Bordeeleigenaar laat moskeegemeente stranden

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bordeeleigenaar in Pinneberg in de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein heeft de kritiek van de plaatselijke Turks-islamitische gemeente op zijn zaak afgewezen. De gemeente, waarvan de moskee zich tegenover het bordeel bevindt (foto), had een klacht ingediend over vermeende overlast door naakte prostituees en was bang dat ouders hun kinderen niet meer naar de gemeente zouden brengen.

Junge Freiheit

Nu geeft de bordeeleigenaar lik op stuk: “De branche bestond al voor de tijd van moskeeën en kerken.” Overigens zou “90% van de klanten die hier komen Turken zijn”, zei hij tegenover de nieuwssite shz.de. Ook overlast voor de kinderen zou uitgesloten zijn. “Het begint hier pas vanaf 23.00 uur. Wat hebben op die tijd kinderen nog op straat te zoeken?”

De moskeegemeente had verleden week bij de stad een klacht ingediend over het bordeel. Burgemeester Urte Steinberg (partijloos) had daarop gebeld met de imam van de moskeegemeente. Een woordvoerder van de stad zei dat er echter “juridisch niets te doen zou zijn tegen het etablissement zolang daar geen strafbare feiten zoals gedwongen prostitutie plaatsvinden.” Bovendien zou het bordeel officieel zijn aangemeld.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Hypocrisie, Islam, Moslims, Seks, Turken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Bordeeleigenaar laat moskeegemeente stranden

 1. Charles zegt:

  Wat een geouwehoer van die allah afgodsdienaren

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Barbaarse islam pedofielen protesteren tegen een bordeel?
  het moet niet gekker worden.

  Like

 3. Henri G. zegt:

  En zo proberen de muzelmannen onze hele maatschappij naar hun hand te zetten. Dat doen ze op elk denkbaar gebied, zodra zich de gelegenheid voordoet, en bouwen daarna de druk op. Werden onze vrouwen tot voor kort voornamelijk uitgescholden en nagesist, inmiddels is groepsaanranding een nieuwe en kwaadaardige vorm van versterkte intimidatie geworden, die doorgaat totdat onze vrouwen niet meer onbegeleid over straat kunnen gaan.

  Denk je eens in wat er gebeurt als over een overzichtelijk aantal jaren de autochtone Nederlandse burger afhankelijk wordt van muzelmanse ambtenaren, die in toenemende mate de macht in gemeentehuizen en belastingkantoren zullen overnemen, niet in de laatste plaats omdat dit nu al als “minderhedenbeleid” plaats vindt voor allerlei lagere functies. De koude rillingen lopen mij over het lijf.

  Liked by 3 people

 4. Draco zegt:

  Ja! Geweldig!!! Nu weten we hoe we moskeeen kunnen wegpesten!!! Gewoon een bordeel recht tegenover een moskee beginnen, MET STEUN VAN DE BURGEMEESTER!!!

  Liked by 1 persoon

  • Thom zegt:

   Ik denk dat de bordeelhouder gelijk heeft door te beweren, dat het grootste deel van de klanten Turken zijn.
   Hoe het nu zit weet ik niet, maar toen ik 40 jaar geleden een halfjaar door Turkije trok met een rugzak, waren er staatsbordelen en particuliere bordelen. Die staatsbordelen waren pleinen met een muur eromheen en een soort huizen. Er was één ingang voor het plein. Daar stonden militairen of een politieagent. In sommige steden lieten de politiebewakers buitenlanders niet binnen zoals in Adana. In Ankara lieten de militairen me gewoon binnen. Wat je dan zag was tartte elke beschrijving. Er waren zo’n 40 huizen met ramen. De vrouwen zaten binnen of stonden op straat. Het merendeel van die vrouwen was duidelijk zwaargestoord. In plaats van in een inrichting werden ze kennelijk in een bordeel gestopt. Binnen zag je een man zitten met zo’n kassa plus telmachine. Er hing een brief met de tekst in de trant van: “secreti uscreti”. Voor elk raam stonden 40 tot 50 Turken naar binnen te gapen. er stond wel eens iemand met de “kassier” te onderhandelen. Het was een plaats die zo uit een horrorboek kon komen. Je had ook particuliere bordelen. dat was bij het Taksimplein in Instaboel. Daar stonden mooie meiden op straat en waren nauwelijks zichtbaar voor het publiek. Bij sommige bordelen stonden omgebouwde mannen verkleed als vrouw klanten te lokken. Zo ging het 40 jaar geleden in Turkije. Dat ze nou vallen over een bordeel is minstens uiterst hypocriet te noemen.

