Beheerst de islam Europa?

Screenshot_16

(Door: “indexexpurgatorius” – Vertaling: E.J. Bron)

Weliswaar hangen in de landen van Europa de autochtone politici grotendeels aan de troggen van de volledige verzorging en bijten ze iedereen weg die het waagt ook een plaatsje aan deze troggen te veroveren, maar heersen ze over hun volk?

In 2008 werd Brigitte Bardot veroordeeld tot een boete van € 15.000,- wegens volksophitsing, omdat ze zei: “Ik ben het zat door een bevolking misleid te worden, die ons vernietigt, die ons land vernietigt door aan ons haar handelwijzen op te leggen.”

Dat er ook anderen veroordeeld werden, lijdt geen twijfel, maar 8 jaar geleden kon men het zich niet voorstellen dat op zeker moment ene von Guttenberg verklaart dat de islam bij Duitsland zou horen en dat vanaf dat moment luide kritiek op de islam in Duitsland zeer gevaarlijk werd.

Nu werd ook de voormalige voorzitster van de Bond Nationale Vrouwen wegens zogenaamde volksophitsing veroordeeld, omdat ze zei: De islam hoort net zo bij Duitsland als stront op de eettafel.

 “Als je wilt weten wie er over je heerst, moet je er gewoon achter zien te komen wie je niet mag bekritiseren!” (Voltaire)

Bron:
https://indexexpurgatorius.wordpress.com
Door: “indexexpurgatorius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Europa, Islam, Islamkritiek, meningsdictatuur, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Beheerst de islam Europa?

 1. Poetin voorspelde de opkomst Islamitische Staat (IS) al in 1999

  De opkomst van Islamitische Staat (IS) werd al in 1999 voorzien door de Russische president Poetin. In dit interview legde hij uit hoe terroristen, die in het buitenland getraind en bewapend werden, via Georgië Tsjetsjenië binnenvielen om aanslagen te plegen. De Russische president legt uit waarom hij zo hard wilde optreden om de terroristen geen ruimte te gunnen. >>> https://jdreport.com/poetin-voorspelde-de-opkomst-islamitische-staat-is-al-in-1999/

  Like

 2. Waarom wordt Poetin hier zo neergehaald, wat moeten toch wij met die kut Amerikanen die hun eigen problemen niet eens meer aan kunnen. Wij komen door hun in de shit terecht.

  Geliked door 2 people

 3. Deze video die ‘k van fenixx heb ‘geleend’ trof mij keihard in het hart, dat zulk soort islamitische schoften bestaan grenst aan de kwaadaardige onvoorstelbaarheid van de menselijke soort. Het is een video die men beter niet kan gaan zien wanneer men een dierenliefhebber is…

  De wereld zou een stuk beter af zijn zonder moslims

  https://fenixx.org/2016/08/04/de-wereld-zou-een-stuk-beter-af-zijn-zonder-moslims/

  Geliked door 2 people

 4. Jade zegt:

  😆 Geniaal die uitspraak van Sigrid Schüßler…

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De meeste politici zijn landverraders !

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Nee, de NSB beheerst Europa; het Vierde Rijk.

  Like

 7. Eduard uit Breda zegt:

  In 1997 waarschuwt Pim Fortuyn reeds voor de islamisering van de Nederlandse cultuur
  Lees het boek Tegen de islamisering van onze cultuur
  Uitgegeven bij A.W.Bruna
  Ik vind dat Brigit Bardot het juist goed heeft gezegd en dat mag niet meer belachelijk links gedrag
  Mensen de mond snoeren
  Lang leve het vrije woord
  Ik vind net als Pim Fortuyn: Zeg wat je denkt en do wat je zegt
  Wel mag je zelf de vraag stellen schiet ik iets me op om iets te zeggen over een ander heeft het nut?
  Gr Eduard uit Breda

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Islam gedraagt zich als Islam op dezelfde wijze dat wilde dieren zich gedragen als men de kooien van een dierentuin wijd open laat staan. Het gedrag is voorspelbaar. Wie ons werkelijk in extreem gevaar brengt, zijn de mensen die de kooien van het dierentuin MET OPZET open laten staan. Mensen voor wie het gevaarlijke dogma van Cultureel Relativisme en politiek-correcte gedrag belangrijker zijn dan het welzijn van hun eigen land en eigen mensen …Hun eigen kiezers ..degenen die van hen oppermachtig hebben gemaakt. Zolang wij blijven stemmen om dezelfde gevaarlijke en tot merg en been verrotte partijen, hebben wij geen schijn van kans te overleven. WIJ ZIJN AL TOT DE UUR U GEKOMEN. VEEL TIJD HEBBEN WIJ NIET MEER

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  De tijd van praten is nu wel voorbij. Het is tijd om af te rekenen met elke politicus die het ook maar waagt om de islam te helpen….Grijp ze!

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Interessant kaartje over de islamverspreiding 2010 in getoond gebied.

  De voormalige Sovjetstaten vallen op, alsook Ierland, Portugal en Luxemburg. Dat laatste loopt het met sneltreinvaart in. Eisland, welke moslim wil er in Eisland wonen. Nou ja, op de Noordpool staat inmiddels een moskee, heb ik ergens gelezen. In ieder geval zijn voor hen de regels aangepast over dag en nacht.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Europa#/media/File:Islam_in_Europe-2010.svg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s