Hoe ISIS-slachters zich met miljoenen in Duitsland hebben gevestigd

Screenshot_120

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Het gaat echt doodeenvoudig; elke ISIS-slachter die naar Duitsland wil, komt naar Duitsland. Hij reist er gewoon naartoe. Staat hij reeds internationaal bekend als ISIS-slachter, dan vraagt hij gewoon geen gratis woning, geen volledig sociaal verzekeringspakket, zoals alle andere ISIS-slachters in Duitsland, maar krijgt hij onderdak bij zijn islamitische vrienden, die allemaal vanaf hun geboorte een afslachter van “ongelovigen” als profeet volgen en er slechts op hebben gewacht dat hun iets rechtlijniger broeders in het geloof eindelijk naar Duitsland komen om af te rekenen met de “ongelovigen.” Er zijn inmiddels ongeveer 20 miljoen moslims in Duitsland, die ALLEMAAL een afslachter van Duitsers als profeet volgen. De gevolgen laten zich raden: deze moslims kunnen ongehinderd woningen huren en internationale ISIS-slachters daar in laten wonen, of ze geven ze meteen een onderkomen in hun woningen.

Vanuit islamitische landen worden met het geld van de ongelovigen, door middel van olieverkoop, miljoenen moslims ondersteund om ongelovig land te veroveren. Het is de belangrijkste opdracht die Mohammed zijn gelovigen meegegeven heeft, namelijk het islamiseren van de hele wereld. Dat doen ze dan ook, want hiervoor werd hen het paradijs beloofd. Dat is de voornaamste stimulans van iedere moslim om de wil van Allah zoveel mogelijk te rechtvaardigen.

Daarom hoort men ook weinig van vrouwen- en mensenrechten in landen die gedomineerd worden door moslims, omdat daar in de islam niet in voorzien is. Daar gelden andere wetten, die de moslims voor “Goddelijker” houden. Daartoe behoren geselingen net zo goed als stenigingen, onthoofdingen en het afhakken van de hand. Voor moslims is zoiets Goddelijker dan welke democratie dan ook. Voor IEDERE moslim, anders zou hij zich allang van deze barbaarse cultus onder dekmantel van religie hebben bevrijd.

Moslims hebben er geen enkel probleem mee als “ongelovigen,” Duitsers dus, afgeslacht, beroofd en Duitsland uitgesmeten worden, wan hoe dan ook heeft hun profeet dat met “ongelovigen” net zo gedaan. “Ongelovigen” hebben voor ALLE moslims geen rechten; dat beweren ze alleen maar om zo gemakkelijker “ongelovig” land te veroveren. Mensen die een afslachter van ongelovigen, onderdrukker van vrouwen, onthoofder van Joden en ontmaagder van kinderen volgen als profeet, zou men daarom al überhaupt niet moeten vertrouwen, dat zegt iemands gezonde verstand hem al. De Duitse regering beweert echter nog steeds door middel van haar propagandawerktuig, de MSM, dat de islam bij Duitsland hoort.

Als verheerlijkers van een afslachter van Duitsers, verheerlijkers van een kinder-ontmaagder, verheerlijkers van een Joden-onthoofder en verheerlijkers van een vrouwen-onderdrukker bij Duitsland horen, dan klopt er allang iets niet meer in Duitsland. Dan heeft men de Duitsers iets voor normaal verkocht, dat niet normaal is. Dan heeft deze regering reeds sinds jaren haar eigen volk voorgelogen en het zo blootgesteld aan een steeds dichterbij komende burgeroorlog. Dan heeft zij opzettelijk in Duitsland voor een haard van onrust van apocalyptische afmetingen gezorgd, waaronder alle Duitse vrouwen, kinderen en mannen zullen lijden.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Hoe ISIS-slachters zich met miljoenen in Duitsland hebben gevestigd

 1. bob Fleumer zegt:

  Dit is zo waar dat het pijn doet, ik hou mijn hart vast voor mijn kinderen en kleinkinderen en alles wat er na komt.

  Like

  • exter39 zegt:

   Snap je dan nog hoe het komt dat er in verhouding nog steeds te veel op de landverraders stemmen , door er omheen te draaien , en de aandacht af te leiden op milieu en werkgelegenheid , terwijl ze het juist af breken , duizenden ongeschoolden importeren , die wel massaal kinderen fabriceren, die onze kinderen gaan onder drukken of zelfs vermoorden .

   Like

 2. BertG. zegt:

  Daar komt dit verhaal ook zo’n beetje op neer, maar dan door de ogen van iemand uit het leger.
  De titel lijkt op andere artikelen, maar is het niet.