   Like

   • Ze ZIJN hypocriet: Het zijn moslims. Niets om je over te verwonderen, dus.

    Like

   • Thom zegt:

    Theresa het feit dat bordelen legaal waren sinds 1923 en nu nog zijn zijn in Turkije geldt niet voor andere islamitische landen. Het schijnt zo te zijn dat in Turkije de bordelen rechtstreeks gerund worden door gemeentes of deels door een particulier , die daarvoor een vergunning krijgt van de gemeente. Die omheinde toestanden met militairen en/of politie voor de ingang waren kennelijk 100% gemeentebordelen. Ze stopten zieke gestoorde vrouwen daar toen blijkbaar niet in een rusthuis/inrichting maar lieten ze in bordelen werken. Het is wel zo dat er sinds 2002 sinds de AK partij aan de macht is geen nieuwe vergunningen voor bordelen worden afgegeven. Hoe het in andere islamitische landen toeging kon ik niet ontdekken, omdat het toen in Turkije veiliger was dan in Amsterdam en/of Iran, Afghanistan, Pakistan..
    In steden in Afghanistan zoals Herat keek je wel uit om alle achterbuurten zomaar in te gaan. Overdag was daar het op de gewone weg destijds ook wel veilig. Je kon in Kaboel zelfs 25 grams pakjes Nederlandse shag kopen om (hasj) joints te draaien. Nam je die hasj mee over de grens naar Iran en werd je gesnapt dan werd je naar de overkant naar een gebouwtje gebracht en kreeg je daar de kogel. Sjiitische moslims in Iran hebben geen bordelen nodig, die gaan met een hoer naar de imam en dan trouwen ze voor een paar uur en scheiden dan weer. Dan is het zogenaamd geen prostitutie.

    Like

 5. Lekker terug gaan vanwaar ze vandaan gekomen zijn.

  Like

 6. hslot4 zegt:

  Tjah de man van Aisha will geen concurentie

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Behalve als die lui zelf drang op der roer hebben,dan weten ze met hun ogen dicht het
  etablissement te vinden! wat een hypocriete teringzooi!

  Liked by 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Volgers van een geloof dat het goedkeurt dat vrouwen in door islam veroverde gebieden verkracht kunnen worden (letterlijk sharia wetgeving) moeten niet klagen over een bordeel in de buurt. De islam en zijn volgelingen zijn alle schaamte voorbij. Kan niet anders met een kinderverkracher als profeet en voorbeeld voor zijn volgelingen.

  https://nl.gatestoneinstitute.org/6660/seksslavernij-islam

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Voor gedwongen prostitutie kunnen ze beter in de moskee aan de overkant een kijkje gaan nemen. Kinderen, vrouwen etc…

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Het is natuurlijk slecht voor de klandizie van de moskee, ze lopen natuurlijk rechstreeks naar het bordeel die mossels.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Ik denk dat men beter die haathut kan sluiten, ehhh…….., moet sluiten! Daar gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen velen.

  Like

 12. Pieter zegt:

  De koran is ook een sexboekje dus wat zeuren ze nou. Zou eigenlijk onder de toonbank verkocht moeten worden zo smerig.

  Like

 13. Gert zegt:

  Geweldig!! In Europa hulp vragen en dan dingen proberen te veranderen? Rot weer gauw terug kutvolk!!!

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Niet geheel onbegrijpelijk natuurlijk, die klacht van de mohammeddaanse moskeegangers.
  Immers, er zijn geen prostituees van 10 jaar of minder in het bordeel te vinden, dus niet gewenst.
  Ja, zou dat wel het geval zijn dan had de moskee waarschijnlijk bij de burgemeester op uitbreiding van het bordeel aangedrongen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s