DIT IS ANDERE KOEK . . .

Screenshot_23

Mariah Carey (1970)

DAN DIT . . .

Screenshot_24Je moet je als vrouw toch doodschamen om zo uitgedost over straat te gaan?

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op DIT IS ANDERE KOEK . . .

 1. ildiko zegt:

  deze wezens zijn geen mensen maar duivelse schimmen .

  Like

 2. Cathja zegt:

  Beste Driek, op de bovenste foto is het duidelijk te zien dat we met een vrouw te maken hebben. Op de tweede foto is dat nog maar de vraag….!
  Het is afzichtelijk en beledigend als vrouwen zich zo (moeten)kleden, maar er schuilt ook een groot gevaar in het dragen van deze tenten. Wie en wat zit er onder die berg stof?

  Like

 3. roeldupree zegt:

  Moslims leven voor de dood, en sommige hebben het doodskleed al aan.

  Liked by 3 people

 4. Jean zegt:

  Is die zwarte tent wel een vrouw? Dat kan evengoed een vent zijn met een bommengordel…

  Liked by 2 people

 5. danny zegt:

  Geef mij dan maar Mariah Carey. ik hoef dat kopvod niet!

  Like

 6. Z i j niet: Ze voelen zich juist verhéven……..

  Like

 7. Driek zegt:

  XANDER NIEUWS

  Duizenden Europese christenen vluchten voor oprukkende islam naar Hongarije
  Xander 13-08-2016 14:12- in Algemeen Nieuws, Christendom, Economie, Eindtijd & Profetie, EU, Immigratie, Islam & Terreur, Maatschappij

  Ontstaat er een omgekeerd IJzeren Gordijn: Geïslamiseerd, chaotisch, verarmd en gewelddadig West Europa, tegen een islam-vrij, stabiel, democratisch en welvarend Oost Europa? – Ook Nederlandse makelaars actief in Hongarije – Toerisme uit Verre Oosten naar Duitsland met 40% gedaald als gevolg van moslims en terreuraanslagen

  Veel te duur, denkt u? Welnee, niet in Hongarije. Voor de prijs waar u hier b.w.v.s. amper een schuur voor koopt, € 110.000,-, wordt deze vrijstaande villa met buitenzwembad uw eigendom. Tal van huizen zijn echter nog veel goedkoper.

  Steeds meer christenen in West Europa, en vooral Duitsland, voelen zich niet langer veilig, nu de regering Merkel in Berlijn miljoenen moslimmigranten binnenhaalt, wat naast enkele bekend gemaakte terreuraanslagen een complete explosie aan criminaliteit heeft veroorzaakt. Christenen vinden in Oost Europa, en vooral in Hongarije, een nieuw en veilig thuis, omdat dat land er in zeer korte tijd in slaagde de grenzen te sluiten. Bovendien is het er extreem goedkoop wonen, zeker vergeleken met de nog altijd krankzinnig hoge huizenprijzen in Nederland, en is de levensstandaard in het land in veel opzichten op West Europees niveau gekomen.

  Duizenden vluchten voor ‘agressieve moslimmigranten’

  Hungary Today besteedde afgelopen week ruim aandacht aan het proces dat inmiddels ‘omgekeerde migratie’ wordt genoemd. Rond het bekende Balaton meer, maar ook verder naar het zuiden, zijn huizen te koop vanaf slechts € 14.000,-,. Steeds meer Duitse christenen zien de bui in hun land al langer hangen, en vrezen vervolgingen door de miljoenen moslims die reeds tot hun land zijn toegelaten, en de miljoenen die nog gaan komen.

  ‘Mensen zeggen dat ze het zat zijn dat het in Duitsland steeds erger wordt. Ze roemen het beleid van (premier) Orban,’ gaf de Duitse makelaar Ottmar Heide als commentaar. In weerwil van Brussel en Berlijn besloot Orban om de Hongaarse grenzen hermetisch af te sluiten voor moslimmigranten. Orban bewees op nog een ander gebied het totale ongelijk van de politici in West Europa, door eveneens binnen luttele dagen de straten van Budapest te zuiveren van agressieve en criminele asielzoekers.

