VIDEO: Duitse minister van Censuur, Heiko Maas (SPD), opnieuw de stad uitgejaagd

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Enkele maanden geleden in Zwickau – nu werd de Duitse minister van Justitie, Heiko Maas (SPD) ook in Dallgow-Döberitz in het Havelland in de Duitse deelstaat Brandenburg getroffen door de volkswoede – ook al was het in geringere mate. Op 31 mei werden de burgers door de, door de SPD, Die Linke en de Groenen gedomineerde welkomstinitiatieven, uitgenodigd voor een propagandashow. Maar de burgers dulden geen censuur meer. Geen plaats dus voor Heiko Maas.

Lees hier het volledige artikel!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Duitse minister van Censuur, Heiko Maas (SPD), opnieuw de stad uitgejaagd

 1. Deborah Menorah zegt:

  Kijk eens hoe geliefd politici zich hebben gemaakt.
  Als politici de bevolking zouden VERTEGENWOORDIGEN in plaats van REGEREN (over het volk), dan zouden ze GELIEFD zijn onder de bevolking in plaats van zo GEHAAT als nu het geval is!
  Zien de meeste mensen nog steeds niet in dat we inmiddels in een schijndemocratie (dictatuur) leven!?!

  Liked by 2 people

 2. Duitse minister van Censuur, Heiko Maas (SPD), is niets meer of minder een trouwe knecht van van hen die boven hem gesteld zijn, een kwartiermaker voor de islam. Ben blij dat er ook nog Duitse burgers zijn die hem uitjouwen en hem opnieuw de stad uit jagen. Maar zoals de meeste politiek correcte politici beschikt Heiko Maas niet over de juiste dosering van zelfreflectie, hoe arrogant hij is, niet in WIL zien dat hij totaal verkeerd bezig is om het Duitse volk in het islam pak te naaien. Maar Heiko Maas is geen uitzondering op de regel want in Nederland laten de gehaaide politici het aan de burgemeesters en wethouders over om zo de bevolking te overtuigen van het door de halal-Regering beoogde noodzaak om Nederland verder te islamiseren dan nodig is…

  Liked by 2 people

 3. hslot4 zegt:

  Geen vliegende stenen of stoelen ?
  Die Duitsers zijn ook zulke homos geworden

  Like

 4. Theoden zegt:

  In andere tijden zou hij nu ergens anders vertoeven, die verrader.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s