Drugsoorlog op de Filipijnen: Moslims in het vizier

Screenshot_7

(Vertaald door: E.J. Bron)

MANILLA – Op de Filipijnen gaat de strijd tegen de drugshandel de volgende ronde in. Nu heeft de burgemeester van Urdaneta City in de Filipijnse provincie Pangasinan, Amadeo Gregoria Perez, opdracht gegeven om zijn stad van alle moslims te “zuiveren”. Ook Perez beroept zich op de strijd tegen de illegale drugshandel – de moslims zouden hier achter zitten.

Duits - Zuerst

De voor de drugsbestrijding verantwoordelijke instantie (PDEA) had de stadswijken onderzocht die vooral door de drugshandel worden getroffen en was daarbij tot de conclusie gekomen dat moslims bijzonder vaak betrokken zouden zijn bij drugshandel en drugsmisbruik. Volgens een politiebericht zou minstens 84% van de islamitische bevolking ongeveer 5000 personen – in de leeftijd boven 12 jaar in drugs handelen. Burgemeester Perez argumenteerde dat de meeste misdaden zoals moord, roof en verkrachting verband zouden houden met de drugshandel, die door “de islamitische bevolking” georganiseerd zou worden.

Perez zet nu alles op alles – hij riep alle burgers van zijn stad die hun huizen en woningen aan moslims verhuren ertoe op om hen onmiddellijk uit te zetten. In geval van verzet zou hun registratie worden ingetrokken. De rigoureuze burgemeester houdt vol dat deze beslissing weliswaar hard, maar noodzakelijk zou zijn om de verbreiding van illegale drugs te stoppen, berichten plaatselijke media.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Filippijnen, Moslims. Bookmark de permalink .

13 reacties op Drugsoorlog op de Filipijnen: Moslims in het vizier

 1. Hans zegt:

  “stad van alle moslims te zuiveren”
  Die snappen het.
  Ze behandelen het als een virus, wat de islam ook gewoon is.

  Liked by 3 people

 2. Mooi zo, daar worden ze ook al uitgekotst. Sodemieter ze er maar uit. moet hier ook eens gebeuren met de marokkanen, zonder baan. Die zijn beslist geen verrijking voor ons land. En daarna de turken er achter aan. Ruimt vast lekker op.

  Liked by 3 people

 3. fleckie zegt:

  Hoe is uberhaupt de ‘bevolkingsaanwas’? Zeer velen zijn toch werkzaam in Araische landen, waar ze als ‘slaaf’ uitgebuit worden, [ nu is dat toch een eigenschap ‘des mohamedaans’,] maar president Marcos met zijn vrouw, waren ook niet afkerig om div.kapitalen in buitenlandse banken ‘onder te brengen’……Waarom eisen de tegenwoordige machthebbers dat geld niet terug, opdat de Filipinos niet meer genoodzaakt zijn in het. ‘Buitenland’ te gaan werken,[en nieuwe slaven te ‘kweke’, te voorkomen, , door geboortebeperking, plus de ellende van verslavingen een halt toe te roepen.

  Like

 4. Off topic, maar wel verbazingwekkend

  Wat zich in het Ukraïense straatverkeer afspeelt, is ongelofelijk. Een dashcam legt toevallig de “Terugkeer van de Terminator” vast.

  Liked by 1 persoon

 5. Thom zegt:

  Die burgemeester is een kleine jongen vergeleken bij de nieuwe president Duterte.
  Duterte heeft als burgemeester van Davao City talloze criminelen en drugshandelaren naar de andere wereld geholpen. Hij heeft bij zijn inhuldiging als president beloofd drugsverslaafden en drugshandelaren de doodstraf te geven als ze zich niet onmiddellijk melden.
  Hij heeft door doodseskaders in Manilla honderden drugshandelaren om laten brengen.

  http://www.ibtimes.co.uk/bloodbath-manila-hundreds-drug-pushers-hunted-down-by-death-squads-1573041
  Criminele moslims in Mindanao kunnen hun borst natmaken.

  Like

 6. Anna zegt:

  Ja moslims zijn eropuit om maatschappijen te ontwrichten ook al moet het dan met de door hun leer verfoeide genots middelen Hopocrysie!!!!
  Goed van de burgemeester die treed tenminste op.

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Dit is wat ze al 1500 jaar doen. Het Midden Oosten is nu leeggeplunderd. En nu schuiven ze op naar Europa op, rooftocht gepromoot door VN en EU-merkels en de grote shariah-turk.

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Laat mij steeds denken dat Israël en de Mossad achter de wereldwijde drugshandel zit.

  Like

 8. Bas zegt:

  Misbruik van drugs, is een gesel voor de mensheid!

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Weer een bewijs de islam staat synoniem voor problemen. Er is toch NERGENS in de wereld geen gedonder met de islam? De islam is bezig met het verkankeren van de wereld.
  Het sein om een wereldwijde zuivering in gang te zetten mag van mij gegeven worden.

  Like

 10. Pieter zegt:

  OK goed werk dankzij de nieuwe president Dutarte durft deze burgemeester islam schorem aan te pakken. Hoe anders is het in Nederland.
  Wat het mooie is ; hij legt ook meteen sancties op voor degenen die niet meewerken.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Hier zitten de moslims ook in de drugshandel. Want allah heeft besloten, dat het niet erg is als je drugs verkoopt, wanneer je het verkoopt aan ongelovigen. En allah kan het weten, want die heeft de plantjes bedacht.
  Zonder moslims hadden we ook drugshandel, maar zonder moslims hadden we allemaal een fijner leven, zonder dat je er iets voor hoeft te roken, spuiten of slikken.
  Dus; iedereen met een strafblad het land uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s