Antisemitisme in Rio: Egyptenaar weigert Israëlische judoka een hand te geven

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Antisemitisch incident tijdens de Olympische spelen in Rio de Janeiro: De Egyptische judoka Islam El Shehaby (in het blauw gekleed) heeft geweigerd zijn tegenstander de hand te geven en daarmee voor verontwaardigde reacties van het publiek gezorgd. De toeschouwers floten en joelden, nadat El Shehaby zich na zijn nederlaag in de eerste ronde tegen de Israëliër Or Sasson hoofdschuddend had omgedraaid in plaats van de uitgestrekte hand van zijn tegenstander te schudden. De buigingen voor het gevecht en het elkaar een hand geven erna zijn standaard bij judogevechten. Het voorval is niet de eerste belediging van een Israëlische sporter tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op Antisemitisme in Rio: Egyptenaar weigert Israëlische judoka een hand te geven

 1. Weer een voorbeeld, dit zgn. geloof van moslims is gewoon onverdraagzaam. Ze kunnen beter in eigen land blijven. Dat ze zo.n klote Egyptenaar nog mee laten doen. Dit hoort toch niet thuis bij de Olympische Spelen, meteen eruit trappen.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit heeft veel weg van: “Hoe dúrf je mij, een zoon van Allah, te versláán, Joodse hónd.”
  Jevraagt je af, waarom moslims überhaupt nog aan sport doen, want het sportieve principe kennen ze niet.Niet in hún cultuur.

  Liked by 2 people

 3. likoednederland zegt:

  Dit soort onsportieve mensen moeten direct voor altijd uitgesloten worden van wedstrijden.

  Liked by 1 persoon

 4. Hoezo RESPECT ?????Die EGY gewoon boycotten en met onmiddellijk ingang terug naar huis…………

  Liked by 1 persoon

 5. Frans Brassens zegt:

  Wat zijn mohammedanen toch (soms? 😉 ) een vreselijke figuren!

  Like

 6. Pieter zegt:

  Deze moslimbroeder baardaap werd als een kind zo eenvoudig gevloerd door de Israelier en dat kon diep vernederde pikkemans, geheel in stijl met de islam uiteraard niet verdragen.

  Like

 7. Draco zegt:

  Dat was te verwachten, maar het moet niet gekker worden. Iemand die salafist is zou, uit principe, nooit moeten worden toegelaten tot de olympische spelen. Op de volgende spelen: strijders van ISIS op de hordenloop!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ze hadden die Egyptenaar direct moeten schorsen! Antisemitisme moet de wereld uit, en hoort zéker niet voor te komen bij sportieve evenementen. Bah, wat verafschuw ik Israëlhaat en Jodenhaat!!

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Strakke worp prachtige overwinning!
  Het is goed om te zien dat de media steeds vaker het ware gezicht laat van de islamitische haat ideologie, die haatbaard laat dan ook weer duidelijk zien dat onze westerse normen en waarden ver verheven zijn boven die verachtelijke islamitische ideologie.
  Laten wij onze westerse cultuur, normen en waarden en verder alles wat ons lief is met hand en tand, woord en geschrift verdedigen, het is het meer dan waard!

  Like

 10. Anneke zegt:

  “Je zal maar de roepnaam Islam met je meedragen…In dit geval een héél toepasselijke naamkeuze van zijn ouders destijds”. Een persoon die vrede via zijn roepnaam moet uitstralen en dit onmogelijk kan. Het Arabische shalam wijkt 360-graden af van het Israélische Shalom. De cultuur van de duisternis kan niet samenspelen / -werken met de cultuur van het Licht. Twee tegenovergestelden botsen en blijven botsen; uitdeuken is zinloos.

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  De actie van deze Egyptische “sportman” lijkt mij uit Olympisch oogpunt kwalijker dan wat Yuri van Gelder gedaan heeft……………..

  Like

 12. aquarius4422 zegt:

  De bidplek op het voorhoofd van die man gezien?
  Iemand die vijf maal per dag met zijn kop op de grond ligt te bonken ter eren van zijn fantasiemaatje krijgt op den duur ernstige hersenschade.
  Dat blijkt weer maar.

  Liked by 1 persoon

 13. i.e.mand zegt:

  Wat een moslim aap, wat staat dat islamietje voor lul zeg!

  Like

 14. Elena zegt:

  https://unitedwithisrael.org/egyptian-jukoka-booed-for-being-a-sore-loser-to-israeli/

  De Islamitische baardaap stond goed voor l*l tegenover het publiek, die hem uitfloot en masaal uitjoelden
  Tsja…de Islam heeft wereldwijd geen reclame gemaakt over het geloof van de “vrede”.
  Dan riep de scheids hem terug om te buigen, de Islamitische onnozelaar deed het snel af met een knikje van zijn hoofd.
  Ben zoooo blij dat de Israelier won….zo ook bij de vrouwen.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Natuurlijk weigert een Egyptische Jodoka haar smerige hand aan de Israëlische Judoka te geven. Behalve in de sport van bedrog en terreur (op grote en kleine schaal) STELLEN ARABIEREN in geen enkele opzicht iets voor. Het zijn menen die werkelijk TOTAAL WAARDELOOS ZIJN.

  Like

 16. Bas zegt:

  Bijzonder onsportief incident !

  Like

 17. Jan zegt:

  Every Major News Network Omits Anti-Israel Bullying By Muslim Nations At Rio Olympics…

  The Washington Times and the Jerusalem Post were very lonely in reporting that Muslim animosity toward Israel’s 47-member Olympic delegation has triggered a reprimand from the International Olympic Committee and protest from Jewish groups such as the Anti-Defamation League, which issued a statement this week decrying anti-Israel “hostility” in Rio de Janeiro.

  None of the networks – especially NBC, the channel hosting the Olympics – seemed to notice at all on their newscasts. They can all champion the Muslim-American fencer, and then ignore the Muslim abuse of Israel. The Jerusalem Post reported the trouble began on the way to the opening ceremonies […]

  http://www.newsbusters.org/blogs/nb/tim-graham/2016/08/12/networks-omit-anti-israel-bullying-muslim-nations-rio-olympics

  Net als de Nederlandse lamestream media

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s