“Vluchtelingen”helpster: Meisjes mogen “asielzoekers” niet provoceren hen te betasten

Screenshot_9

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Met waanzinnige argumenten proberen “vluchtelingen”helpers, die het asielmisbruik niet willen zien en uitzettingen onmenselijke barbarij noemen, positieve aspecten van de immigratie door te geven. Nu komt het echter steeds vaker tot seksuele overvallen door “vluchtelingen”, ook in Übersee in het district Traunstein, waar een 25-jarige Afghaan een 30-jarige voetgangster dichtbij de spoorwegtunnel vastgehouden en tegen haar wil gekust heeft. Toen hij zich uitkleedde, lukte het de vrouw hem op de grond te duwen en te vluchten.

politikstube

In plaats van de realiteit onder ogen te zien, klagen de “vluchtelingen”helpers er nu over dat deze overvallen hun werk moeilijker zouden maken, uiten ze begrip voor hun beschermelingen en geven ze bovendien advies. Een “vluchtelingen”werkster zegt hier over:

[…] “Ik heb onlangs nog weer een voordracht voor hen gehouden. Ik heb tegen ze gezegd dat ze voorzichtig moeten zijn. Ze moeten kijken hoe oud de meisjes zijn. Ze hebben geluisterd en geknikt.” […]

Aha, vanaf 18 jaar mag er dan vrolijk op los verkracht worden? Dus in tegenstelling tot de Duitse man, die alleen al bij het kijken naar een paar borsten aan de schandpaal wordt genageld, toont deze helpster begrip voor de lust van de “vluchtelingen”?

[…] “De asielzoekers zouden helemaal niet begrepen hebben waarom de politie de man heeft opgehaald.” […]

Ja, wat heeft men die types dan in een jaar bijgebracht? Eten, drinken, pissen en . . .? Vergeet het met jullie integratiewaan!

Dan een andere “vluchtelingen”helpster:

[…] “Zij adviseert ouders hun kinderen te informeren. Ze zouden aan hun dochters moeten uitleggen hoe zij zich zouden moeten gedragen tegenover de ´asielzoekers´ om hen niet uit te dagen.” […]

Zo´n uitspraak kan beschouwd worden als onbeschoftheid. En opnieuw moeten de autochtonen zich aanpassen door hun kinderen te vertellen hoe ze zich moeten gedragen. Wie is er ook nog maar weer geïmmigreerd?

De ervaringen met de culturele verschillen gaan niet in de richting van een verrijking door verscheidenheid, of hoe men dit tot nu toe ook heeft aangeprezen, ze gaan in de richting van het doordrukken van alle gebruikelijke gedragswijzen, van halal-eten tot aan de beoordeling van niet gesluierde vrouwen als loslopend wild. Deze “vluchtelingen”helpers van de welkomstcultuur hebben er mede aan bijgedragen een schade van miljarden aan te richten voor ons allemaal, tegen iedere rede in. Deze helpers zullen vroeger of later grotendeels op hardhandig wijze wakker worden.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Seks, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Vluchtelingen”helpster: Meisjes mogen “asielzoekers” niet provoceren hen te betasten

 1. tinekevanschagen zegt:

  Jonge …jonge Het moet GVD niet mooier worden!
  Ze luisterden en knikte…..nou nou dat is me toch wat!!!
  De hoogste tijd om de vluchtelingenwerksters een beurt te geven.
  Zien of ze dan ook nog alleen knikken en kijken!
  Hier zakt mijn broek van af!!!!

  Like

 2. Dus Duitsers, vooral kinderen moeten voor die halve wilde gelukzoekers bijgeschaafd worden.zo ga je in een dierentuin om met wilde beesten, niet uitdagen, niet aan ze zitten of lang in de ogen kijken. Merkel je bent mesjokke, dat je dit in je land laat gebeuren.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Je gunt het niemand, maar ergens mag je hopen dat ze wel zo gruwelijk uit elkaar getrokken wordt door een man of 10, en dan niet meer zeggen dan, had je het maar niet moeten uitlokken, dat krijg je er nou van.

