Polen: Aantal illegale grensoverschrijdingen neemt toe

Screenshot_8

Angela Merkel en de Poolse minister-presidente Beata Szydło.

(Vertaling: E.J. Bron)

Polen heeft dit jaar tot nu toe 42.300 “potentiële vluchtelingen en migranten” afgewezen. Het zou gaan om mensen uit Tsjetsjenië en Tadzjikistan. In de eerste helft van dit jaar hebben Poolse grensautoriteiten in totaal 42.300 “potentiële vluchtelingen”, van wie de meesten volgens informatie van de “EUObserver” recht op internationale bescherming hebben, aan de grens afgewezen. De regering in Warschau is strikt tegen de “vluchtelingen”politiek van de EU en de Duitse regering.

DWN

Het Helsinki Comité voor Mensenrechten beschuldigt Polen er van dat het land niet conform de mensenrechten zou handelen. Het aantal mensen dat probeert om via Wit-Rusland Polen binnen te komen, is vorig jaar gestegen. Er bestaat een rechtstreekse treinverbinding tussen Brest en Terespol, die zich in het Wit-Russisch-Poolse grensgebied bevinden. Bij de “vluchtelingen” gaat het vooral om Tsjetsjenen.

Maar ook het aantal “vluchtelingen” uit Tadzjikistan neemt voortdurend toe. Dit jaar werden 4.300 van hen aan de Poolse grens afgewezen. Verleden jaar bedroeg dit aantal nog 668 personen. De woordvoerster van de Poolse grensbewaking, Agnieszka Golias, zei tegen de “EUObserver” dat de uitzettingen en afwijzingen in overeenstemming zijn met de grenscode van Schengen: “Als een buitenlander dus niet voldoet aan bepaalde wettelijke voorwaarden om binnen te komen en de aanleiding van zijn binnenkomst een ander doel heeft als bescherming zoeken, dient de binnenkomst op het grondgebied van Polen afgewezen te worden”, aldus Golias.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Polen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Polen: Aantal illegale grensoverschrijdingen neemt toe

 1. Flo zegt:

  Het juiste voorbeeld!

  Like

 2. Schitterend, hanteren goed de grenscode van Schengen. Die Merkel begint hoe langer hoe meer een rotkop te krijgen.

  Like

 3. Draco zegt:

  NIET toelaten die lui!!! NIET doen!!!! We hebben er al genoeg hier in Europa!

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Merkel is een compleet gestoord wijf, hersenfuncties zijn al lang uitgevallen………..We mogen nog blij zijn met de Visegrad landen, dat is tenminste nog een buffer.

  Like

 5. fleckie zegt:

  En dan te weten dat, gedwongen door armoede, Poolse mensen in het buitenland gaan werken, dan moeten ze nu ook nog parasitaire binnendringers gaan onderhouden,[ dit is werkelijk te gek om los te lopen].

  Like

 6. janchik zegt:

  Het valt ook hier weer op dat het natuurlijk weer de islamitische aasgieren zijn die naar het Westen trekken, niet op de vlucht, maar puur en alleen voor het gratis geld.
  Tsjetsjenië en Tadzjikistan zijn gewoon veilige landen, alleen is Tadzjikistan 1 van de armste landen ter wereld, dus zijn het gewoon economische gelukzoekers.
  Tsjetsjenië daarentegen is gewoon een deelrepubliek van de Russische federatie met een eigen regering, islamitisch en hebben het doordat zij Russen zijn veel beter dan die Tadzj.
  Alleen hebben ze het voor zichzelf verziekt, met die opstand tegen Moskou, waardoor het halve land in de puin ligt. Typisch moslims, hun verantwoordelijkheid i.v.m. de wederopbouw ontlopen omdat het Westen gratis geld geeft. Dit rotvolk geeft niets om hun land nog om hun mensen.
  Ze vinden zich.zelf alleen maar zielig, het zijn gewoon in hun hart terroristen, niets meer en niets minder.

  Liked by 2 people

 7. Claudia M. zegt:

  Op die foto missen alleen de hoorntjes nog op Merkel haar hoofd. Wat een rotkop trekt die op die foto. Ik vraag me af wat madam daar uitkraamt tegen die Poolse mevrouw?

  Like

 8. Pieter zegt:

  Polen doen hun werk goed ! Tsetsjenen enTadzjiken moet je vooral niet hebben in een westerse samenleving ! Eng agressief schorem van de islam is het.

  Like

 9. Sjoe! zegt:

  Ironisch: De Polakken wijzen Tsjetsjenen en Tadzjiken af, de Engelsen eisen de Polakken weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s