Zoon van haatprediker vraagt begrip: “Ik ben geen terrorist”

Screenshot_16

Haat-imam  Shayh Alami en zijn zoon.

De 17-jarige zoon (foto) van haatprediker Shayh Alami vraagt alle Belgen om begrip voor de videoboodschap die hij verspreidde. In het filmpje, waarin hij ’s nachts door de straten van Verviers doolt, vraagt hij Allah om alle christenen te doden.

“Dat gebeurde tijdens de ramadan, dan doen alle moslims schietgebeden. Ik heb mij in die gebeden gericht tot Allah, niet tot de mensen in Verviers. Ik heb Allah gevraagd de moslims te helpen in deze onrechtvaardige wereld. Ik ben geen terrorist. Ik dank het Belgische volk voor zijn begrip.”

Het gerecht en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) zien de zaak anders. Zij willen de jongeman en zijn vader voor de haatboodschap op het matje roepen.

Imam Alami heeft via zijn advocaat al aangekondigd dat hij zo snel mogelijk uit vakantie terugkeert om, samen met zijn zoon, tekst en uitleg te geven bij de politie. Hij beweert dat hij het gedrag van zijn zoon in deze niet steunt en wil meewerken met het gerecht. Ook zijn zoon zegt snel uit vakantie terug te keren om zich bij de politie te verantwoorden.

Bron:
www.gva.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, België, christenhaat, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Taqiyya, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zoon van haatprediker vraagt begrip: “Ik ben geen terrorist”

 1. Jean zegt:

  Gewoon die snotaap en die zak die hem gekweekt heeft bij hun ballen nemen en het land uit flikkeren, niet naar Nederland, niet naar Frankrijk maar rechtstreeks naar die grote zandbak in Afrika want dergelijke barbaren hebben wij hier echt niet nodig.
  Wanneer volgt nu eens eindelijk dat totaal verbod op die barbaarse islam rotzooi in onze westerse wereld? Moeten er eerst duizenden doden vallen? Politiekers die weigeren in te grijpen moeten politiek uitgeschakeld worden, niet morgen maar nu.

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Kijk mensen hij vraagt begrip aan ons (de Kuffar) voor zijn schietgebeden gericht aan Allah. Maar begrijpen jullie ook dat indien hij (zanger en zoon van haat imam) Belgische burgers daadwerkelijk gaat dood schieten op het moment van die daad een instrument is van Allah. Niet hij schiet dan de christenen dood maar Allah schiet middels hem de christenen dood.

  Dat is ook de rede waarom het gewetenloze moordenaars zijn. Allah en de Heilige Koran is hun geweten. Laat dat eindelijk eens in alle koppen van het goedmensendom doordringen.

  Zie hier de psychologie van de islam.

  Het zijn willoze soldaten van Allah.

  Wij Europeanen moeten voor de zekere methode kiezen.

  Hem oppakken en met zijn hele familie (en dan bedoel ik “de hele familie” met neven, nichten, de hele zooi) het land uit flikkeren.

  Dit zijn de islamitische smeerlappen die handenwrijvend voor de T.V. zitten als een vrachtwagen over de boulevard Anglais al ploegend zich een weg baant door de mensen massa.

  De niet moslims zijn in Europa vogelvrij verklaart. We willen het alleen nog niet waar hebben.

  Geliked door 2 people

 3. Nou, eh….jóchie: Ten eerste heb je Allah nog wel om wat méér gevraagd, dan om “de moslims te helpen,” getuige de ondertiteling, en ten tweede, als dit dan een samenspraak was tussen jou en Allah, waarom moest het dan zo nodig op Video?! Dat rammelt aan alle kanten!
  Maar in tegenstelling tot at jij dacht, namelijk, dat die stomme westerlingen zich tóch maar alles laten aanleunen, heeft dit muisje nog een staartje en nu heeft die Oran-Oetang, die jouw vader schijnt te zijn, jou natuurlijk ingefluisterd, wat je hierover tegen de politie, justitie en media moet zeggen: Taqiyya, taqiyya!

