Frauke Petry (AfD): Illegalen uitzetten naar eilanden

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment windt de regimegetrouwe pers zich eens temeer op over Frauke Petry, de cheffin van de AfD (foto). Ze heeft weer eens uitgesproken wat veel burgers denken en in tegenstelling tot de Duitsland-vijandige Merkel-regering een oplossingsvoorstel voor de kunstmatig geënsceneerde zogenaamde “vluchtelingencrisis” aangedragen. In een interview stelde Petry voor om het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) in een “repatriëring-instantie” te veranderen, die ervoor zou moeten zorgen “dat alle illegaal binnengekomen personen dit land zo mogelijk snel weer verlaten.”

Alle “illegale migranten en afgewezen asielzoekers” zouden op twee door de VN beschermde eilanden buiten Europa gebracht en alleen reizende mannen gescheiden gezinnen en vrouwen ondergebracht moeten worden. “Dat is goedkoper en vooral voor de vrouwen veiliger”, aldus Petry.

De AfD-voorzitster eist ook een stopzetting van de EU-Turkije-deal en uitzettingen in grote stijl. “Tot nu toe vonden er in 2016 nog maar 13.743 uitzettingen plaats. Dat is belachelijk met het oog op de honderdduizenden illegale migranten die in Duitsland zijn”, zegt Petry. Daar kun je het eigenlijk alleen maar mee eens zijn.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Illegalen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Frauke Petry (AfD): Illegalen uitzetten naar eilanden

 1. abouneenee zegt:

  Ze moeten gewoon terug naar waar ze vandaan kwamen. Handjes uit de mouwen om eventueel het land te helpen opbouwen of anders om iets te creëren in plaats van hier de hand op te houden zonder dat men er iets voor hoeft te doen. Deze mensen zoeken asiel tegen een leven zoals onze voorvaderen dat hebben geleid om Nederland te krijgen waar het nu is!

  Like

  • Hun eigen land wil ze niet meer dus dan kun je ze alleen maar op Rottummerplaat liefdevol verzorgen met een kuil op het strand, een zeehond en een emmer garnalen.

   Geliked door 2 people

   • abouneenee zegt:

    Hopelijk hebben onze ambtenaren wel bedacht dat alle kosten voor de opvang van hun burgers op hen verhaald worden, uiterlijk in de vorm van een korting of bij voortdurende weigering het schrappen van betalingen aan en het bevriezen van rekeningen van de weigerende landen. Er zijn vast nog andere wegen naar Rome! Laat de ambtenarij daar eens creatief over nadenken, dat kunnen ze ook zo goed als het gaat om het uitmelken van de belastingslaven van Nederland…

    Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Frauke Petry (AfD): Illegalen uitzetten naar eilanden - Ik zeg NEE tegen EU

 3. Joannes den Hollander zegt:

  En die z.g. legale vluchtelingen dan? Moeten die niet terug als het in hun land van herkomst weer veilig is? Dat lijkt me zeker zo prettig.

  Geliked door 1 persoon

 4. Fubar zegt:

  Ik roep al tijden dat Libië geschikt is. Ook voor statenlozen, want er zit daar toch geen regering. Bovendien lijkt het zand daar op het zand van herkomst en kan het gefinancierd worden met de olie daar. Anders kunnen we er weer voor dokken. De faciliteiten die nodig zijn mogen ze zelf bouwen, maar wel onder Europese leiding anders wordt het een zootje.

  Geliked door 1 persoon

 5. Verwacht niet te veel van intellectuelen

  Als er hoop is, dan is het het gepeupel dat niets meer te verliezen heeft.

  Bron
  http://www.vrijspreker.nl/

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Le plus grand hôtel du monde est en construction à la Mecque
  Het grootste hotel ter wereld………………..komt in Mecca ! 10.000 kamers
  IN HET TURKS:


  http://www.turizmusonline.hu/cikk/tizezer_szobas_lesz_a_vilag_legnagyobb_szallodaja

  Like

 7. ed zegt:

  GOG = Global One Government. MAGOG= Mediterranean Alliance of the Global One Government
  http://thetruthaboutnowthisisaprophecy.blogspot.nl/ gog-magog is now!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Christen refugies in Duitsland………..