  Liked by 1 persoon

  • Voor een Halsema was één verkeerde opmerking van een moslim-ouder op de school van haar kinderen al voldoende o de “zwarte school” voor gezien te houden.
   Waarmee ik maar zeggen wil: Al te ver hoeft het bij die links-liberale trutten niet eens te gaan; die hebben zó genoeg!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Maar de ellende die deze links-liberale trutten veroorzaakt hebben stopt er niet mee.
    Ze moeten verantwoordelijk gesteld worden voor hun daden !

    Like

 4. Hendrik zegt:

  Sla ze gewoon dood. Als ik dit in mijn nabeiheid zou zien dan sta ik niet in voor de gevolgen. (voor de aanrander natuurlijk)

  Liked by 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Het is te hopen dat na een verkrachting de ‘morning-after-pil [zogenaamd] verplicht is, anders zitten we zo wie zo al met ‘halfbloeden :[creolen of mulatten?]

  Like

  • Als het slachtoffer een dergelijke verkrachting al overleefd. Ze gaan letterlijk als demonen tekeer en slaan je ondertussen gerust (half) dood.
   Een eventuele zwangerschap is al verschrikkelijk, maar wat dacht je van de meest smerige (dodelijke) ziektes waarmee het slachtoffer letterlijk wordt geïmpregneerd!
   Een verkrachting kan dus direct of indirect letterlijk je doodvonnis betekenen!

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Sommige verkrachtingen zijn te voorkomen. Doe dat dan ook. Er zijn genoeg legale dingen in de handel. Z.g. sleeve daggers zijn uitermate effectief. Elke Britse geheimagent was er in WO2 mee uitgerust. Naar volle tevredenheid overigens. De bijgeleverde holster bevestig je aan je onderarm of onderbeen. Er zitten twee driehoekige prikkers in. Met wat kracht sla je je tegenstander twee 10 cm diepe gaten door zijn schedel. Een paar stalen Parker balpennen voldoen ook. Nadat deze ruim 1/3 in het lichaam van je verkrachter zitten, flink wat cirkelvormige bewegingen maken. Dat versnelt het knock down effect.

    Liked by 2 people

   • Bedankt Joannes. De sleeve dagger kende ik niet, maar komt mij over als uitermate effectief. Thnx voor de tip!

