft bij de politie aangifte gedaan van discriminatie omdat hij werd geweigerd aan de deur van het Van Gogh Museum in Amsterdam. Een beveiliger van het museum zou hem de toegang hebben ontzegd vanwege zijn afkomst.

De Marokkaanse jongen had een toegangsbewijs gewonnen voor het Van Gogh Museum dat hij vorige week donderdag wilde verzilveren. Zo ver kwam het niet. Een beveiliger van het museum vroeg de jongen bij de ingang eerst naar zijn identiteitsbewijs en stuurde hem vervolgens naar huis. “Ik heb liever geen Marokkanen binnen”, zei hij.

De jongen filmde het gesprek met de beveiliger en toonde de beelden aan de politie. Ook deed hij aangifte op het bureau, bevestigt de politie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, gezond realisme, Marokkanen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Beveiliger Van Gogh Museum weigert bezoeker: “Liever geen Marokkanen binnen.”

 1. E.J. Bron zegt:

  Hier klopt toch definitief iets echt niet: een Marokkaan in een museum . . . . ??? 😦 😦

  Geliked door 6 people

 2. BertG. zegt:

  Als ze zelf iets filmen dan hebben ze ineens geen probleem meer met die k-ker-camera.

  Like

 3. Dat dacht ik ook al Geachte Heer Bron………………..Hulde voor die beveiliger dat hij hem er uit heeft gehaald. Die marokkaan heeft inmiddels al een advokaat………….Dat beloofd nog wat.

  Like

 4. Ik kan hem geen ongelijk geven. Wat zoekt een marokkaan in onze cultuur. Die haten ze toch, ze verachtte ons. Waarschijnlijk belangstelling of er wat te jatten valt wat geld opbrengt.

  Like

 5. Duitse familie ontvlucht Duitsland en vraagt asiel aan in Rusland ‘In Duitsland is het niet meer veilig, er is geen maatschappij of democratie meer’

  Een Duits echtpaar met twee kinderen en vier kleinkinderen is op Oudejaarsavond 2015 in hun busje gestapt en naar de grens met Rusland gereden om aldaar asiel aan te vragen. Inmiddels verblijven ze nog altijd in de buurt van het Rode Plein en wonen ze in motel, zo meldt de Express.

  De familie heeft gezegd asiel aan te vragen omdat ze de ‘Duitse dictatuur’ willen ontvluchten. Ook de massa-imigratie, de ‘te snelle seksualisering van kinderen’, het ‘tekort aan democratie’, de ‘moreel corrupte maatschappij’ en ‘het uiteenvallen van de maatschappij’ zijn redenen voor de asielaanvraag.

  Ondanks het feit dat Rusland hun asielaanvraag niet accepteert omdat Duitsland bekend staat als veilig weigert de familie te vertrekken. Ze vinden Poetin een goed voorbeeld voor een leider en denken dat Duitsland en Rusland eigenlijk nog in oorlog zijn met elkaar omdat er direct na de Eerste Wereldoorlog in 1918 nooit een vredesakkoord is getekend tussen de landen, alleen een staakt-het-vuren.

  Dankzij aardige Russische buurtbewoners die het gezin helpen kan het gezin als illegaal overleven in Rusland. Maar de vraag is hoe lang ze dat nog volhouden. >>>> http://www.express.co.uk/news/world/698419/German-family-flees-to-Russia-claim-asylum-Griesbach

  Like

 6. DonnaDolce zegt:

  En zo kan er weer een moslim schermen met discriminatie….. inderdaad, meneer Bron, net wat u zegt, “een Marokkaan in een museum . . . . ???😦 😦”

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Aan gesprek te horen echt zo’n agressie marokje, het zal wel een vooropgezet plan geweest zijn om ellende uit te lokken !!

  Like

 8. Gek eigenlijk dat je je bandrecorder mee naar een museum neemt om vervolgens een beveiliger attent op je te maken die je gedrag dermate raar vind dat ie je eruit jorist.

  Geliked door 2 people

 9. Geronimo zegt:

  En dan nog niet eens een museum over de ‘pislam’ ! Dat is uitermate verdacht, een Marokkaan met interesse voor westerse cultuur. Nog nooit tegengekomen eigenlijk, nergens, in geen enkel westers cultureel verband. Mijn gedacht: stront aan de (Marokkaanse) knikker, in een of ander opzicht.