  Geliked door 2 people

 4. Claudia M. zegt:

  Ik geloof niets meer van wat er de leugenachtige bakkes van moslims komt, niets!

  Geliked door 1 persoon

 5. Thoth zegt:

  Hè zeg, een ‘taqqiya’. Hij neemt het aardig over van zijn vader… Die zal wel zeggen : ‘goed gedaan jochie’…

  Geliked door 1 persoon

 6. Patrick zegt:

  De homoseksualiteit straat ervan af.

  Like

 7. Je zegt wat je denkt en daar handel je naar in de zeer nabije toekomst. dus wegwezen uit Europa en neem die ongeletterde haatbaard in soepjurk op sloffen mee.

  Geliked door 1 persoon

 8. Anna zegt:

  Met z’ on antwoord kun je ook moorden goed praten……. Dit is taqyia… Islamitisch Liegen om er beter van te worden…. Dit hoort helemaal bij de islam…… Maar in zijn Koran staat precies wat hij op het filmpje riep, en uiteindelijk zal hij het uitvoeren……. Anders is hij geen goede moslim…..

  Geliked door 1 persoon

 9. Johan zegt:

  Zo vader, zo zoon. Beiden zijn rijp om onmiddellijk opgepakt te worden en het land uitgesmeten.
  Daar zullen alle Belgen heel veel begrip voor hebben.
  Wordt in deze zaak niet ingegrepen, dan zullen de moslims in België dat als een aanmoediging beschouwen om met hun moordpraktijken door te gaan. Er dient dus uiterst rigoreus opgetreden te worden tegen deze moslimkwallen.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Liegen mag tegen ongelovige, trap het jong er voor de zekerheid uit !!

  Geliked door 1 persoon

 11. danny zegt:

  Die spoort echt niet ! Gelijk het land uit, met familie en al. Zieke idioot die je bent!

  Like

 12. Elena zegt:

  Dat pleuris joch is 17 jaar, die weet heel goed wat hij deed.
  Geen genade voor dat jong met zijn haatbaard pa.
  Bijna alle kinderen zijn een product van hun opvoeding.

  Zodra zij terug willen komen….stempel in hun pasporten…en aantekening persona non grata.
  Zulke lui moeten het land uit getrapt worden…niet goedschiks..dan maar kwaadschiks.

  In ons landje mag iemand voor de rechter verschijnen met een boete boven het hoofd als de persoon op FB die asieleisers vuil tuig vindt.
  Walchelijke lui die pa en zijn achterlijke zoon.

  Like

 13. Pieter zegt:

  Als ze iets hebben uitgevreten zijn die etters altijd op vakantie. Hetzij Marokko, hetzij Turkije.

  Like

 14. Schietgebedje, oneerlijke wereld dat zijn smoesjes. Hij weet donders goed waar het om draait, gewoon het land uittrappen dat snotjoch.

  Like

 15. Jade zegt:

  Mijn God, zie die vent cq baardaap…
  Is dat nu de toekomst van Nederland???
  Waar is m`n pil van Drion?
  Nee wat, doe maar een dubbele portie…

  Like

 16. Draco zegt:

  Onmiddelijk deporteren, zoals Guus Velraeds al zei:

  Wij Europeanen moeten voor de zekere methode kiezen.

  Hem oppakken en met zijn hele familie (en dan bedoel ik “de hele familie” met neven, nichten, de hele zooi) het land uit flikkeren.

  Like

 17. Draco zegt:

  Eigenlijk moet hun adres gepubliceerd worden, kunnen we daar aanbellen en als ze opendoen ze allebei eens flink op de bek slaan stelletje verdomde primaten.

  BAARD VOL MET VLOOIEN!!!!

  Like

 18. fredo zegt:

  Nu hebben ze ineens berouw en vragen ze begrip, Awel ik heb begrip der uit gans die fam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s