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘VLUCHTELINGEN’, ….NW.Isr.WEEKBLAD 18.2.2011. ….. Rabbijn Tamarah Benima….
   De politici spreken over vluchtelingen, wat op zijn minst merkwaardig is. ……Enkele jaren geleden spoelden er steeds lijken aan op de Spaanse stranden. De doden waren vrijwel altijd afkomstig uit MAROKKO. In WRAKKE bootjes hadden mensen de overtocht gewaagd. Vaak lipe hun reis totaal verkeerd af. De idee was dat het ging om arme sloebers die in hun thuisland geen enkel vooruitzicht hadden…….Een filmmaker raakte geinteresseerd in deze mensen. Hij probeerde het lot te achterhalen van een van de dode mannen, een tamelijk jonge man. WAT BLEEK?…Hij was een zoon van de rijkste familie van het dorp. Hij kon zich materieel alles veroorloven. Zijn vertrek was helemaal niet ingegeven door economische misere. Hij..verveelde..zich dood in zijn dorp. Hij wilde een..ander..leven.. Voor zijn onvermogen om in zijn eigen dorp,land,cultuur iets te ontwikkelen dat hem bezig zou houden en zijn leven betekenis zou maken, betaalde hij met de hoogste prijs. …..Net als deze Marokkaan zijn andere AFRIKANEN die naar…EUROPA trekken…juist..vaak ..NIET..de..armsten, maar degenen die families hebben die het geld voor de overtocht kunnen ophoesten. .Eenmaal IN EUROPA moeten ze dan die ..FAMILIE..ONDERHOUDEN. …Meestal doen zij dat ook. Maar niet zelden verbreken ze alle banden. Omdat ze–zolang ze voor hun familie met….ONEINDIG..VEEL
   ..broers, zusters, nichten, neven, ooms..en..tantes ..zorgen–geen mogelijkheid hebben om vooruit te komen. …Iedere dag zien we nu beelden van Tunesiërs die de overtocht naar.. ITALIE..maken. Ook weer op wrakke bootjes. Ze willen door naar Duitsland of Frankrijk. Een enkeling liet zien dat hij geld bij zich had. Dat was niet het probleem. De jounalisten die over ze berichten en de politici die zich er het hoofd over breken wat met hen te doen, spreken over…’vluchtelingen’, wat op zijn minst merkwaardig is. Enkele weken geleden was iedereen-terecht-nog zeer tevreden met het wegjagen van de dictator Ben Ali. Waarom moet er dan nu gevlucht worden? Er zijn toch juis meer kansen dan vroeger op een menswaardig bestaan? Of zijn de mannen die vluchten politieagenten, gevangenisbewaarders, werkers voor de ..geheime dienst…geweest? WIE zijn degenen die nu moeten vluchten? Alleen economische gelukszoekers? Met economisch geluk zoeken is wat mij betreft niets mis. Goed zijn voor vluchtelingen is altijd aan de orde. Maar ik zou het prettig en goed vinden als ..preciezer werd gesproken over wat er reces aan de hand is.Zodat EUROPA, en Nederland, echt zijn plicht kan vervullen..als het een plicht heeft.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
   …..UIT een ARD-bericht di. 6.12.2011………..AIDS…breidt in OOST-EUROPA, CENTRAAL-AZIE razend snel uit, tussen 2001 en 2010 van HIV-lijders …410.000 naar…
   1,5 miljoen vermeerderd. ..In totaal bereikt het aantal v.d.geinfecteerden 2010 met 34 miljoen een nieuw hoogterecord. Bijna 2,3 miljoen v.d. geïnfecteerden leefden in …AFRIKA…, ten zuiden v.d.SAHARA. …ZWART-AFRIKA blijft daarmee het globale brandpunt van …AIDS.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 6. Angie1968 zegt:

  Honderd jaar vrouwenrechten opbouwen, en we gaan nu binnen een paar jaar weer terug naar het Neanderthal-tijdperk. Wat komt er nog meer qua aanpassing? Burka dragen, sharia-wetgeving, vrouwenbesnijdenis, kafur als slaaf nemen, gescheiden onderwijs, sociaal leven beperken voor vrouwen, gays van daken afflikkeren, Joden de strot afsnijden, meisjes uithuwelijken op zesjarige leeftijd, kleuters anaal neuken etc.. etc..U zegt het maar, hoor! Hoeveel barbarij moeten we nog door de strot geramd krijgen voordat we deze tyfuspolitici afzetten en het Islamitisch en Afrikaans schorem eruit trappen of gewoon kapot schieten?

  Liked by 1 persoon

  • Vroeger hadden we een overheid die politietroepen en een heel leger op de been kon brengen om de burger te beschermen want tenslotte was dat de enige reden waarom ze opgericht zijn. Nu moeten we zelfs zelf pang-pang roepen terwijl de hele toko overstroomd wordt door vijandelijke troepen. Hang them high.

   Like

  • elisah zegt:

   Wie zich niet kan gedragen, moet onmiddellijk het land uitgeschopt worden.

   Like

 7. William zegt:

  Niet klagen, maar dragen mensen. Of werkelijk iets ondernemen. De hooivorken uit de schuur halen

  Like

 8. Flo zegt:

  Zet die zgn helpsters maar lekker tussen die nikkers die binnenstromen, dan kunnen ze “ervaren” wat primitiviteit inhoud……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s