  Like

 10. wauso zegt:

  Als je op Cultuur evenementen in Limburg een marokkaan of asielzoeker of iets dergelijks vindt, dan ben je een ‘knappe’!

  Like

 11. elisah zegt:

  Het blijkt dat hij het kaartje had gewonnen, vandaar.
  De meeste moslims hebben stiekem een hekel aan de Europese cultuur en alles wat ermee te maken heeft en ze komen niet snel in een museum of zo.
  Er zijn echter uitzonderingen die wel interesse hebben voor onze cultuur, dat zijn vaker de meer beschaafde en geschoolde mensen, die verder ook gewoon meedoen en zich Nederlander voelen.

  Like

 12. Flo zegt:

  Natuurlijk zal de politie hier zeer zorgvuldig mee omgaan, hoe durft die beveiliger deze integrerende cultuur snuivende kutmarokkaan te weigeren!!
  Hulde voor de beveiliger, die zeer waarschijnlijk flink bestraft zal worden! Minder, minder, minder!

  Geliked door 1 persoon

 13. ildiko zegt:

  PERFECTE TIMING !

  Like

 14. hendrikush zegt:

  En weer: een mohammedaan die de waarheid spreekt ???

  Like

 15. Johan zegt:

  Dat die gast meteen al de zaak gefilmd heeft, geeft aan dat hij uit was op confrontatie en problemen. Bah, wat een kut Marokkaan.

  Geliked door 1 persoon

 16. Eric zegt:

  Dus als je je taak gewetensvol vervult, en je beschermt bezoekers tegen een gevaar, dan discrimineer je. Als je niet discrimineert breng je de levens van anderen en je eigen baan in gevaar. Dan is de keuze snel gemaakt, nietwaar? Hulde aan deze beveiliger!

  Like

 17. aquarius4422 zegt:

  Typisch geval van uitlokking.

  Like

 18. Sabeltant zegt:

  Tja… ze hebben de hele dag de tijd…

  Like

 19. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Liever geen Marokkanen binnen.”

  En buiten liever ook niet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 20. guusvelraeds zegt:

  Op aanspreken meteen een grote bek en filmpje draaien. Normaal gedrag toch? Doen we allemaal als iemand ons aanspreekt. Uitlokken, drama maken en racisme roepen. De grootste racisten roepen racisme. Deze Marrokaan past de slachtoffer rol als gegoten en zijn grote bek tegen de kuffar is logisch. In landen van herkomst zal een christen het niet in zijn hoofd zal halen een moslim zomaar aan te spreken. We moeten ons meer tijd gunnen. Als de dihmmy rol ons eenmaal gegoten zit zullen de testosteron bommen van islamitische persuasie iets rustiger worden. Hij kan er niets aan doen want ze hebben hem vanaf kleuterleeftijd geleerd dat hij hier is voor overname. Kortom de politiek/religieuze drive van elke gelovige moslim. Bij demonstraties schreeuwen ze het iedere keer recht in onze smoelen “allahu akbar”. Dus geloof maar wat ze zeggen. Heeft Sylvana nog niets van zich laten horen?

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  “Ik heb liever geen Marokkanen binnen”

  Dat zeg ik al JAREN !

  Like

 22. Pieter zegt:

  Het is gewoon een vieze straatterrorist zoals zovelen van zijn soort.
  Moet je horen hoe aggressief hij praat, laat mensen niet uitpraten, valt in de rede als de argumenten hem niet zinnen, speelt op de man/vrouw, doet heel intimiderend, wil een klacht indienen, vraagt naar functies van personen die hoger gesteld zijn als hij, en dat omdat meneer zich niet wilde aanpassen en in de rij wilde staan net zoals iedereen dat moet.
  Dat geldt allemaal niet voor deze super verwende narcist uit een doorsnee asociaal Marokkaans
  gezinnetje.
  De medewerkster mag nog blij zijn dat zij niet in haar gezicht gerocheld is !

  Like

 23. Sjaak zegt:

  Keulen aanranders ! Marokkanen !
  Polfkraken Noord Rhein Wesfalen ! Marokkanen !
  Buurt treiteraars in heel Nederland ! Marokkanen !
  Wat is aan deze beslissing zo ongewoonlijk ?

  Like

 24. Jade zegt:

  Laat me raden…, hij wilde een schilderij stelen???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s