Duitsland: “Islamitische Staat” (ISIS) bouwt eigen geheime dienst op

Screenshot_11

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

De terreurbeweging “Islamitische Staat” (ISIS) bouwt al sinds eind 2015 in Duitsland een strak georganiseerde geheime dienst op, die volgens inschatting van de veiligheidsautoriteiten intussen in veel “vluchtelingen”onderkomens actief is. Dat hebben veiligheidskringen meegedeeld.

Kopp-Online

Volgens deze informatie heeft Abu Muhammad al-Adnani, de leider van de geheime dienst van ISIS, ook in Duitsland op meer dan 100 steunpunten slapende cellen, die uitsluitend luisteren naar bevelen van de geheime dienst van ISIS. In ieder groter “vluchtelingen”kamp zou de geheime dienst van ISIS inmiddels beter op de hoogte zijn van de gebeurtenissen dan de Duitse veiligheidsautoriteiten.Manfred Hauser, de vicepresident van de Beierse binnenlandse veiligheidsdienst, is het best geïnformeerd over de situatie. Hij heeft volgens de “Washington Times” onlangs nog tegenover BBC-radio gezegd dat zich volgens de informatie waarover hij beschikt op veel plaatsen in Duitsland “hit squads” ophouden. Er zouden zoveel aanwijzingen voor “hit squads” bestaan dat men ze niet allemaal onmiddellijk zou kunnen verifiëren.

Volgens informatie uit veiligheidskringen waarver wij beschikken, heeft de geheime dienst van ISIS (codenaam bij de binnenlandse veiligheidsdienst “EMNI”) in Duitsland bovenop de geheime dienst ook al structuren voor een eigen elite-eenheid opgebouwd, die naar het voorbeeld van de Amerikaanse Navy Seals of de Britse SAS zou worden opgeleid.

Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en België zouden de enige westerse landen zijn, waarin meerdere geheime diensten onafhankelijk van elkaar aanwijzingen over het bestaan van deze EMNI-structuren zouden hebben gevonden.

Daarvoor zouden zulke netwerken zijn opgebouwd in Libanon, Tunesië, Bangladesh en Maleisië. In de VS bestaan er verbazingwekkend genoeg geen strak georganiseerde EMNI-cellen met speciale eenheden en een eigen geheime dienst.

Daar volgt ISIS volgens informatie uit kringen van westerse geheime diensten een compleet andere strategie, omdat men daar gemakkelijk aan wapens kan komen en er geen operatieve activiteiten op de achtergrond nodig zijn om sterk bewapende groepen op te bouwen.

Voor Duitsland en in toenemende mate ook voor Oostenrijk verwacht men de komende maanden meerdere autobomaanslagen, gijzelingen en bloedbaden tijdens grote evenementen zoals volksfeesten en vrij toegankelijke concerten.

De veiligheidskringen zouden bijzonder geschokt zijn door opgenomen communicatie, waarbij over plannen werd gesproken om in het Duitstalige gebied begrafenissen en rouwplechtigheden op christelijke begraafplaatsen aan te vallen en daar “symbolische bloedbaden” te organiseren.

Net zoals de als “het proefdraaien” beoordeelde moorden op priesters in Frankrijk, Groot-Brittannië en België in de afgelopen weken zouden zulke bloedbaden door strijders van de ISIS-cellen op christelijke plaatsen (zoals kerken en begraafplaatsen) opgenomen en daarna op internet gezet moeten worden.

Tegen deze soort van terreur, aldus de veiligheidskringen, zou de Duitse regering compleet hulpeloos zijn en ook geen actieplannen voor zulke situaties laten opstellen, hoewel deze informatie al meerdere weken bekend is. De bondskanselier zou nog steeds niet bereid zijn om de welkomstcultuur op te geven.

Maar wat zit hier werkelijk achter? Hoe hulpeloos is de Duitse regering? Ik zal over de vele facetten van onze toekomstige veiligheid op het eerste grote KOPP-congres een voordracht houden, waarover we daarna dan zullen discussiëren.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Europa, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duitsland: “Islamitische Staat” (ISIS) bouwt eigen geheime dienst op

 1. Pieter zegt:

  Grappig dat dit bericht uit Duitsland komt, terwijl zij de islam aan alle kanten verwelkomen en het land kapot laten maken.
  De Aha Erlebnis is daar nog steeds niet doorgedrongen.

  Like

 2. En de moskeeën volgepropt met wapens met behulp van onze wegkijkende overheid

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Het aangehaalde artikel op de BBC geeft info over wat Thomas de Maiziere zegt en niet wat volgens KOPP toeschrijft aan Hauser.

  http://www.bbc.com/news/world-europe-37044519

  Wel het onderstaande artikel.

  Over de juistheid en omstandigheden van het persbericht wil ik niet strijden maar waarschuw de lezer.

  The Washington Times

  German intelligence head warns of ISIS ‘hit squads’ disguised as refugees

  Mr. Hauser added: “We have irrefutable evidence that there is an [Islamic State] command structure that makes an attack in Germany very likely.”

  http://www.washingtontimes.com/news/2016/aug/11/manfred-hauser-german-intelligence-head-warns-of-i/

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Dit is gewoon wat pishoer Merkel wil, zo snel mogelijk een gigantisch zooitje in haar land, dan kan er pas ingegrepen worden. Die debiele muts is knettergek en dient zo snel mogelijk opgesloten, danwel afgemaakt te worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Afgemaakt, door zoveel mogelijk asielzoekers d.m.v. groepsverkrachting tot de dood erop volgt? (wel op een plein zoals in veel moslim landen waar iedereen dan kan kijken)

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Even iets heel anders .
  Investeer in een kouder wordend klimaat en help de de echte klimaat wetenschap

  http://coolfuturesfundsmanagement.com/

  Voor de kleine investeerder hier .

  https://www.gofundme.com/t72gmpng

  Like

 6. Ron zegt:

  De Deutsche bank staat al enige tijd op instorten evenals een grote serie andere banken. Als deze banken failliet gaan geeft de bevolking natuurlijk bankiers en regering de schuld, tenzij er iets anders tegelijkertijd al aan de gang is dat de aandacht voldoende afleidt van wat er in het financiële systeem aan de hand is.
  Laten we nu in west-europa uitgerekend zoiets hebben wat opgezet is door heks merkel en meer dan genoeg de aandacht afleidt.

  Like

 7. Laat doorgedraaide Merkel maar met haar kont op de blaren zitten, waarom krijgt dat pokkewijf de eeuwige diarree.

  Like

 8. Draco zegt:

  Als ik de op deze site in de afgelopen maanden verschenen berichten moet geloven, willen de strijders van isis de komende tijd werken aan het gelijktijdig plegen van grote aanslagen met duizenden doden en tienduizenden gewonden. Zij vergeten echter iets…..de europeanen zullen gauw genoeg de misdadige politiek opzij schuiven en dan afrekenen met die islam, moskeeen zullen branden al dan niet platgewalst worden. Niet alle moslims staan achter wat IS allemaal doet, maar ook lang niet alle moslims laten publiekelijk hun afkeer merken van wat hun “geloofsgenoten” de laatste tijd allemaal uitspoken….

  Like

 9. Pingback: Duitsland: “Islamitische Staat” (ISIS) bouwt eigen geheime dienst op - Ik zeg NEE tegen EU

 10. Jan zegt:

  Islamic State General Flees to Europe with 400 Soldiers Disguised as Refugees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s