  Voor de staf van een commandant die op missie gaat, is het een hele uitdaging om voor duizenden troepen legering, voeding en sanitair te regelen. Dit vraagt veel voorbereidingstijd en (financiële) investeringen. Vrij recent heeft de FBI zijn zorgen geuit, dat IS cellen aan het opzetten is in Europa. U kunt zich voorstellen dat de commandant die hiervoor verantwoordelijk is, ook een beste logistieke uitdaging heeft. Ook hij moet voor al zijn potentiële strijders terroristen legering, voeding en sanitair regelen. Gelukkig biedt de EU haar hulp aan, om het voor deze commandant een stuk makkelijker te maken.
  http://valkyries.nl/de-eu-verzorgingsstaten-behoren-tot-de-grootste-financiers-van-terroristische-activiteiten-deel-2-bed-bad-en-brood-voor-de-terrorist/

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Het doel, motivatie, mogelijkheden en geldstromen zijn in ruime mate aanwezig, alsook de bevestiging:
  Universal Islamic Declaration of Human Rights 19 September 1981
  http://www.alhewar.com/ISLAMDECL.html
  Mede ondersteund door:
  European Muslim communities confronted with extremism
  Zoals artikel 9 (Engels)
  http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17634&lang=en

  De vraag is echter of het doel van beschreven scenario zal uitkomen en of het recent 9 puntenplan van het Sicherheitskonzept als voorgesteld eerder genoemd doel zal tegenhouden. Hooguit wat vertragen.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Dat wisten we al , en nu verder ?

  Like

 5. Draco zegt:

  Er komt een moment dat europa die moslims en de collaborerende elite (bijv. Merkel en haar zielepoot Wolfgang Schauble, de grootste landverraders aldaar) UITKOTST. Moge dat een heerlijke, gezegende dag worden!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. danny zegt:

  Bedankt Frau Merkel!

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26389230/__VS__geen_bewijs_inval_Krim__.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26389946/__Oekraine_in_hoogste_paraatheid__.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26390221/__Duitsland_bestrijdt_terreur__.html

  http://www.ad.nl/binnenland/nederland-neemt-duits-anti-terreurplan-niet-over~a0f8febb/

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/turkije-roept-rusland-op-tot-gezamenlijke-strijd-tegen-is-in-syrie~a4355945/

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/regering-geen-plek-in-indonesie-voor-homogemeenschap~a4355972/

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/australische-minister-vluchtelingen-liegen-over-misbruik-en-mishandeling~a4355888/

  http://www.volkskrant.nl/tech/rechter-verwerpt-rechtszaak-tegen-twitter-om-steun-aan-is~a4355862/

  http://www.trouw.nl/tr/nl/13953/Burgeroorlog-in-Syrie/article/detail/4355872/2016/08/11/De-kille-logica-achter-een-belegering.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2827145/2016/08/10/Franse-jongeren-krijgen-les-over-overleven-van-terreuraanval.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2827948/2016/08/11/Turkije-arresteert-Koerdische-politici-voor-plannen-illegale-betogingen.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2827914/2016/08/11/Sarkozy-Arabische-grondtroepen-en-samenwerking-met-Russen-nodig-in-strijd-tegen-IS.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2827794/2016/08/11/Tweede-aanslag-op-Justitie-in-Pakistan-in-minder-dan-een-week.dhtml

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2827956/2016/08/11/Acuut-gebrek-aan-gevechtspiloten-in-Amerikaanse-luchtmacht.dhtml

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Da’s Duitsland, hier in Nederland is het helaas niet beter….

  Like

 8. DAN MOETEN WIJ MASSAAL OP GEERT WILDERS GAAN STEMMEN.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De collaborateurs van nu zijn het zelfde lot beschoren als die WOll .

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Doel je nu op de groot industriëlen die door de WWII er alleen maar groter op zijn geworden ?
   Of de geleerden of zoals u wilt het intellect die met open armen werden ontvangen ?

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel is volkomen naar waarheid. Vervloekt is de politiek, met voorop de RODEN/LINKS, die via de communistische EUSSR, ONS deze moordenaard door “de strot”, duwen. Het is een groot duivels complot. Ik verwacht geen enkele oplossing meer van de politiek, en de mensheid. Ik vertrouw uiteindelijk op Christus.

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Je moet wat als er niets anders overblijft .

   Maar ik vertrouw op de natuurlijke processen, die zijn langzaam maar hebben tot nu aan toe bewezen te werken.
   Maar EERST zal het proces tot een nieuwe orde verder moeten door denderen.

   En dan , ja en dan ???

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @joopklepzeiker: 18.05. uur. Daar denken we dus niet hetzelfde over, Joop. Maar dat moet kunnen. De vrijheid van meningsuiting is het belangrijkste dat er bestaat.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Tom Hendrix
    Kijk, en daarom kunnen wij door 1 deur Tom .

    Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  Ja joh,,,,,,Geef GVD die koppensnellers lekker de ruimte,en laat lekker de burgers kreperen!
  Ik hoopte altijd om oma te worden,nu bid ik of het mij bespaard mag blijven!
  Das toch verdomde triest.!

  Like

 12. Draco zegt:

  In Tsjechie leven, naar wordt geschat, 10.000 moslims, waaronder een handvol geestelijk gestoorden die bekeerling zijn. Het beste wat de tsjechen kunnen doen is een mp kiezen die straks al die moslims de keuze geeft: bekeren tot christendom of atheisme, of 2. emigreren naar een MO shariastaat of 3.Sterven!!! Misschien dat Tomio Okamura een goede mp zou zijn…weet het niet precies, ik ga daar slechts jaarlijks op vakantie.

  Like

 13. henk zegt:

  Als de regering niets gaat doen dan komt er zeker een burger oorlog wat dan niet te vermijden is en er een gigantische gaos ontstaat en dat allemaal dank aan onze regering.merkel rutte en de rest van het parlement.

  Like

 14. Jan zegt:

  Beste Freunde Deutschlands!

  Das sind unsere Verbündeten!

  13th Division (Forqat 13)
  101st Division Infantry (Forqat 101 Masha’a)
  Knights of Justice Brigade (Liwa’ Fursan al-Haqq)
  Falcons of the Mountain Brigade (Liwa’ Suqour al-Jabal)
  Army of Victory (Jaish al-Nasr)
  1st Coastal Division (Forqat Awwal al-Sahli)
  Army of Glory (Jaish al-Izza’)
  Central Division (Al-Forqat al-Wasti)
  46th Division (Forqat 46)
  Sultan Murad Brigade (Liwa’ Sultan Murad)
  16th Division Infantry (Liwa’ 16 Masha’a)
  Nour al-Din al-Zenki Movement, (Harakat Nour al-Din al-Zenki)
  Mujahideen Army/Army of Holy Warriors (Jaish al-Mujahideen)
  Revolutionaries of al-Sham Brigades (Kata’eb Thuwar al-Sham)
  1st Regiment (Al-Fauj al-Awwal)
  Ahmed al-Abdo Martyrs’ Force (Quwwat al-Shaheed Ahmad al-Abdo)
  Al-Rahman Legion (Faylaq al-Rahman)
  Martyrs of Islam Brigade (Liwa’ Shuhadah al-Islam)
  Yarmouk Army (Jaish al-Yarmouk)
  Lions of Sunnah Division (Forqat Usood al-Sunnah)
  the 18th March Division (Forqat 18 Adhar)
  Southern Tawhid Brigade (Liwa’ Tawhid al-Junoub)
  Hamza Division (Forqat al-Hamza)
  1st Artillery Regiment (Al-Fauj al-Awwal Madfa’a)
  Syria Revolutionaries Front – Southern Sector (Jabhat Thuwar Souriya)
  The First Corps (Faylaq al-Awwal)
  The Dawn of Unity Division (Forqat Fajr al-Tawhid)
  Salah al-Din Division (Forqat Salah al-Din)
  Omari Brigades (Tajammu Alwiyat al-Omari)
  Unity Battalions of Horan Brigade (Liwa’ Tawhid Kata’eb Horan)
  Youth of Sunnah Brigade (Liwa’ Shabbab al-Sunnah)
  Moataz Billah Brigade (Liwa’ Moataz Billah)
  Sword of al-Sham Brigades (Alwiyat Saif al-Sham)
  Dawn of Islam Division (Forqat Fajr al-Islam)
  Supporters of Sunnah Brigade (Liwa’ Ansar al-Sunnah)
  Horan Column Division (Forqat Amoud Horan)
  Emigrants and Supporters Brigade (Liwa’ Muhajireen wal Ansar)
  Military Council in Quneitra and the Golan
  United Sham Front (Jabhat al-Sham Muwahidda)
  69th Special Forces Division (Forqat 69 Quwwat al-Khassa)
  11th Special Forces Division (Forqat 11 Quwwat al-Khassa)
  Partisans of Islam Front (Jabhat Ansar al-Islam)
  Al-Furqan Brigades (Alwiyat al-Furqan)

  Nicht gewusst?

  Es sind die gemäßigten Rebellen, die es endlich verdient haben, in den Focus unserer Aufmerksamkeit gerückt zu werden. Allein der Begriff „Gemäßigte Rebellen“ hat den Purlitzer-Preis verdient. Ähnlich wäre: „Mörder mit Herz“ oder „Sentimentale Killer“ usw.

  http://www.brd.uy/beste-freunde-deutschlands

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s