“Stille verovering van Europa door islam nog gevaarlijker dan jihad”

Screenshot_133

(Door: “Xander”)

Imams in Frankrijk roepen alle moslims op inheemse bevolking uit te roeien

De Italiaanse journalist Giulio Meotti schrijft voor het Gatestone Institute dat de ‘stille verovering’ van Europa door de islam nog veel gevaarlijker is dan de jihad en gewelddadige terreuraanslagen. Onder het mom van ‘gematigdheid’ rukt de islam stap voor stap op steeds meer terreinen op, van ‘halal’ voedsel in (school)kantines, steeds meer nieuwe moskeeën, het toestaan van Sharia rechtbanken, en de infiltratie van Joden- en Israël hatende moslims in onze parlementen. De islamisering van Europa is inmiddels al zo ver gevorderd dat ze al over een paar jaar mogelijk alleen nog met geweld is te stoppen. Het alternatief is echter nog veel erger, namelijk totaal worden overgenomen door en onderworpen aan de religieuze ideologie van Allah en Mohammed. Dat is sowieso het gemeenschappelijke doel van zowel “radicale” als “gematigde” moslims in Europa.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Stille verovering van Europa door islam nog gevaarlijker dan jihad”

 1. danny zegt:

  Daarom alle grenzen dicht voor moslims en alle moslims en socialistische verraders het land uit of het vuurpeloton, meer smaken zijn er niet. Het moet nu maar eens en voor altijd afgelopen zijn met die moslims en die socialisten.

  Like

 2. Flo zegt:

  Wanneer worden frau Merkel de rest van de vuile elite eindelijk eens OMGELEGD🔫? De grootste ( nog steeds roepende “wir schaffen das” ) veroorzakers van deze ellende, die, als er niets wordt gedaan desastreuze gevolgen gaat hebben voor de gewone burger hier en in de ons omringende landen.

  Like

 3. Rapunzel zegt:

  De zogenaamde gematigde moslims zijn irrelevant door hun zwijgen.
  Er is maar één islam en dat is de slechte.
  Geen normaal mens wil lid blijven van de hufterclub der clitknippers, daar wil je toch niet bij horen?
  Zeker niet in een Westers land waar je nu (nog) afscheid kan nemen van die troosteloze rotbende zonder dat ze je meteen je strot afsnijden.
  Al zal dat ook snel voorbij zijn als het aan de moslimhaters van GeenID66, de NepChristenunie, PVDA&VVD ligt. Die houden de schaapjes liever onder Mo zijn knoet.

  Like

 4. Die verkiezingen kunnen mij niet gauw genoeg komen. Er zal wel weer heel wat uit de kast getrokken gaan worden. Konden we maar meer reclame voor Geert maken.

  Liked by 1 persoon

 5. C.A.Barstow zegt:

  Van de land en volksverraders die nu nog de diverse landen ”besturen” hoeft men geen heil te verwachten, het is wachten op het moment dat partijen als de PVV het roer gaan overnemen, en wachten duurt meestal lang, zeker in dit geval.

  Liked by 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  http://www.welt.de/politik/ausland/article143186475/Das-naechste-grosse-Schlachtfeld-ist-Europa.html

  Zelfs/ook Die Welt schrijft erover:

  Arabische Kämpfer werden eingeschleust

  Ein islamistisches Traumreich mit brutalen Bestrafungen und Sklavenmärkten, jenseits des tradierten Islams. Eine hochgerüstete Staatssimulation statt der spektakulären Attentate der terroristischen Altstars von al-Qaida. Doch nun scheint es, als bereite der IS zusätzlich eine neue Strategie vor: Zahlreiche Indizien deuten darauf hin, dass er systematisch arabische Kämpfer nach Europa schleust. Offenkundig gründen sie Netzwerke. Und es ist sicher, dass sie Krieg wollen. Der IS weitet den Krieg auf Europa aus.

  In Syrië vroeg men zich ook af waar ineens al die Al-Qaida figuren vandaan kwamen.

  Nou, die zaten er al lang en hielden zich rustig. Tot de ‘grote dag’ aanbrak …

  En ondertussen wordt hier het islamitische rijk al gebouwd – zie het bovenstaande arikel.

  En dan mogen wij niet zeggen dat onze leiders en degenen die achter hen staan, bloed aan hun handen hebben?

  Ze laten dat scum goddomme zelf bij [honderd]duizenden binnen.

  En zou de EU niet weten dat dit gebeurt? Natuurlijk wel, zo dom zijn ze niet.

  Hun achterban – de politiek-correcten – zijn dom. Ik kan me tenminste niet voorstellen dat mensen met nog enig gezond verstand dit voor hun nageslacht voor ogen hebben.

  De EU WIL – koste wat het kost – dat onze samenleving verdwijnt. Daar moet een nieuwe samenleving voor in de plaats komen: Een EU-samenleving. En daar wordt de islam voor gebruikt.

  Het is een mengsel van eigenwijsheid, domheid, kwaadaardigheid en onvoorstelbare incompetentie.

  Al die aspecten spelen een rol.

  Liked by 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  En warempel, dit bericht krijg ik net uit GB:

  https://www.rt.com/news/355587-refugees-isis-sleepers-germany/

  ISIS sleepers ‘arrived as refugees’ in Germany, ready for action – top intel official

  Hit squads linked with ISIS terrorists have infiltrated Germany camouflaged as refugees, the head of Bavaria’s intelligence service warns. citing “irrefutable evidence” of planned attacks in the country in the wake of recent assaults by migrants.

  “We have to accept that we got hit squads and sleeper cells here in Germany,” Manfred Hauser, vice-president of Bavaria’s department of the Office for the Protection of Constitution (BfV) told BBC Radio 4.

  Like

 8. Thoth zegt:

  In Nederland zijn ze nog heviger : wanneer iemand zijn asiel is goedgekeurd krijgt’ie voorrang bij een huis en natuurlijk een bijstanduitkering. Voor de rest, vrijdag naar de moskee waar haatpreken worden verteld. U weet het wel, joden, christenen en ongelovigen, etc…

  https://twitter.com/SheikWatch

  Like

 9. Het is te laat mensen, het is uitgezaaid, dus het enige wat je nog kunt doen is enorme stukken amputeren en de rest in chemokuren drenken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s