Meisjes vierden feest met “vluchtelingkinderen” – en werden groepsverkracht

Screenshot_3

De voormalige basisschool in Brunslöv is nu een asielcentrum voor “vluchtelingkinderen”.

(Door: “rommel”)

 • Vier “vluchtelingkinderen” schuldig aan een groepsverkrachting en drie verkrachtingen in Hörby
 • Verklaren zelf dat ze tussen de 15 en 17 jaar oud zijn en dus recht hebben op een milde jeugdstraf
 • Minstens twee meisjes slachtoffer van de groepsverkrachting
 • Eén van de verkrachters eerder veroordeeld voor bedreiging met mes van werknemers van jeugd asielcentrum te doden

Zweden – Verschillende zogenaamde “vluchtelingkinderen” in Hörby in de gemeente Skåne zijn op dit moment in politieonderzoek op verdenking van een groepsverkrachting, en nog meerdere andere verkrachtingen en een aanranding.

Volgens documentatie van de rechtbank betreft het een brute verkrachting op woensdag twee weken geleden waar meerdere “vluchtelingkinderen” aan deelgenomen hebben. Aftonbladet schrijft dat de groepsverkrachting van de vrouwen plaatsvond in verband met een feest.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Meisjes vierden feest met “vluchtelingkinderen” – en werden groepsverkracht

 1. De islam is niet vredig maar vreselijk voor onze begrippen. En moet eigenlijk letterlijk en figuurlijk ver van ons bed gehouden worden. Deze sekte van satan past niet in onze cultuur. Mensen moeten massaal protesteren.

  Geliked door 1 persoon

  • D.DAY zegt:

   Dit tuig hoort niet thuis in onze Westerse samenleving. Ze zijn gevoelloos en doortrapt gemeen, leugenachtig zonder enige empathie. Het toelaten van deze misbaksels tot de Westerse samenleving is de grootste fout aller tijden. Weg ermee!

   Like

 2. ildiko zegt:

  ik wordt zo spuug zat van deze barbaren, ik vrees voor de vrijheid en welzijn van mijn kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Palmachius zegt:

  Volgens Rutte, Hoog opgeleide mensen die hierheen vluchten????

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Ik heb geen benul wat al die westerse meiden bezielt om zich met dat kutvolk in te laten. Gaan zij naar Spanje, Italië op vakantie vallen zij ook daar direct voor de eerst beste slijmerige paëlla- en spaghettivreter om daarna van de koude kermis thuis te komen.

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Troostmeisjes?

   Like

  • Ik heb die periode zelf óók gekend.
   Spijt me, maar weinig aan te doen: Ze zijn aantrekkelijk, hebben iets. De finesses leer je pas veel later doorgronden; nog níet op díe leeftijd.

   Like

  • fransdewit zegt:

   Omdat de gewone Nederlandse knul gewoon te netjes is opgevoed en ja dat is niet spannend natuurlijk voor sommige dames

   Like

  • elisah zegt:

   Nou Jan, dan ben ik een uitzondering, ik heb me nooit opgehouden aan zoiets, geef mij maar een Nederlander. Als ik op vakantie zo eens rondkijk, dan zijn meestal de Nederlanders het aantrekkelijkst, je kan ze vaak al van afstand herkennen oa vanwege hun lengte.

   Like

  • fleckie zegt:

   Vooral in de kust-plaatsen dringen die mannen zich willens en wetens op aan de jonge vrouwen,: , noemt hen ook niet gigolo’s?

   Like

   • elisah zegt:

    Ja, zo heb ik wel eens een reportage over Engelse vrouwen ( 40+) gezien die naar Turkije op vakantie gingen voor de seks met jonge Turkse mannen. Zelfs vrouwen die de tienerkinderen bij zich hadden gingen achter die gigolo’s aan, echt onsmakelijk en genant wat voor een vulgair krapuul er tussen de mensen zit.

    Like

 5. elisah zegt:

  Als ze daar in Zweden nog steeds niet weten dat je meisjes en vrouwen uit de buurt moet houden van onderontwikkelde en gewetenloze beesten, dan vragen ze toch om die ellende.
  Het schijnt ook nog eens verboden te zijn om onderzoek te doen naar de leeftijd van figuren die zich uitgeven als minderjarige, terwijl inmiddels uitgebreid bekend is dat er volwassen kerels zijn, die er zelfs oud uitzien voor hun leeftijd, die als psychopathische hyena’s in de kinderopvang schuilen.
  Als het mijn kinderen zouden zijn……

  Geliked door 1 persoon

 6. Sjaak zegt:

  Hij kann het niet laten !
  Gisteren (Donder)dag) heeft de paus moslimvluchtelingen in het Vati(kan)
  voor een etentje met aansuitend cadeaverdeling op bezoek gehad !

  Like

  • elisah zegt:

   Misschien is het zijn manier om de gemoederen tot rust te brengen en hoopt hij dat er een omslag komt in de houding van vele moslims richting de Christenen. Hij hoopt ook waarschijnlijk op wederzijds respect, maar heeft niet in de gaten dat hij eigenlijk door hen uitgelachen wordt vanwege deze onderdanige houding en hij gewoon ordinair misbruikt wordt. Hij predikt dat alle mensen gelijk zijn, zij prediken dat alle ongelovigen ongelijk en minderwaardig zijn, zo simpel kan je het samenvatten.
   Het komt tevens over als verraad en veel gelovigen nemen hem dit niet in dank af, maar keren zich eerder tegen de kerk, die sowieso al leeg loopt. Hij graaft zijn eigen graf en daardoor ook dat van ons, op deze naïeve manier.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s