TERREUROPLOSSING

Screenshot_117

Deze redactie heeft een paar aanslagen door moslims overgeslagen qua commentaar. Het was toch al ruimschoots duidelijk dat er maar één oplossing is voor het terreurprobleem en alles wat daar omheen zit.

Deze aanslag in Nice op Quatorze Juillet 2016 door een gewone moslim met een gewone vrachtwagen maakt het van gewoon duidelijk tot volkomen duidelijk. Desondanks, voor de hardnekkige gelovers, argumenten. Net zoals bij willekeurig welke andere moord draait het om het motief.

Daarvan zijn er twee stuks: één religieus en één sociaal.

Lees verder>>>
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op TERREUROPLOSSING

 1. Mirjam zegt:

  Dan had hij het zekere voor het onzekere moeten nemen en niet moeten steken…. stomme rechtbank en zijn vertegenwoordigers, bovendien wordt een mes als een wapen gezien, en welk mens op deze aarde ziet dat niet? Het is een excuus van idioten.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Sorry EJ, het commentaar over het steken met het mes, hoort bij een ander artikel.

  Like

 3. Hans zegt:

  Goed stuk.
  Ze vergeten castratie.
  Daar worden ze rustig van.

  Liked by 1 persoon

 4. Draco zegt:

  citaat artikel: en zoals de zaken nu staan zal op den duur alles gewoon automatisch opgelost worden: er komt een soort van burgeroorlog of opstand tegen de elite en de moslims zullen dan grotendeels verdreven worden.

  Ja, mijns inziens is het idd een ondoenlijke zaak voor, laten we zeggen, 50 miljoen moslims om 475 tot 500 niet-islamitische mede-europeanen hetzij tot bekering te dwingen, hetzij te vermoorden. Ook het hele europese continent veroveren wijs ik van de hand: moslims houden niet echt van koude klimaten, en oost europa en de noordelijk gelegen scandinavische gebieden kunnen soms, ondanks de opwarming van de aarde, toch nog temperaturen hebben van 30 of 40 onder nul. Voorts is het zo dat ze nog steeds ver in de minderheid zijn, terwijl sinds de laatste paar jaar de weerzin tegen de islam in europa verhonderdvoudigd is, vooral bij mensen die nog enigzins hersens en realiteitszin hebben.

  Like

 5. hslot4 zegt:

  Lekker aan het multitasken Mirjam ? lol

  Like

 6. Angie1968 zegt:

  Wauw, wat een straight forward artikel! Heerlijk, deze politieke incorrectheid. En tevens een zeer praktische oplossing uit lijfsbehoud. Opzouten of steralisatie. Moslims (en Afrikanen ) passen hier niet. Integreren nooit, zijn vaak veel dommer en agressiever, kortom geen aanwinst, uitsluitend een belasting. Geen gelul over gelijkheid der culturen. Die van ons is vele malen hoger en beschaafder. Dus geen verplichte rassenvermenging aub.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik vind het een waardeloos stuk .
   Praktische oplossing ??????????????????????
   citaat : een zeer praktische oplossing uit lijfsbehoud. Opzouten of sterilisatie .

   Ikkes : hoe ziet u dat dan in de praktijk uitgevoerd worden ??

   Liked by 2 people

 7. Elena zegt:

  DE enige echte oplossing is…napalm op dat radicale tuig.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Terugslaan!
  Heel juist (!) en eerst dat de nog gelovigen de paus op de brandstapel brengen en de kiezers wegens bedrog de regeringsgebouwen in brand steken.

  Liked by 3 people

 9. Gewoon op die zelfde klote bootjes terug sturen, kijken wie het het langst volhoudt. Desnoods met een raketmotor, die je ook wel op een rocket car bij dragrace ziet.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik zie er ook wel wat in, Republikein. De Islam dient te verdwijnen, het liefst uit de hele wereld. Maar laat het maar beginnen in Europa. Retour naar Noord-Afrika, dat dient te gebeuren, met de aanhangers van deze perfide, wrede ideologie.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Ik ga nog een stapje verder in de ‘oplossing’. Je kunt ze beter voor de keuze stellen bij binnenkomst van de landen met als doel hier te vegeteren, te moorden, te verkrachten; castratie of geen immigratie en terugkeer naar hun land. Want met alleen sterilisatie is het probleem van het verkrachten van vrouwen niet opgelost. Daar is castratie toch beter voor geschikt. Eigenlijk is beiden nog maar het beste, want dan vlak je factor ‘agressiviteit’ door een teveel aan testosteron ook uit. Castratie plus sterilisatie geeft als uitkomst dus 0,0 frustratie.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Praxis geopend ! Dag en nacht bereikbaar !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s