Essen: “Migranten” schoppen man met dwarslaesie van driewieler en beroven hem

Screenshot_4

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer mensen worden zich er langzamerhand van bewust welke verruwing we met de ongecontroleerde komst van miljoenen mensen uit andere cultuurkringen geïmporteerd hebben. De jongste gevallen zijn aan gewetenloosheid en barbarij waarschijnlijk niet meer te overtreffen. De politie in Essen heeft de onderstaande opsporingsmelding uitgegeven:

Kopp-Online

Donderdagmorgen (11 augustus) kwam het in het stadsdeel Stoppenberg in Essen tot een gewetenloze roofoverval op een zwaar gehandicapte man. Tegen 05.45 uur was de 45-jarige op zijn driewieler, voor mensen met een handicap, op weg naar huis. In de Gelsenkirchener Straße, ter hoogte van de parkeerplaats Zollverein, komt hij drie mannen tegen. Een van hen vraagt hem om een vuurtje. De Stoppenberger kijkt hulpvaardig in zijn buiktasje. Plotseling grijpt een van de mannen naar de aan het stuur van de driewieler bevestigde smartphone. De gehandicapte zegt dat hij er met zijn vingers van af moet blijven. Daarop trekt een andere man een mes en bedreigt hem. Daarna trekken ze de weerloze man met een dwarslaesie van zijn driewieler. Hij valt op de grond, waar ze hem beroven van zijn buiktasje met contant geld en creditcards. Gelukkig raakt hij vermoedelijk slechts lichtgewond. De uit drie man bestaande roversbende vlucht met het tasje en de smartphone via de Gelsenkirchener Straße in richting Keternberg.

De daders worden als volgt omschreven: ze zijn tussen de 20 en 25 jaar oud. Eén dader had een volle baard en een scheiding opzij. Volgens informatie van het slachtoffer was hij vermoedelijk van zuidelijke afkomst. De tweede dader droeg een snor. Het zou bij hem om een Oost-Europeaan zijn gegaan. Deze droeg een zwart leren jack en een rode baseballcap met het opschrift “NY”. De derde dader was slank van postuur. Het recherchebureau 31 heeft een onderzoek ingesteld. De rechercheurs vragen: wie heeft informatie over de voortvluchtige daders? Wie heeft de roofoverval in de Gelsenkirchener Straße gezien? Voor tips kan contact opgenomen worden met de politie in Essen onder telefoonnummer 0201/829-0.

Niet anders was het in Freital, waar een “donker getinte” iemand in een rolstoel beroofde. In München was de dader een Roemeense, in Keulen een dader “van Zuid-Europese komaf” en voorbijgangers kijken bij roofovervallen op mensen in een rolstoel tegenwoordig uit angst liever de andere kant uit.  

Binnen enkele jaren is het Duitstalige gebied met betrekking tot het thema “veiligheid” radicaal veranderd. De mensen in dit land zijn blijkbaar bang – en dat niet alleen voor inbraken en roofovervallen. Iemand moet de mensen in het land de waarheid vertellen: de politiek en de vooraanstaande media hebben met hun veiligheid gespeeld. Gewetenloos hebben deze gokkers met open grenzen en de import van criminelen alles op één kaart gezet – en verloren. De ontwikkeling van de criminaliteit en de barbaarse verruwing waren hiervan de eerste signalen. Langzamerhand begint het ook tot de laatste door te dringen: De staat kan zijn burgers niet meer beschermen. Vooral zwaar gehandicapten worden hier bijzonder hard door getroffen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Essen: “Migranten” schoppen man met dwarslaesie van driewieler en beroven hem

 1. bob Fleumer zegt:

  Dat men in Duitsland Merkel nog duldt is mij een raadsel, ze is echt niet goed snik!

