FPÖ-kritiek op Kurz & Co.: Aankondigingen in de “vluchtelingen”politiek zijn alleen maar gebakken lucht

Screenshot_135

(Vertaling: E.J. Bron)

WENEN – In Oostenrijk is er kritiek op de regering onder bondskanselier Kern dat zij haar forse aankondigingen in de “vluchtelingen”- en immigratiepolitiek tot nu toe door weinig daden heeft laten volgen. Wat betreft de secretaris-generaal van de FPÖ, Herbert Kickl, zijn de jongste aankondigingen uit regeringskringen alleen maar gebakken lucht, staat er in een persverklaring.

Duits - Zuerst

Kickl waarschuwt er vooral voor om van de kant van de EU geen “achterdeur” voor Turkije open te houden betreffende de EU-toetreding. Letterlijk: “Turkije is geen deel van Europa, daarom is voor ons een EU-toetreding van Turkije in principe uitgesloten.” En: “Juncker, Kern, Kurz & Co. laten een achterdeur voor Turkije open.”

Vooral minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz (christendemocratische ÖVP), zou tot nu toe hebben uitgeblonken als “aankondigingsreus” en “invoeringsdwerg”. Kickl herinnert in dit verband aan de herhaaldelijke mediale verontwaardiging van de minister van Buitenlandse Zaken over de miljoenen euro´s export van gezinsondersteuning naar het buitenland. Tot op de dag van vandaag zou er niets gebeurd zijn – behalve dat de ÖVP en de SPÖ alle initiatieven van de FPÖ in het parlement de grond in hadden geboord.

Ook als minister van Integratie zou Kurz tegenover het sterker worden van het radicaalislamitische gedachtegoed in Oostenrijk niets anders dan intentieverklaringen hebben gezet. De Oostenrijkse islam-wet zou compleet nutteloos zijn. Voorstellen van de FPÖ voor een islam-wet die echt functioneert, zouden door de regeringsfracties zijn afgewezen. Daarom zou de kloof tussen woorden en daden bij Kurz niet groter kunnen zijn.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", christendemocraten, FPÖ, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, Oostenrijk, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op FPÖ-kritiek op Kurz & Co.: Aankondigingen in de “vluchtelingen”politiek zijn alleen maar gebakken lucht

  1. hans zegt:

    Wanneer zijn er nu verkiezingen, herkiezingen, ha ha. We horen er niks meer over. Als het goed is wordt u de FPÖ gekozen en leveren ze dan de nieuwe bondskanselier.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s