ISLAMISERING . . .

islamization

Ze kwamen nooit om samen te leven. Ze kwamen om te veroveren en te domineren. Stop de islamisering van onze landen. Zeg nee tegen de islam!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op ISLAMISERING . . .

 1. danny zegt:

  Islam is grove fout van de natuur en een grove belediging voor de mensheid.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het ging in 1982 al verkeerd vanwege de enorme hetze tegen de CP die slechts 0,8% dus 1 kamerzeteltje haalde. Dit betekende ook dat 99,2% toen al feitelijk voor islamisering was. Dat is inmiddels 34 jaar geleden en nu is het helemaal uit de klauw gelopen en zitten er 55 miljoen moslims in Europa waaronder 5,5 salafisten die ons het liefst nog vandaag de keel willen doorsnijden.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Televaag !
  nu willen ze het met vergiften proberen !
  5 Nederlanders ?
  Eigen schuld, dikke bult !
  Wie vreet noch iets van een turk !

  Toeristen naar ziekenhuis door kebab Berlijn
  BERLIJN – Negentien toeristen, onder wie vijf Nederlanders, zijn in Berlijn erg ziek geworden na het eten van een broodje kebab. De hulpdiensten moesten eraan te pas komen om de toeristen naar een ziekenhuis te brengen, liet de politie donderdag weten.
  Negen mensen werden uiteindelijk opgenomen. De kebabtent is gesloten, de uitbater wordt verdacht van nalatigheid, mishandeling door nalatigheid en overtreding van de levensmiddelenwet.
  De toeristen werden woensdagavond na het eten van de snack al snel onwel. Naast de vijf onfortuinlijke Nederlanders ging het om veertien vluchtelingen die in Hessen wonen en een bezoek aan Berlijn brachten. Wie er precies in het ziekenhuis moesten blijven is onbekend. Het vlees uit de kebabtent aan de Potsdamer Platz is in beslag genomen.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Kijk eens wie in de fastfood “restaurants ” werken, kom je daar met je bleke kop binnen , krijg je vreten met een echte klont islamo fascisten spuug , zo niet erger !

   Like

  • Inderdaad: Het eerste, waar je aan denkt is de mogelijkheid van een wraakactie jegens westerlingen, begaan in naam van Erdogan…..ofschoon je er niet van moet opkijken, als het doodgewoon aan de erbarmelijke hygiëne van dergelijke tenten blijkt te liggen.
   Niet onmogelijk, dat Turken daar inmiddels méér immuun voor zijn als westerlingen.
   Maar in beide gevallenb geldt: Háál vooral dat Turkije bij de EU, haal vooral nóg meer van die Kebab-boeren naar het westen, dan liggen we binnen een paar jaar allemaal onder de groene zoden en hebben we ein-de-lijk de eeuwige rust…….
   Zó of door Burgeroorlog, wat maakt het ook uit……

   Geliked door 1 persoon

 4. Islam is een kwalijke secte, die je niet los laat.

  Like

 5. V. Renkens zegt:

  Ze passen niet in onze cultuur.
  Als ze onze manier van leven zouden overnemen, zou het misschien samen kunnen.

  Like

  • Lijkt zo, maar is, als het er op aankomt, nóg betrekkelijk.
   Kijk naar diegenen, die het, althans op het oog, dóen: Aboutaleb, Marcouch en meer van die wolven in schaapsvachten: Wat zij echter, als puntje bij paaltje komt, níet doen, is: hun radicalere’ broeders’ keihard aanpakken -hooguit met hun mónd- en ze definitief buiten de deur zetten. Als die zich vervolgens vergrijpen aan autochtonen, geven ze opeens niet thuis!
   Nee, het aannemen van onze manier van leven is op zichzelf nog niet genoeg: Het is echt noodzakelijk, daarnaast uit overtuiging met de islam te bréken, zoals bv. Ayaan of Hafid Bouazza

   Like

 6. Draco zegt:

  Het gedonder is nu uiteindelijk dus ook al bij ons in Nederland begonnen. Als dit bij ons in Helmond en omgeving voorkomt, draag ik straks mijn jachtmes standaard met me mee. Jullie zien nu dat onze politici niet van plan zijn ons te beschermen; wapenwet wil men aanscherpen en al sinds jaar en dag zijn de vier grote partijen bezig het politieapparaat te verneuken, weg te bezuinigen en de handen bij elkaar te binden. Ik KOTS van onze regering!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s