  Like

 2. Het gaat ook maar door, het ene delict naar het andere. Dit soort berichten volgen elkaar hoe langer hoe sneller op. Nooit hoor je iets van de regeringsleiders, bevolking wordt gewoon aan zijn lot overgelaten, zonder enige vorm van bescherming. Zoals deze man die in zoverre nog zelfstandig kan functioneren, is een makkelijke prooi. Duitsland is een JUNGLE GEWORDEN VOOR DE VLUCHTELINGEN DIE NAAR RIJKDOM OP JACHT ZIJN, DANK ZIJ DIE MERKELDROL.

  Liked by 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  Allah & Mohammed vluchtelingen uit de vroege jaren-90 hadden er eveneens een staaltje van….Gehandicapten werden toen in de nabije omgeving van het AZC bespot, gepest en de oudjes beroofd. Tevens véél te veel woning-inbraken en vernielingen aan auto’s; ect. ect. In een tijdsbestek van een magere vijf-jaar is het AZC opgedoekt. Wat was dat voor de buurt een letterlijke verademing, de buurt werd wéér leefbaar. Huizen werden weer verkocht en de wijk werd niet meer als – vuilnisbak – betiteld.

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne zegt:

  Let it be, it aint me, and i got my own world to live in, and i ain’t gonna copy you….

  J. hendrix.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat een duivels uitschot, deze daders! Wat een minne klootzakken, om een gehandicapt mens zó gewelddadig te beroven. Maar ook hier zien we duidelijk de lafheid van die gasten. In groepjes voelen ze zich oppermachtig, en tegenover ouderen en gehandicapten voelen ze zich ook super sterk! Ik zou wensen dat ze eens een bulldozer van een gozer tegen kwamen, die hen met de grond gelijk zou maken.
  Dit soort adderen gebroedsel moet uit de maatschappij getrapt worden! Met zulke ‘medemensen’ valt niet normaal te leven. Als dat Frau Merkel nog steeds niet duidelijk is, dan bewijst mij dat haar zwakzinnigheid des te meer!

  Liked by 3 people

 6. Flo zegt:

  Nogmaals!! wanneer worden Merkel en haar kliek omgelegd…..
  Er zijn geen grenzen, dus dit gaat hier ook snel gebeuren, iedereen kijkt weg, en als je “anders” denkt of reageert, dan vindt men je “rechts”
  We zijn in oorlog, maar vechten NIET terug……….

  Like

  • Anneke zegt:

   We vechten niet terug, omdat (o.a.)de mainstream-media valse getuigenissen onder onze neuzen drukt. Valsheid in geschrifte, noem ik dit. En deze tactiek is al op z’n minst vier decennia actief. “Dé reden, dat ikzelf niet voor journalistiek heb gekozen; eind jaren-70”. Al behoorde dit vak wel tot één van mijn persoonlijke ‘eerste keuzes’…..

   Like

 7. wauso zegt:

  De vriendschap tussen mij en Hr. Sybrand Buma van Haersma (CDA) kent geen grenzen !

  Liked by 1 persoon

 8. Monique zegt:

  Schop die lui een dwarsleasie, hebben ze ook een driewieler. Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor.

  Like

 9. Elena zegt:

  Velen van hen zijn gekomen als “vluchteling” om ons de ongelovige Westerse bevolking te beroven en te doden, uit naam voor hun satan Allahakbar.
  Hoogste tijd dat de rollen eens omgedraaid worden. Wij zouden dat schorum moeten bedreigen met messen en doden.

  Like

 10. Angie1968 zegt:

  Zij schoppen een man UIT een rolstoel. Ik zou ze IN een rolstoel schoppen als repressaille. En daarna het land uitzetten.

  Like

 11. Pingback: Kan het nog zieker? Essen: “Migranten” schoppen man met dwarslaesie van driewieler en beroven hem – Fenixx.org

 12. Duchesne zegt:

  Ik denk dat het nog wel zieker kan, maar ik wil het niet weten. Ik weet wel dat als ik dit soort dingen zou zien en een wapen had ik het acuut zou gebruiken. Wat bijnen word gehaald lijkt op mensen maar mist de essentie van het mens zijn. Dat maakt het dieren.

  Like

 13. Peerke zegt:

  Dit uitschot moesten ze meteen afmaken en dan heel langzaam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s