  Volgens Heide vlucht 80% van zijn klanten uit Duitsland voor het open-deuren welkomsbeleid van Angela Merkel. Inmiddels wonen er al zo’n 30.000 Duitsers bij het Balaton meer, een forse toename vergeleken bij 2015. ‘Wij zijn christenen, en wij willen geen moslimburen,’ zeiden Valentin en Jennifer Duräder, die onlangs naar Hongarije emigreerden, tegen de Duitse publieke zender ZDF. ‘Zij hebben een andere cultuur en zijn agressief. Dat kunnen wij niet accepteren.’

  Duits gezin vraagt asiel aan in Rusland

  Een Duits gezin reed zelfs 2250 kilometer naar Moskou om asiel aan te vragen in Rusland. Andre Griesbach legde uit dat ‘wij niet langer voelen dat Duitsland een veilige plek voor ons is, om onze kinderen groot te brengen.’ De prominente Zweedse priester Annika Borg waarschuwde vorige maand dat Europa ‘wakker moet worden’ voor het feit dat islamisten het christendom de oorlog hebben verklaard.

  Toerisme uit Azië naar Duitsland met 40% gedaald

  Sinds mei 2015 is het toerisme uit landen zoals Japan, Zuid Korea en Taiwan naar Duitsland met een enorme 40% gedaald. Vooral de verkrachtingsepidemie in en na ‘Köln’, de diverse kleine en grotere terreuraanslagen, en de geëxplodeerde criminaliteit doet veel Aziaten besluiten om een andere bestemming te kiezen. (1)

  Hongarije ook voor Nederlanders steeds aantrekkelijker

  Ook voor Nederlanders is Hongarije inmiddels een erg aantrekkelijke uitwijkmogelijkheid geworden. Nederlandse makelaars hebben zelfs speciale websites met veel informatie en te koop aangeboden huizen, zoals Eigen Huis Hongarije en Ik Vertrek Hongarije (met een item dat werd uitgezonden door omroep Max). Voor € 110.000,- euro, waar u hier bij wijze van spreken amper een schuur voor koopt, betrekt u in Hongarije een moderne vrijstaande villa met buitenzwembad.* Voor de prijs van een wat ouder 2e hands autootje wordt u al de eigenaar van een eenvoudig vakantiehuisje. Voor zo’n 50.000 tot 100.000 euro koopt u een woning die van alle gemakken is voorzien.

  Kortom: als het zo doorgaat, als ‘onze’ leiders hun gang kunnen blijven gaan door de islam steeds meer ruimte te geven, dan zou er wel eens een nieuw IJzeren Gordijn kunnen ontstaan, maar dan omgekeerd. Dan is het voormalige West Europa straks volledig geïslamiseerd, waardoor het tot chaos, geweld en armoede zal zijn vervallen, en zal Oost Europa de nieuwe veilige, stabiele, welvarende islam-vrije haven zijn.

  * Voor de duidelijkheid: Ik heb geen enkel financieel belang bij het noemen van deze sites.

  Xander

  Liked by 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Hongarije…..is dat wel vèr genoeg??

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Driek, de migratie van Westerlingen naar Hongarije, Tsjechië en Slowakije leest men steeds vaker. Ik betwijfel echter of dit soort landen hier op zit te wachten. Het gaat grotendeels om linkse landverraders die zich daar niet erg geliefd zullen maken. Linkse kruiperigheid en met elk windje meewaaien houdt men in dit soort landen niet van. Nadat wij West Europa opgeschoond hebben blijft voor hen uiteraard de grens gesloten.

   Like

 8. Thom zegt:

  Ik zie dat Mariah Carey er niet bepaald in boerka bijloopt tijdens haar optredens.

  Ik weet niet wat U suggereert, maar als U bedoelt dat Mariah Carey er momenteel als moslim bijloopt denk ik dat U er behoorlijk naast zit.
  Het lijkt nergens op dat U dit kunstje flikt. Het is niet de eerste keer: U heeft de Belgische groep K3 ook uitgemaakt voor kutwijven of zoiets. Als U niet van moslims houdt en ook niet van schaars geklede dames hoeft U die nog niet met elkaar te vergelijken.