  Like

 9. Ik heb die suggestie ook al een keer gegeven, het model van Australië. Prima idee.

  Like

 10. joga zegt:

  Echt een passend onderkomen voor die arme sloebers.

  Like

 11. Tja Frauke Petry laat haar grijze massa wel werken en zit m.i. vol goede ideeën, populistische, pragmatische ideeën dat dan weer wel, iedereen kan met pragmatische ideeën op de proppen komen. Nou zelf vertrouw ik decennia geleden geen enkele politicus meer, hoe zeer ook hun ideeën soms aantrekkelijk zijn om waar te zijn, laat staan dat ze uitgevoerd worden. Altijd zit de parlementaire democratie deze eventuele, aantrekkelijke beleidsmaatregelen in de weg, de plannen worden soms afgezwakt of gelijk door de regeringspartners naar de prullenbak door verwezen.

  Leuk om te horen Frauke Petry maar welke eilanden bedoel je nu precies? Ook Adolf Hitler had in eerste instantie zijn ideeën gevormd over de deportatie van de Joodse bevolking. Toen hij aan Mohammad Amin al-Hoesseini een virulente Jodenhater en grootmufti van Jeruzalem vroeg wat stel jij voor wat er met de Joden moet gebeuren: Verbranden was het korte antwoord van deze islamitische demagoog. Naderhand werden de vernietigingskampen gebouwd en ingericht om de Joden massaal uit te roeien. Men weet toch dat de uitzetting van illegale vreemdelingen op massaal protest komt te staan in de trant van; niemand is illegaal.

  De Nederlandse regering beschikt óók over zo’n rubberen ruggengraat als het op uitzetten van illegale vreemdeling aankomt. Enfin deze ideeën hoe goed ze ook in wezen zijn, wordt mijns inzien nooit geen beleid. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog woonde er maar één Jood op Mauritius, maar daar kwam snel verandering in toen de Britten in 1940 bijna 1600 Joodse illegale immigranten uit Palestina naar het suikereiland deporteerden. Wanneer men het over deportatie heeft dan komen meteen de verschrikkelijke plannen van Nazi-Duitsland boven drijven en is er stante pede geen ruimte meer voor verder overleg.

  Net zoals het men over de deportatie van de in Europa levende moslims zo’n slordige 53 miljoen terug naar landen van herkomst zou willen deporteren, dat gaat niet lukken. Ziet men nu niet dat Europa in een patstelling is, ieder moment kan de lont van het islam kruitvat aangestoken worden en daar passen de bestuurlijke elite voor. Uit deze impasse, waaruit men alleen met grof geweld een einde aan kan maken, daar is m.i. de tijd nog niet rijp voor. Een Derde Wereldoorlog misschien? Nou deze is dichterbij dan men denkt…

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Frauke Petry is een van de nieuwe sterren in de Europese politiek. Zij is een dappere charismatische vrouw en haar ideeën zijn ijzersterk. Zo ook het idee illegalen of eigenlijk alle islamitische asielzoekers naar eilanden te sturen. Persoonlijk, denk ik dat zij kan ook volstaan met ze gewoon dumpen ergens in Afrika. Er zijn genoeg Sahel landen die voor paar dollars (onder de tafel) per stuk ze willen hebben. Dat is nog goedkoper dan de eilanden deal. Daar moet alles opnieuw worden gebouwd en onderhouden. De Sahellanden of andere Afrikaanse landen hebben al een eigen infrastructuur. Groot deel van deze landen zijn islamitisch, dus de zgn. vluchtelingen krijgen daar de zegenen van Allah direct bij aankomst. De VN die voor de merendeel bestaat uit Derde Wereld landen, zal direct racisme snuiven en het idee als racistisch, fascistisch enz. laten vallen. Maar als men toch het eilandenidee wil houden …dan graag de eilanden met permafrost rondom de Noordpool. Daar zouden ze niemand lastig vallen.

  Geliked door 2 people

 13. koddebeier zegt:

  Die eilanden dan wel in een gebied waar veel haaien zitten !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s