  Like

  • Cathja zegt:

   U heeft niet begrepen wat Driek bedoelde te zeggen.

   Like

  • Driek zegt:

   Thom zegt: Als U niet van moslims houdt en ook niet van schaars geklede dames hoeft U die nog niet met elkaar te vergelijken.

   Beste Thom, bent U nou echt zo dom? Nee toch?

   Liked by 1 persoon

   • Thom zegt:

    Ja zo dom ben ik. U noemde de zanggroep K3 kutwijven omdat U niet van dat soort muziek houdt. U suggereert wel degelijk dat de onderste foto Mariah Carey is nl. U laat Carey zien in 1970 en dan zo’n ingepakt iemand uit 2016. Dat suggereert dat de bovenste persoon in 2016 veranderd in deze 36 jaar in de onderste persoon. Als U iets anders suggereert had U geen naam moeten noemen, maar een neutrale foto moeten publiceren.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat zijn het toch ook, 3 kutwijven met kleuterliedjes.

    En Driek suggereert helemaal niets, dat maak jij er van.
    En wat is bij jouw een neutrale foto van een lekker wijf? Bestaat dat wel.
    En Mariah Carey werd geboren zo rond 1970 ((Huntington, New York, 27 maart 1969 of 1970)

    Like

  • SeeMore zegt:

   Kijk…Het zijn die principiële mierenneukers zoals Thom
   die ons land naar de kloten helpen.
   Zeiken over de vorm om de inhoud volledig te negeren.
   Man oh man…Ga solliciteren bij GL of zoiets.

   Like

   • Jan zegt:

    Zo zie je maar weer hoe moeilijk het is Nederlands te kunnen lezen, zelfs als onder de voddenbaal NIET staat dat dit Mariah Carey 2016 is.

    Liked by 1 persoon

 9. Hans zegt:

  Driek, steel die onderste aan de riek!

  Flauw, ik weet ’t maar het bekt zo lekker.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Het lijkt wel een vrouwelijke Dementor uit een Harry Potter film. Als je zoiets op straat tegenkomt, dan walg je daar toch van. Kinderen worden er bang van en het ziet eruit als een voorbode van de dood. Magere Hein met en cape erover heen. Bahh.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Vanaf 1:10 ook geen verkeerd ‘koekje’!

  Liked by 1 persoon

 12. bigljohn zegt:

  Als ik die vrouw zie met die zwarte todden om haar lijf, doet mij dat denken aan mijn kindertijd. Ik las de strips van Popey the sailer, en een van zijn tegenspeelsters was de zeeheks. Die zag er bijna hetzelfde uit als die toddenvrouw op de foto. De schrijver van die strips moet een vooruitziende blik gehad hebben.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Schamen doen dat soort lui die die achterlijke ideologie aanhangen niet. Zo redenerende zouden ze zich moeten schamen er bij te [ willen ] horen, de is=lam.
  De regeringen van landen die dit toestaan moeten zich schamen.
  Gelukkig mag men zich in Fr niet zo in het openbaar vertonen.
  b.t.w Er zijn nog enkele kust-plaatsen in Fr gevolgd in het verbieden van de burkino aan strand en in zee.
  Dan gaan ze maar naar Yedhah, S.A.

  Like

 14. Dlo zegt:

  Wat zal het stinken onder die tenten… Leuke tas ook. De bij passende klompjes maken het geheel af…

  Like

 15. Je moet er niet aandenken dat je als vrouw in zo’n land geboren wordt. Je weet dan wel niet beter, maar ziet toch wel wat er om je heen gebeurt.

  Like

 16. Pete zegt:

  Volkomen leeghoofdig zulke ‘gebbeths’ in aardappelzakken. Elk zelfexpressie en ontplooing is er bij zulke dames uit geslagen,-geramt,-getrapt.
  Alleen nog een zoontjesfabriek voor haar Heer !
  Door zo’n zak over hun lichaam denken ze,dat ze respect en waardering krijgen.
  Minachting voor het vrouw zijn, zal altijd haar hele leven haar deel blijven…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s